Aspirante optimiste > 20 ani (538)
Raspunsuri - Pagina 15
walkiria spune:
Bebelu...cu placere.
Fetelor eu cred ca depinde f mult de la femeie la femeie.....si ca la orice regula, exista si exceptii. Altfel de ce ai fi ovulat tu Bebelul asa devreme? Ca doar medicii spun ca ovulatia la un CM regulat de 28 de zile este in Z14, deci tu daca ai avut CM de 3O de zile, in mod normal ar fi trebuit sa ovulezi mai tarziu de Z14...si totusi nu a fost asa.....din fericireeeeee
Dyadiutza, ai dreptate, cam asta am incercat sa fac de vreo 2 zile,sa fiu mai relaxata.
Felicitari pt bebita!!!!!!!
bebelu86 spune:
dyadya felicitari !!!!
sarcina usoara si la termen.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
walkiria spune:
Dyadya....hai ca te-am botezat.
Dar nu cumva te stiu de la un alt subiect...parca tu ziceai ca ai avut niste pete maro si eu ti-am scris ca poate sunt de la nidatie....asta daca nu ma inseala neuronii--care sunt obositi rau la ora asta
Oricum iti doresc bebe sanatos, sarcina la termen si nastere usoara!!
bebelu86 spune:
chiar nu stiu ce sa-ti zic de ce am avut oculatia asa dvrm
si la analize mi-a iesit k e dvrm..
si cu toate astea imi venea la 30-33-35..depinde cum vroia el...
am avut mom cand imi venea si la 40-60 zile..si ovulatia aveam
deci...nu stiu...
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
walkiria spune:
Cosminutza....multumesc ca m-ai trecut pe listuta...sper sa fugim toate la odisee cat de curand.
Gravidutelor...uniti-va fortele si dati-ne o mana de ajutor....improvizati un carlig ceva sa ne agatam si noi de voi
Bebelu, stii ceva de Lia?...parca azi trebuia sa faca testul, nu?
dyadyazuza spune:
multumesc frumos pt urari. da walkira asa e noi ne mai stim si de la alt subiect. imi pare rau ca nu pot intra mai des dar nu am prea mult tim liber. vama bag in pat langa proaspatul viitor tatic sa il si pe el
bebelu86 spune:
da azi trebuia.
dar nu a mia intrat de vineri
nu stiu ce e cu ea
maine intra sigur de la munca sa ne zice ce si cum
la 8 e pe forum
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
walkiria spune:
Pai asta iti spuneam...ca exista si exceptii de la regula.
Tu esti o dovada a acestui fapt.
Eu am inteles ca e ok ovulatia cand se produce mai devreme,iar ovulul eliberat mai tarziu ( ex eu Z23)este un ovul mai batran si nush ce probleme ar aparea...asta am citit si eu aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1411
bebelu86 spune:
noapte buna Kitty
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII