Aspirante optimiste > 20 ani (538)
Raspunsuri - Pagina 3
didi32 spune:
Kitty, multe fete de-aici au aceleasi probleme sa stii, deci ai cu cine schimba impresii. Eu am facut si laparo si nu e mare lucru. Asta in cazul in care va trebui totusi s-o faci, sa stii ca e operatie super usoara si in cateva zile esti ca noua. E un pic mai greu imediat dupa operatie si a doua zi, dar dupa aceea iti revii fff rapid.
Si eu am ciclu tot asa la 28,29 de zile, dar ovulez cam la jumate c-am facut monitorizari si asa reiesea. La ce medic mergi?
in devenire
draguta spune:
kitty eu iti doresc sa ramai graviduta cat mai repede dupa acest tratament
oricum moi te asteptam cat mai des aici
cos_minutza spune:
Kitty si eu trebuie sa fac laparoscopie,eu am ovare polichistice.Am facut tratamente si stimulari insa fara nici un rezultatSi eu sper ca nu va fi nevoie,dar daca trebuie asta e,orice pt bebe.Eu sper din tot sufletul sa nu fie nevoie sa ajungi pana acolo si sa vina bebe mic luna asta
Neatza Bebelu
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
merg la un medic din c de arges...dar pt laparo a zis ca ma trimite la buc la polizu unde si-a mai trimis paciente.si la tine dupa laparo nu a aparut bb sau ai alte probleme?
ms fetele sunteti toate niste dragute.
didi32 spune:
I-auzi la Ralu, neata la 12 jumate. Pan-acu a dormit bebe?
N-am mai intrat sa ma uit la rezultate, mai astept sa mai iasa cateva, dar sincer nu stiu care. Ca din gramada aia de denumiri si simboluri n-am inteles mare lucru si nici n-am lista la mine. Si cred ca e mai bine ca vineri parca nu mai eram eu, asa de tare m-am speriat. Tremuram toata.
Cosmi, vezi ca si Mada parca avea temperatura ciudata acum cand a ramas.Eu asa tin minte ca nu reiesea cand a ovulat... poate intra si te lamureste. Ce bine ca mergeti la mare S-aveti parte de vreme frumoasa si distractie cat cuprinde!
in devenire
bebelu86 spune:
m-am trezit mai dvrm dar am stat si m-am uitat la tom si jerry
pai de ceva vreme mai dvrm de 11 nu ma trezesc. nu stiu de ce.
hai k mai e putin si afli ce si cum.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Kitty, nici eu nu mai stiu care e problema. Teoretic dupa laparo tb sa apara, dar nici vorba. Eu aveam un chist si niste aderente pe trompe. Acum dr, altul decat cel care m-a operat, a zis ca am un nodul si endometrioza si nu pot sa raman natural. Mi-a dat sa fac o caruta de analize si p-urma ma duc iar la el sa vedem ce-a iesit. Deja mi-a iesit prost ceva in legatura cu tiroida, asa ca...
in devenire
cos_minutza spune:
Multumesc Didisor
Kitty,Walkiria v-am adaugat in listutza de aspiranteDaca mai sunt fete care nu sunt trecute le rog sa strige si ma execut
tuturor!!!
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Didi o sa-ti spuna medicul ce si cum,nu te mai stresa.Chiar si daca ai avea probleme cu tiroida exista tratament.
bebelu86 spune:
Didi dar stai linistita
k ce am gasit eu pe net nu afecteaza sarcina si nici nu te impedica sa ramai
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII