medicamente in avion

medicamente in avion | Autor: Mi-Ka

Link direct la acest mesaj

Maine plecam in vacanta, in Italia, cu avionul, de pe aeroportul din Timisoara si rog mamicile care stiu sa-mi spuna, daca pot lua cu mine in bagajul de mana flacoanele de bilute homeopate , deschise, sticluta de vigantol si sticluta de ferrum haussman.

Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, sigur. Sa ai grija ca tot ce ai lichid (inclusiv astea, mai putin bilutele homeopate) trebuie pus intr-o punga transparenta sigilabila pe care o prezinti separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Nu stiu cum e cu italienii, insa eu am zburat cu austriecii si am avut in poseta nurofenul copiilor si olinth-ul meu (astea ca lichide), plus ceva antinevralgice si colebil si nu am avut nici o problema. Este adevarat ca aveam si copiii cu mine. De ce nu suni la companie sa ii intrebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

daca medicamentele nu-ti trebuiesc in timpul zborului, atunci le poti pune in bagajul care merge la cala.
eu am aproape intotdeauna cand zbor, pastile (numai pastile) in poseta si un spray + crema ptr nas. cu orice companie am zburat, nu am avut probleme.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu de cate ori am zburat, nu m-a intrebat nimeni ce medicamente am in poseta. Si aveam: antinevralgic, metoclopramid, picaturi de nas, algocalmin. Antinevralgicul si paracetamolul sunt la mine in geanta intotdeauna, indiferent unde merg sau cu ce, ca am migrene.
Eu cred ca cele care nu reprezinta "urgenta" - vigantol si ferrum haussman - pot merge si in bagajul de cala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Multumim frumos de raspunsuri .
Din fericire nu o sa am alt bagaj decat un rucsac in care vreau sa pun medicamentele; intrucat in Italia avem nevoie de masina sotul a plecat de azi cu masina si eu plec maine dimineata cu fetele, cu avionul.
Desi e tarziu si cred ca nu voi mai primi un raspuns in timp util , intreb totusi de unde imi procur punguta sigilabila? Pun medicamentele intr-o punguta obisnuita si in aeroport mi-o sigileaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu ti-o sigileaza in aeroport, cred ca recomanda sigilabila ca sa nu-ti cada obiectele din ea. Daca nu ai nici o punguta de acest fel, poti lua o punga transparenta nesigilabila.

Ideea e ca ei trebuie sa vada ce anume ai inauntru cand o pui separat in aparatul de scanat.

Mergi la inceput

A_Iulia, multumesc de raspuns si de promptitudine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Mi-Ka, merge o punga cu zipper.
Drum bun!

Mergi la inceput

Tisina, multumim frumos, am avut un drum bun intradevar, doar ca a avut avionul jumate de ora intarziere si fetelor le era cam somnic.
Nu am avut nici o problema cu medicamentele, nu m-a intrebat nimeni nimic .
Va pupam

Mergi la inceput