Puiuti de Randunici 2008 ! (429)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
Ramo, subscriu la ce ti-a spus Mimo, asa ca bafta si relaxare intre timp
Mimooo, cum e, fata, ciorba dulce?.. la mine, prin definitie, ciorba e acra, daca nu e cu acreala, e musai supa, dar asa m-a invatat maia mea ardeleanca
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
no, Mufa are o noua pasiune: torturile si lumanarile, insotite de cantat 'la multi ani'
... si cum saptamana trecuta a fost ziua sora-mii, dar in we a fost la mare, azi se face luntre si punte, ca mergem peste ea sa-i sufle Muf in tort si ceva lumanari
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:

Am vazut si eu Clari dragalasa
Dar cam scumpa la poze Laly
Ramo bafta!
Mimo cand se intoarce Teo? Cat timp stai cu inima in chiloti? ![]()
Tatiana aoleu de ce tehnici barbare povestesti tu acolo...brrr
Hai sa scapati repede!
Olga bine ati revenit acasa
Ma bucur ca sunteti bine! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
am supravietuit primei zile la serviciu
si am aflat ca o colega de birou e proaspat gravi si si-a luat concediu de risc maternal
. cred ca a vrut sa scape un pic de serviciu.
bai, si eu voiam sa merg pana in decembrie (nasc in ianuarie). cand stiu ca adevarul e de regula la mijloc, ma gandesc ca nici eu nu fac tocmai bine. mai vedem
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
VALENTINA C spune:
Claudia, iti trimito portie mica..![]()
Luny, eu stiu ca supa e fara carne, ciorba cu carne.. Cate bordeie...![]()
VALENTINA C spune:
Simo, au venit vaccinurile BCG. pe noi ne-a anuntat dr de familie sa ne ducem la maternitate cu copilul, sa i-l facem. Am ajuns scolo si aveam nevoie de adeverinta de la dr de familie ca e copilul sanatos, altfel nu ni-l fac. Zic: Pai dr de familie ne-a trimis! Nu se poate, nu vi-l facem!
Asa ca ne-am intors acasa dupa adeverinta si maine repetam experienta. A, in afara de adeverinta asta e nevoie de copie de pe CN si carnetul de vaccinari, dar pe alea le aveam...![]()
Ramo, mersi..Vorbim si tinem pumnii!!!
tuchita spune:
Buna seara, buna seara, am venit cu sanioara!
Ma rog....n-am gasit alta rima!![]()
sunt de garda, copiii au supravietuit cu noua bona, se pare ca si ea cu ei...sper sa nu se razgandeasca pana la sfarsitul saptamanii!
Si a avut si prima zi cu ei zi lunga, a stat pana la 6 cand a venit omul de la munci...
Ar trebui sa fac scrisoare dar nu poci...sunt in miscare browniana, adun si inmultesc euroi, sa vad daca ne ies banii de casa...sper sa semnam miercuri contractul final....
Nu mai dormim noaptea bine, ne trezim amandoi la 6 si povestim ce bazaconii am mai visat in ceea ce priveste casa....deh, pasarele mii si stele faclii!
ma bucur sa o vad pe Simo si sunt convinsa ca Micul mancacios e bine!
Ramonica, sa iasa fix cum vrei tu la interviu!
Simo27 spune:
Luny,am fost la un hotel intre Nikitti si Nea Moudania.De cate ori am trecut prin Gerakini m-am gandit la tine
si la Grecu tau![]()
Vali
,multumesc mult dar noi inca nu am facut nici un vaccin si nici nu putem face atata timp cat inca are Cmv
.Sunt necajita ca am cumparat si Rotarixul si nu l-am putut face ..cred ca il voi dona,pt sanatatea lui Siluan!
Olga,ma bucur mult ca sunteti acasa
Ce frumusica e Clarinda
cu bretonul ei.Off,Doamne ma bagati in pamant cu fetitele astea
Ramo,Doamne ajuta
I-am dat lui Naty un sms si mi-a scris ca au ajuns cu bine si ca,Iulia,deocamdata e bine.
Ma doare degetul cat tot dau refresh la mail sa vad daca am primit analizele
edit:Cata
,sa te auda Dumnezeu
mihutza11 spune:
multumim mult celor care ne-au vazut!
sanatate Soph, Iuliuta, Siluan, Sabin, Daria! tin pumnii pt analize bune!
Tatiana, Laly bine ati revenit!
Ramo tin pumnii! dar tu dai interviu pt un job in Buc? ca parca acolo esti acum, nu?
Naty vacanta placuta! sa fie bine cu Iulia!
Laly ce dulcica ai acolo!
Tuchi succes cu noua bona si cu casa!
Miha succes cu proiectele!
nu mai stiu ce am citit.. cate un
la fiecare!
Mica dansatoare
Nicoleta spune:
Am ajuns!
![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!