Cafea cu aroma de femei si de bebelusi-115

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata! Azi avem cafea cu lapte si croissante!

Noutati: m-am tuns si am racit (una calda, una rece, ce sa fac).

Va astept la "raport saptamanal".

http://community.webshots.com/album/578848929vPYKUt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

O saptamana frumoasa sa aveti!

Multumim pentru cafea si croissante, foarte buneeeee!

Lali, tare bine iti sta tunsa! Sa-ti fie de bine su muuuuulta sanatate!

Restul fetelor ce fac?

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Lali iti sta ffff bine.

si ceva
Azi e onomastica jumatatii mele

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Dodo - Sa-ti traiasca jumatatea. Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de minunile voastre, sa aveti parte numai de impliniri.
Multumim de tratatie.

"La multi ani!" pentru toti sarbatoritii de astazi.

O zi frumoasa la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Multumesc fetelor.

Dodo-pui "La multi ani!" pentru jumatatea ta, sa fiti sanatosi si bucurosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai, ca de mult n-am mai beut o cu voi...
n-am mai intrat ca n-am cu ce sa ma mai laud
n-avem nik schimbat... suntem numa' in asteptari..multumim de intrebare maadi
aparte, kilele mele care cresc din nou progresiv
stefi cu gradi merge bine, a mai invatat ea ceva limba, unde nu le stie, le arde pe romaneste, inca si se mira ca n-o intelege..da' n-am ce sa-i fac , tot progresiv se invata si asta..doar n'o sa-i torn cuvintele cu leuca..de bine de rau ..pentru noi e bine si asa ..ca se face inteleasa intr-o limba macar...
principesso bine ca sunteti bine..m-am tot gandit la voi!
dodo sper sa primesti si cu intarziere...
La multi ani fericiti !de onomastica jumatatii tale ... sa avetidetalii cum ati sarbatorit?
lali mie imi plac ambele

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Sunt trista,ieri am inmormantat-o pe mama.A rezistat fara tata doar 1 an si 4 luni, a facut infarct,de fapt de miercuri i s-a facut rau,si luni la 12 pm s-a terminat totul.Mu mai sunt de mult copil dar s-a rupt ceva in mine realizand ca nu mai am parinti pe care sa-i sun,sa-i vizitez,sa-i stiu acolo in casa lor.Am avut casa plina de rude asa ca ma apuc de facut ordine.Chiar imi prinde bine munca pt. ca asa ma pot gandi mai bine si sa-mi fac ceva ordine in suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Wendy,condoleante!Imi pare sincer rau...Cred ca te simti cu sufletul gol...Asa este...Nu conteaza ce varsta ai cand iti mor parintii,in fata lor tot copil esti pana la sfarsit!

Si parintii mei sunt in varsta...ma rog sa traiasca cat se poate de mult...Adi este legat sufleteste de buni....ar suferi enorm sa stie ca nu mai este!!!!

Mergi la inceput

Lali,iti sta mult mai bine cu noua tunsoare!Iti pune fizionomia in valoare!La fel,iti sta bine cu ochelari!

Mergi la inceput

Neata!Este iz de leneveala in cafenea...Nu tu picior de om ....O matza sade intr-un colt si toarce anevoios....nici focul nu mai mohneste in semineu...Ibricul nespalat,la fel si filtrul de cafea...Un scaun nepus la locul lui arata ca aici mai intra din cand in cand cineva...

Din departare se aude un scancet ....un bebelus?(cred ca-i a lui Principe)...In rest,fiecare pe alta meleaguri,mai intra din cand in cand....pe usa cafenelei programul sta intr-o rana si pe el cu urme sterse scrie:deschis non stop.Un bec aprins,uitat de cateva zile arde pentru nu stiu-cine...Si in surdina,se aude o melodie dintr-un radio ragusit ..."mai vino seara pe la noi,Ionele draga...."

Deh,este criza...Tre'sa intelegem acest lucru...este criza de cuvinte...de timp liber...si multe altele...

Ah....am uitat sa schimb apa la flori....las',ca le arunc si pun in loc un buchet imens de crizanteme...poate mirosul lor de toamna mai atrag pe unele dintre voi!

No,va las si va urez la toate numai bine!

Mergi la inceput