Aspirante optimiste > 20 ani (538)
Raspunsuri - Pagina 8
bebelu86 spune:
fetelor m-am trezit de 2 ore.
si deja acu iau a doua masa
nu stiu unde voi ajunge dc o tin asa dar mi-e foameeee
si inca nu am inceput sa iau vitaminele
abia peste 2 sapt ma apuc
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Stai linistita ca data viitoare nu mai scapi
Ralu, pofta mare, lasa ca ai unde pune!
in devenire
bebelu86 spune:
DIDI deci nu imi mai vin nici blugii aia cu care ma laudam k inca incap k sunt elastici.
trebuie neaparat sa ma duc sa imi iau ceva pantaloni
pe aleea cu castani nu am gasit nimic.
sa vad maine p unde ma duc sa mai caut.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
Lore stai linistita k nu ne-am suparat.
se poate intampla oricui
zi-ne ce ai facut la medic
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Fetelor, iesim si noi putin, ne-auzim mai incolo! Duminica frumoasa in continuare!
in devenire
bebelu86 spune:
plimbare placuta DIDI
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
lorena_86 spune:
am fost la dr. Uscatescu si am o veste bunicica si una extrem de rea
vestea bunicica este ca analizele de coagulare mi-au iesit binisor. mai am sa-mi fac mutatiile la synevo (costa cam 8 mil) si apoi se pune diagnosticul. sunt sanse sa nu am trombofilie, asta vedem dupa analizele de la synevo.
acum vestea extrem de rea
nu pot face deocamdata bebe, nici nu mai incerc pt ca nu mai vrea sotul meu pt ca ii scade salariul cu 8 milioane si nu prea ne mai descurcam. el zice ca nu vrea sa faca bebe si sa nu ii poata asigura tot ce-si doreste. eu in schimb nu sunt deloc de acord cu el si ieri ne-am certat foarte urat.
s-a suparat rau ca l-am acuzat ca nu-si doreste bebe si acum mai e suparat pe mine...offfffffff ce situatie grea este in tara asta
sa nu-ti permiti nici bebe sa mai faci
al meu tot zica ca e criza si ca nu se stie unde se va azunge si sa mai asteptam dar eu nu mai vreau si nu mai pot sa astept pt ca imi doresc asa mult.... voi ma intelegeti
nu mai pot de suparare.
de ce tot timpul apare ceva cand vreau sa incerc sa fac bebe...mai ales acum cand dr m-a linistit cu starea mea.
colac peste pupaza azi sunt z 14 si cand am fost la baie am vazut mult mucus si sigur azi am ovulat sau o sa ovulez. deci era super momentul...si daca as fi ramas luna asta aveam DPN la sf lui martie cand suntem amandoi nascuti, am mai fi avut un berbecut in familie
fetelor ma rog intruna la o minune sa-l pot convinge pe al meu, sa nu-i mai scada salariul
credeti-ma ca m-am gandit si la varianta de a-mi lua al doilea job asta ca sa ne putem permite dar imi este frica ca nu o sa pot face fata cu bebe in burtica si cu doua joburi...cred ca este prea mult
imi vine sa ma urc pe pereti de DURERE
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
bebelu86 spune:
Lore incearca sa te calmezi.
stiu ca e greu. dar trebuie sa ai credinta multa k DUmnezeu te la indruma pe calea cea buna si te va lumina sa iei cea mai buna decizie.
stiu ca iti doresti mult de tot un bb.
nu te supara nici pe al tau k sunt sigura ca si el vrea. dar se gandeste si el ce veti face cu banii.
incearca sa iei situatia cu calm si sa o discutati.
acu sincer..dc erai gravida. si ii scadea salariu, ce faceati cu bb? renuntati la el k nu aveati destui bani sa ii oferiti tot ce isi doreste?
sunt atatea familii care nu au salarii mari si totusi au 2-3 copii si sunt fericiti. nu trebuie sa ai miliarde sa fie fericit copilu.
incearca sa vb cu el si impacati-va ca nu se meritasa stati suparati
ma bucur k nu e chir asa rau. ti-am zis eu k te ambalezi si te superi degeaba. k nu e chiar asa rau.
hai linisteste-te k totu va fi bine
si se va rez si cu analizele si cu bb si cu sotu si totu va fi bine
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
lorena_86 spune:
multam mult bebelu
dar eu tot incerc sa-i explic ca bebe are nevoie de multa dragoste si atentie ci nu de multi bani in primi anisori
mai ales ca o sa stea la mine in burtica vreo 9 luni dupa aceea doar de sanul meu are nevoie si poate intre timp o sa treaca si nenorocirea asta de criza.
ca totusi nu suntem chiar ultimii oameni
nu v-am spus dar detinem o masina de 24 de mii de euro, o toyota avensis aproape noua
mi-a zis ca daca facem bebe acum o sa vanda masina si o sa ne putm descurca rezonabil
dar asa rau imi pare sa vanda o asa masina pe care in bucuresti ne-o permiteam dar in sibiu nu stiu daca mai putem noi sa mai luam asa ceva
dar pt un bebe as renunta la ea
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
bebelu86 spune:
Lore eu ce puii mei sa zic??
la mine lucreaza doar al meu.
are un sal de 640 ron. mai nou. de cand cu scaderea cu 25%. astia sunt bani siguri care ii avem lunar..
iar cand nu e post se ajunge p la 1800.
dar tre sa punem deoparte pt lunile cand epost: noi, dec, martie, aprilie. iunie, august.
deci juma de an suntem morti.
si tot ne-am dorit mult acest bb
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII