Aspirante optimiste > 20 ani (538)
Raspunsuri - Pagina 11
PaulaFrida spune:
cami tinem pumnii pe maine
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
lorena_86 spune:
fetelor am asa mult mucus
niciodata ca luna asta
sigur ar fi iesit un bebe luna asta
daca as putea sa-l conving pe al meu
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
lorena_86 spune:
nu mai este nimeni pe aici?
eu ma bag la un film
o sa intru mai pe seara
cami iti tin si eu pumnii
la toate fetele
Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.
draguta spune:
cami antonia tinem pumnii
lorena, incearca sa-l convingi pe sotu' , cred ca si el isi doreste , un copil aduce multa bucurie in casa decat banii, daca ai bani si nu ai copii nu ai aceleasi bucurii si nici satisfactii
cunosc multe familii care sunt mai fericite chiar daca au bani mai putini dar au copii, decat cei care au bani si nu au copii
alegerea e a voastra
eu si daca nu as avea un leu tot mi-as dori ca tare greu e fara
felicityhope spune:
Hmm, am postat aici pe ieri,si nu vaz nic acu.Inteleg moderare da asta nu inseamna ca nu trebe sa imi vad postarea nu?.
Nah, nu stiu.
Deci cum spuneam in postarea "fantoma" mi-am mai facut un test dimineata-tot negativ.Am la activ 4 zile intirziere si 2 teste negative.Nu imi place asta! O sa imi fac programare la noul medic de familie si la OB-GY.Testele pe care le-am facut in martie erau ok.Nu imi place faza asta cu intirziatul si testul negativ.
Nu vreau sa ma repet cu salutarile din postul precedent.Asa ca va spun la toate sanatate,pupici pe burtici si o vara cit mai placuta!
mamutz spune:
Ma primiti si pe mine? Din nou aspiranta, minunea nu a durat decat doua luni jumate , adica pana acum 3 saptamani.
Salutari bebelu
bebelu86 spune:
Mamutz
bine ai venit la noi in gasca
sedere cat mai scurta
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
draguta ce faci?
cum te simti?
vreun semn ceva?
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII