Puiuti de Randunici 2008 ! (429)
Raspunsuri - Pagina 7
mimonix spune:
Naty, drum bun si vacanta placuta!
Luny, sa radem ,zic 
Vai de capul meu sec 
Ramo,, bafta!
Ariel, bine ati revenit! Sa-mi zici si mie unde gasesti rosii d-alea adevarate pentru salata
Eu anul trecut am nimerit de doua ori: una de la soacra-mea din gradina si una de la o bulgaroaica din Dobroiesti la noi la piata! In rest numai parascovenii necoapte la interior, sau moi in interior sau fara gust, naiba sa le ia!
Copilul meu s-a trezit cu energie multa undeva
, l-am expediat deja in parc
Am capatat de la Mari un pui de la tara, ma apuc de gatit. Copilul mare era deja in autocar,varza de somn, aseara cica s-au uitat la meci ....vai, vai, vai , fix ce le trebuia dupa cele 4 ore dormite cu o noapte inainte. M-am uitat pe harta, cica fac vreo 6 ore pana la Nurnberg, astept feedback la cazare ![]()
La treaba 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Clabuc spune:
Naty, drum bun si multa sanatate Iuliei. Asteptam numai vesi bune la intoarcere!
Fetelor, asa bine ma simt cu voi!
Multumesc de urarile de bun (re)venit! Am vazut ca sunt si alte randunici cu pui in burtica. Le urez tuturor sarcina usoara si bebei sanatosi si cuminti. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, mai am 2 saptamani si intru in luna a 8 a. Parca ma apuca un pic teama de nastere si lipsa odihnei de dupa. Ne-am gandit sa-i punem numele Sabrina Elisa (Elisa dupa bunica mea de la Predeal pe care o chema Elisabeta si pe care am iubit-o ATAT de mult, dar care n-a apucat s-o vada nici pe CLarinda).
Va pup pe toate! 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
27+
Poze Clarinda
luny spune:
Mimo, na ca se poate, vezi?

eu am si acum in frigi rosii d-alea 'rosii' , dulci, coapte, usor tuguiate, ne aprovizionam cu d-astea de la tarani numa din piata d ela Ramnicu Sarat (ala din Bucuresti, da?
), unde inca mai vin tarani
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Salutare!!
Bai cata suferinta pe bietii pui
Asa de rau imi pare!
Sanatate muulta,multa tuturor!!

Maria,o
speciala!!
Laly,sunt datoare cu un PM,dar din pacate,nu pot sta prea mult la calc.,laptop nu mai am..Promit ca raspund pe larg!
Oricum,e exact asa cum ai zis tu
Pupici!!
Sanatate si..sa auzim numai de bine! Va
!!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
mimonix spune:
Luny, AM INTELES
Laly, sarcina usoara in continuare si multumim pt cuvintele frumoase dpuse despre craca noastra
Bine ai revenit in cuib!
Gherman (scuze ca la prenume nu m-am uitat dar recuperez eu
), sanatate multa copiilor si timp sa ai sa ne povesteti depsre voi si sa ne arati poze. Necazurile sa stea deoparte de voi!
Zoze, o mare imbratisare mai ales pentru ca mesajele tale ma mai aduc uneori cu picioarele pe pamant. Tu nu uiti niciodata de nimeni, ai pentru toti o vorba buna si o urare 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Clabuc spune:
Mimo, multumesc frumos!
Cuvintele vin din suflet, sincer. Numai ca imi pare rau ca nu pot citi din urma toate capitolele ratate, asa ca sper sa ma prind din mers cu ce-ati mai facut voi.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
27+
Poze Clarinda
daciana.t spune:
'neata
moama ce ati mai scris ati avut treaba nu gluma
so
tuchi imi pare rau pentru bona, nasol mai ales ca te bazai pe ea, sper sa reusesti sa gasesti pe cineva de incredere care sa se descruce bine cu copiii 

multumim pentru vestile de la Olga, multa sanatare Sophia! si te asteptam acasa cat mai curand
de la Daci
kya o sa incerc sa ma gandesc cu optimism la mare, dar deja am vb cu sotul si am stabilit ca inainte sa incerc sa merg la homeopat sa vedem daca imi propune ceva care sa mi-o tina pe linia de plutire. nu de alta, dar parca incepe si la ea sa se vada pulpite
si parca nu as vrea sa o vad iar cu 2 bete in loc de picioare 
mihutza am vazut poze cu voi, 
frumusetea mica, ce frumos sa joaca ea cu plastilina 
raluca offf micutul Sabin, acum cum mai e? e ceva mai bine?
am vazut poze de la mare
, superbe...ai niste copii 
naty mai naty cand credeam ca se vor indrepta si la voi lucrurile o luati de la capat cu altele 

offff micuta Iulia...acum ce mai face cum e?
daca as mai pleca? sigur 100% nu cred, si poate nu chiar in prima zi, adica as astepta vreo 2 zile sa vad cum ar fi gaza si abia apoi as pleca.dar tu sti cel mai bine daca va puteti inhama sau nu la asemenea drum 

si numai bine!
apropo sparge niste pahare sa se mai sparga ghinionul asta!
drum bun! osafiebine, osafiebine, osafiebine. o sa isi revina incet si cu mancarea. multi pupici, multa sanatate si sa te intorci mai relaxata de acolo
ioana multa sanatate, hai ca trece si asta
off prin cate mai trec micutii
cu oboseala si eu sunt la fel, uneori si sa mananc obosesc si ma simt de parca as avea 30 de saptamani nu 16
ma gandesc cu groaza cum o sa fie cand o sa ajung la 40 
sper sa fie bine la Jupiter ![]()
tatiana eu am reusit sa o intaresc imunitar cu homeopate...si a noi a fost ok. bine noi nu am avut probleme asa de mari ca voi, insa ne-am chinuit zdravan iarna asta(pana in februarie cand am dat-o pe homeopate si am vazut o imbunatatire considerabila a sanatatii ei). doar ca trebuie sa gasesti un dr homeopat bun. multa sanatate. tatiana in mod normal in cazul micutei tale scoaterea amigdalelor se cam impune, mai ales ca ar are probleme cu inima, mergeti la un dr mai ORL-ist mai bun si vedeti ce sfaturi vi se dau.
mimo te cred ca ti-e greu fara Teo, dar pe de alta parte ai un pic de timp de respiro, insa cand o sa revina o sa vezi ca o recuperezi

simo a bucur ca ati avut parte de un concediu frumos, chiar si cu un copil mamos
si mai ales ca l-ai gasit bine pe Siluan.
ramo-cata bafta tin pumni
ariel bine ai revenit pe meleagurile noastre...poze?
gata! de 2 ore citesc si tot scriu, v-am lasat cica mai trebe sa fac si treaba ![]()
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+15 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Simo27 spune:
Simo-Mimo,normal ca se plateau sezlongurile![]()
,dar nu stiu daca era coada sau la ce ora, ca se ducea finu
!O zi am mers eu,dar dupa micul dejun si am gasit doar in spate
!
Noua ne-a placut tare mult si la anul tot acolo vrem sa mergem!
Deseara sper sa avem rezultatele la analize,am facut un eco la burtoi ca e ff umflat:e plin de gaze...Buni a cam bagat papa multa in el..na...nu mai zic nimic.Avem tratament si daca nu se" elibereaza" pana miercuri o sa ii bage sonda.Nu va zic ce nopti albe am de cand am venit...trec ele si astea!
Va

luny spune:
laly niste poze cu voi nu ne arati?
si pe simo o astept cu poze, dar e scuzata pana va putea ea, caci tare greu tre sa-i fie, mami eroina
unde ati fost in Grecia?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Gata antibioticul pe vena, am scapat si de branula
. Mai ramane eritro pana maine.
Sa vi-l descriu pe primul kk cum va arata? Ca noi avem cu totii o mare curiozitate in privinta asta
.
Incepe sa aiba pofta de mancare...mai amu' s-a jelit ca vrea din salamul meu de Sibiu
, din care evident nu se atinge nici in mod normal, d-apai acum. Miercuri iese coprocultura, sa vedem ce a fost. Dupa analize, doar viral, dar atunci de ce de la 40-41 temperatura, dupa prima doza de antibiotic a facut doar 37,7 si dupa a doua nu a mai facut deloc? Dupa aspectul scaunelor au zis ca ar fi salmonela...kk mai horror eu nu am vazut in viata mea, cum a ajuns copilul meu asa?!?!
Asta a fost raportul de pana acum, va mai scriu 
Olga
21+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )