Aspirante optimiste > 20 ani (538)
Raspunsuri - Pagina 5
cos_minutza spune:
Madutza ma bucur ca e mai bine sotzul.A-ti mai mers la nunta nu?Nu ma ingrijorez cu TB-ul,oricum e doar prima luna cand o iau.Numai ca sunt un pic ciudate temp. cand e mai scazuta cand mai ridicatOricum nu-mi bat capul,doar am zis ca prestez cu drag si spor
Didisor sunt sigura ca te lamureste ALbu,din cate am citit e un medic bun
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Chiar Ralu, mi-aduc aminte de discutia noastra, cred ca e regula pt barbati
in devenire
kitty-27 spune:
da....asa este si le multumim pt asta ...oricum multe din ele stiu prin ce trecem noi.
cos_minutza spune:
Al meu are o frica de dentist de mama,mama!Mi-a trebuit o luna sa-l conving sa mearga,insa a trebuit sa intru cu el
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Fetelor eu tre' sa plec undeva,asa ca ne auzim mai tarziu
Imi place ca s-a mai animat un pic topicul ca prea liniste era pe aici!
O duminica placuta in continuare!!!!
didi32 spune:
Stiu ca e bun Cosmi, d-aia am fost asa socata de verdictul lui dat din prima. Oricum am ales sa fac tratamentul, indiferent in ce consta, si abia apoi sa vedem ce-o mai fi. Ca ma-ntreba o colega: da' daca te tratezi de chist si ce-o mai fi pe-acolo, poti ramane natural? Pai habar n-am. De-asta zic, tb sa ma duc mai calma sa pot sa ma lamuresc.
in devenire
bebelu86 spune:
eu am promis ca stau aici pana va duc pe toate la odisee
asak de mine nu scapati.
eu nu am avut toate probl voastre. dar stiu ce inseamna sa treaca o luna fara nici un rezultat. si sa mergi la medici sa iti zica totu e ok si bb sa nu vina.
asa k va inteleg cat de cat prin ce treceti.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
La fel si tie Cosmi draga! Tare faza cu intratul impreuna la dentist, confirma ce ziceam mai devreme
in devenire
bebelu86 spune:
Didi fa-ti o listuta cu intrebari
si cand ajungi la el i le pui
k sa nu uiti ce vrei sa vb cu el.
k stiu cum e..aksa stiu tot ce vreau sa vb cu medicu.si cand ajung acolo nu mai am nimic in cap si imi aduc aminte dupa ce plec.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
Cosmi multumim la fel
te asteptam cand ai timp
la al meu nu merge nici faza ca merg cu el de manuta.
asa k tre sa gasesc altceva.
daca aveti vreo idee sa-mi ziceti si mie
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII