Kariguld, eu am avut elecroliti cumparati din SUA. Sunt intr-o folie de plastic, se pun la congelator si sunt ca o inghetata pe bat, au gust de fructe.
nina, multa sanatate puiului tau!
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld Miriluta, de unde ai cumparat electroliti? stiu ca sunt numai in anumite sucuri.... Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() M-am nascut pentru succes! |
Ni-na ,indicat ar fi sa nu-i dai nimic sa mananca dar nici medicamente care opresc voma .E o MARE greseala.Daca situatia persista ti-as recomanda sa mergi la spital .poate nu are nimic la stomac iar starile de voma sunt data de busiturile cu masinuta .
In Ro se gasesc Humana Elektrolyt...sunt pliculete cu gust de banana sau fenicul (si or mai fi si altele), si se gasesc in oice farmacie.
raluca
mami fericita de
alexia
(07.09.2006)
Multumesc tuturor!
Si-a revenit neasteptat de bine,sambata a refuzat alimentele solide(doar cerealele l-au ispitit),ieri a "dat iama"intr-un pepene si cateva linguri de supa.L-am lasat sa ceara el de mancare,si sa inghita cat vrea.
Daca nu erati voi,banuiesc ca il tot indemnam sa manance,iar el,ca sa-mi faca placerea,inghitea fortat.
Va urez doar sa nu treceti niciodata prin asta!
Nicoleta