Cafea cu aroma de femei si de bebelusi-115

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dodo multam de o iau pe fuga asa..ca azi mi-am propus muuulte da' n-am reusit sa fac nici jumate

wendi o imbratisare calda!

iahim

la toate! o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Dodo am semnat.
Dintisorii cei noi sa fie drepti,albi si sanatosi.Cand ai mei aveau dintisori de lapte ma puneau sa-i pup,da-o-n ma-sa de igiena stricta,unde pupa mami iese intotdeauna ceva frumos.
Iahim,parca am si vazut cafeneaua noastra,cam dezolanta,ce-i drept.
Uite ca am intrat ultima,am spalat pe jos,am aerisit,am udat florile si le-am skimbat pe cele din vaze.Am luat perdele noi,in culori calde si die undeva se aude muzica buna,in surdina.Pt. dimineata aveti cafea,ceai proaspete.Va imbratisez cu mult drag.Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

draga worderful, chiar daca mai tarziu, accepta te rog si condoleantele din partea noastra. Sa se odihneasca in pace!

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Sunt trista,ieri am inmormantat-o pe mama.A rezistat fara tata doar 1 an si 4 luni, a facut infarct,de fapt de miercuri i s-a facut rau,si luni la 12 pm s-a terminat totul.Mu mai sunt de mult copil dar s-a rupt ceva in mine realizand ca nu mai am parinti pe care sa-i sun,sa-i vizitez,sa-i stiu acolo in casa lor.Am avut casa plina de rude asa ca ma apuc de facut ordine.Chiar imi prinde bine munca pt. ca asa ma pot gandi mai bine si sa-mi fac ceva ordine in suflet.

W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor...
las , , si multe
ca mandra noastra cafenea sa nu mai fie trista

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

vrea cineva un pic de zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

M<ultumesc fetelor.[fl
Maru,nuuuu,nu vrem zapada mai ales ca aici in tara e f.f. frumos,azi au fost 25 grade.Cred ca e ultima caldura pe anul asta,dupa aia facem cu tine schimb de zapezi.
Imi place vineri seara,ascult muzica lenta pe net,si e un site la care ma uit la 'desperate wives','grey's anatomy' si '2 and a half men'.Ma mai odihnesc si eu cum imi place,Voi cu ce va laudati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

ei, daca tot s-au reintors "acasa" mai vechile cafengite, sa va spunem si noi bun gasit
Slimatei, Maadi, succes in noua etapa de viata a juniorilor! cred ca emotiile au fost pe masura! aveti/avem copii mari de-acum...
Stefi nu pot vedea pozele, cred ca-s pe privat albumele
W, condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa-ti redea linistea sufleteasca! nu stiu cum e fara mama si nici nu vreau sa stiu
Iuliana, salutari de bine de la noi!
Principe, i-ai ales un nume deosebit fetitei, cred ca ti-am mai spus, e unul din favoritele mele sa fiti fericiti, sa va bucurati unii de celalati!
Dodo, se pare ca suntem colege de breasla, basca sunt una lang alta in top bafta!
Iahim, va sarutam cu drag! ce frumos ai scris, chiar daca trist, dar uite ca a avut efect
Lara, iti sade bine tunsa...te face mai serioasa
Maru, deja ninge? la noi zici c-a venit primavara si-i asa de bineee
Maadi felicitari pt FB pe linie sa ajutam un pic si noi? "doamne-doamne, iti dam un dinte de lapte si tu da-ne unul de otel!"

despre noi, cateva cuvinte...am fetita mare care de cateva zile a implinit un an si jumatate! suntem bine, ocupate toata ziulica cu tot soiul de activitati...s-au schimbat mult prioritatile, dar e bucuram de fiecare clipa petrecuta impreuna maine fac o selectie si promit sa revin cu poze...promit!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">va asteptam sa ne votati frumoasele Clipe de vara - ali1 si ali2

Mergi la inceput

caldura asta inaintea iernii se cheama aici :vara indiana.
Noi inca nu am avut-o. Abia o astept. E ca o ultima zvacnire a vremii bune inainte de venirea inghetului

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

M<ultumesc fetelor.[fl
Maru,nuuuu,nu vrem zapada mai ales ca aici in tara e f.f. frumos,azi au fost 25 grade.Cred ca e ultima caldura pe anul asta,dupa aia facem cu tine schimb de zapezi.
Imi place vineri seara,ascult muzica lenta pe net,si e un site la care ma uit la 'desperate wives','grey's anatomy' si '2 and a half men'.Ma mai odihnesc si eu cum imi place,Voi cu ce va laudati?

W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la multi ani celor mici si mari ce-si serbeaza azi onomastica!

si normal multa ...multa

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

LA MULTI ANI! Dodo-pui, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi!

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Multumim de tratatie, luni dimineata fara nu se poate!

Sa avem o saptamana excelenta, plina de reusite!

Mergi la inceput