Cafea cu aroma de femei si de bebelusi-115
Raspunsuri - Pagina 3
maru spune:
acu e tarziu, dar maine sa imi aduci aminte sa iti fac o lista cu seriale misto sa le descarci online.
Citat: |
citat din mesajul lui wonderful am terminat 'nevestele disperate' si turbez ca ma invatasem sa ma delectez cu ele each zi.O sa caut 'Snatch' cica-i fain,cu B.Pitt si am mai facut rost de niste titluri.Mai nou m-am reapucat sa citesc,am gasit niste carti mishto la Jurnalul national.ce alyceva sa mai fac daca nu 'e' bani? W |
wonderful spune:
Ntz,nu-mi iau niciun animal ca ma tine legata de casa mai rau decat criza.Mancam cate 2 ingh/zi de cand a venit caldura pana am vazut ca ma cam rotunjez,asa ca am zis pas.Nu stiu daca am mai dat jos de la miere sau c-am renuntat sa mai ling e-urile de la ingh.Oricum iau in continuare desi nu-mi place ca-i a naibii de dulce,ma stramb de parca as manca lamaie. Acuma caut '2 and a half men' e fain.
wonderful spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_Iulia Printesa a mai dat pe-aici? A nascut? ce are, fetita, baiat? |
parca zicea ca naste in septembrie
wonderful spune:
vrem sa facem Transfagarasanul,poate saptamana viitoare,o luam pe la Curtea de Arges in sus cica-i mai spaectaculos.Eu vroiam sa trec si pe la Campina sa vizitez casa memoriala a Iuliei Hasdeu.