Hrana dupa voma prelungita!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Kariguld, eu am avut elecroliti cumparati din SUA. Sunt intr-o folie de plastic, se pun la congelator si sunt ca o inghetata pe bat, au gust de fructe.

nina, multa sanatate puiului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Miriluta, de unde ai cumparat electroliti? stiu ca sunt numai in anumite sucuri....

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

de la farmacie. Sunt niste pliculete cu o pulbere care se dizolva in apa(Elektroliten) cu aroma de capsuni sau piersica. Stiu ca se gasesc si la farmacii in Romania.
Si mai e buna cola (dar nu dietetica) deoarece contine dextroza.
Kari eu le dau la ai mei cand vomita si Traubenzucker, sunt ca niste acadele pe bat, le gasesti la magazinele naturiste sau la BUDNI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Ni-na ,indicat ar fi sa nu-i dai nimic sa mananca dar nici medicamente care opresc voma .E o MARE greseala.Daca situatia persista ti-as recomanda sa mergi la spital .poate nu are nimic la stomac iar starile de voma sunt data de busiturile cu masinuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

In Ro se gasesc Humana Elektrolyt...sunt pliculete cu gust de banana sau fenicul (si or mai fi si altele), si se gasesc in oice farmacie.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Multumesc tuturor!
Si-a revenit neasteptat de bine,sambata a refuzat alimentele solide(doar cerealele l-au ispitit),ieri a "dat iama"intr-un pepene si cateva linguri de supa.L-am lasat sa ceara el de mancare,si sa inghita cat vrea.
Daca nu erati voi,banuiesc ca il tot indemnam sa manance,iar el,ca sa-mi faca placerea,inghitea fortat.
Va urez doar sa nu treceti niciodata prin asta!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BRAVO! Sanatate!

Gabi

Mergi la inceput