Varicela la adulti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

nikole, pt durerea de masea, daca are gaura, poti baga un cuisor, din ala de se pune la vinu fiert, inmuiat in prealabil . si cica si o bucatica de usturoi ajuta ca are arsenic. la soacramea au functionat leacurile astea, pana a ajuns la dentist. mai ales cuisorul..sanatate si putere iti doresc

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Da Mychy, stiu de leacurile astea, poi daca avea gaura, cred ca imi omoram eu nervul singura, pana nu ma omoara el pe mine
Dentista a polizat pana a ajuns la canal(ea nu face tratament pe canal) a pus un anestezic acolo, si a plombat provizoriu, pana ajung la odontolog, pentru tratament(omorat/scos nervul, chiuretat, si ce o mai fi de facut pe acolo).
Cum intre timp m-a lovit varicela, nu pot sa fac nimic saptamana viitoare, decat sa sufar in tacere...simt ca am o inimioara pe canalul maselei
Pana la urma, oare dupa eruptie, cat timp tre sa stau intre 4 pereti?
o saptamana sau mai mult, ca si aici parerile sunt impartite...

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nikole,eu cred ca a uitat mama ta,de obicei in cazul reinfectiei apare Zona zoster(mult mai nasol si dureros).Eu am banuit Zona Zoster cind fetele mi-au facut varicela ,aveam niste dureri crunte de oase,febra40 pt. 5 zile.Insa am scapat!N-a fost ZZ.

Fiecare bolnav e contagios cu 2 zile inainte de eruptie si pina bubitele fac coaja.Asadar indiferent de ce zice lumea din jur tu orienteaza-te dupa stadiul lor,cind au inceput sa faca coaja poti iesi afara.Bine,sa nu ramana cele care au erupt mai tirziu cu lichid in ele.Si sa stii ca unele (cele care se umfla urit si se fac mari ca naiba) ..avea fii-mea vreo 3-4 si desi tot restul corpului trecusera alea nici chip,eu le-am rupt cu o bucatita de tifon inmuiata in solutia aia cu care le dadeam.Pur si simplu am apasat mai mult pe ele si am tras usor.Nu mai aveau lichid dar se ingrosase pielita aia de le acoperea,desi moale si galbena de arata ca plina de lichid,inauntru nu era nimic.Seara le-am rupt si a doua zi aveau coji!Statusem 2 zile dupa ele sa dea semn ca vor sa prinda coaja si nimic,asa ca m-am suparat si-am zis sa vad ce au de nu se trec .
Daca nu faceam asta cred ca mai stateam vreo 5 zile in casa.

Sanatate multa ,of,si varicela si pacatoasa de masea.Macar sa scapi tu pina erupe la copii.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Multumesc hannen, vai sper sa treaca repede, ca mi-s rea de durere(de masele)...prefer de o mie de ori o nastere naturala, decat o durere de masea:(

Unele bubite au coaja, dar unele au lichid, si vad ca mai apar...ma mananca si inteapa de mooorrr!!!

Multumesc ptr raspuns si lamuriri, astept , ce pot face...

sanatate multa

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput