Cafea cu aroma de femei si de bebelusi-115
Raspunsuri - Pagina 14
MsLara spune:
Felicitari Principe! Sa fie sanatoasa si mancacioasa micuta printesa!
Te mai asteptam cu vesti!
Maadi spune:
Principeso, tocmai intrebam de tine acum cateva zile.
Sa va traiasca Valeria (imi place la nebunie numele), sa creasca mare si sanatoasa!
Tot binele din lume vi-l doresc.
Ma bucur mult ca sunteti 2 la 2.
slimatei spune:
dau cafea muuulta
maadi multumim pun acum niste pozici la semnatura cu 3 ani sa-mi vedeti "fizoasa"
ce ma bucur ca au mai aparut din fete cu vesti...
iuliana scurta si scumpa esti la vorba
ma bucur ca sunteti bine..am presupus
fa'ne un rezumat pe unde ai huzurit pana acum
pup la tine si printesa ta
principesso sa ne traiesti si tu si Valeria ..frumos nume
te cred ca acum nu prea mai ai timp de noi ,da' nu strica cate un randuletz acolo sa ne spui cum mai merg treburile...
sa-ti traiasca copilasii fericiti !si sa te bucuri de ei si de progresele lor!
eu iar am chiulit
ma lupt cu " scoala " lui fii'mea , cu noul ei comportament... daca pana acum ne intelegeam din priviri".. acum nici rugata frumos nu mai tine sa faca ca mine..face cand si cum ii pare si numai ce vrea ea.. si-a tras mama o "fitzoasa"..mamaaaaa..
sincer ma asteptam la schimbarea de genu' asa ca, sunt inca, rabdatoare
nu zice ca nu merge..sambata chiar s-a trezit ea asa speriata ..si mi-a atras atentia ca : "tlebe' sa me'gem la "scoala " ..e talziu"
..rau a mai ramas cand i-am zis ca " scoala" sambata si duminica e inchisa ata e!
totusi schimbarea e majora pt ea si a actionat cum nu ma asteptam.. va povestesc eu alta data..oricum ar fi fost cred de o mie de ori mai bine daca ar fi plans si ea ca toti copii la inceput si dupa s-ar fi adaptat ca si ei.. nu ea n-a plans decat a treia sau a patra zi, cand s-a speriat defapt ca i-a vazut pe ceilalti si nu de faptul ca o las pe ea singura acolo..in schimb la cateva zile dupa ce au inceput cu regulele a inceput sa nu-i mai placa.. se simte un pic frustrata cred si atunci isi revarsa naduful acasa... si sa ma tin
va pup pe toate si sper ca sunteti bine!
mai revin..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , acusi 3 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa bun , un pò di papa
wonderful spune:
Printeso esti Regina de acuma!Oh,Doamne,ce bucurie.Sa cantam cu toate Multi ani traiasca ultimului sufletel venit in cafeneaua noastra!
Sa va traiasca si sa fiti toti 4 fericiti!
slimatei spune:
pardon!
bb Petru e mezinul ;)
felicitari mamico! incaodata si bb Petru sa va umple sufletele de bucurie!
si scuze ca nu am apucat ...
bine ai venit in cafenea! desi, acum, sigur merge mai bine un laptici;) ...mai da-ne un semn cand vei reusi!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare...
viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07), eu, broscutz :) ... , acusi 3 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa bun , un pò di papa
principe spune:
buna fetelor!
am intrat repejor sa va multumesc ptru urarri,noi mergem la biserica ptru molifta,asa ca nu avem mult timp de povesti.
sebas maine incepe scoala.....incepe greul,program incarcat,alergatura multa.o sa dau repejor ce mi a mai ramas de dat jos,am 50 de kg ,mai am de dat 2 kg ca sa ajung la greutatea mea.
marti am eco la sani,zaice ti o rugaciune si ptru tatele mele,sa fie sanatoase sa pot sa dau laptic la printesa valeria,va rog.stiti voi povestea veche cu tatele...cu ajutorul lui dd totul o sa fie bine.
valeria inseamna )in latina= cea valoroasa....adevarata comoarapitica noastra.
felicitari ptru bb petrumamica
va imbratisez p toate ,revin
Maadi spune:
Mari - Felicitari pentru puiut! Sa creasca mare si sanatos, sa va aduca alaturi de bombonica, fericire multa!
Principeso - Sigur o sa fie bine! Succes la scoala.
la toate fetele si o saptamana usoara sa aveti.
MsLara spune:
Eu am venit, mi-am adus si cafeaua cu lapte!
Ce mai faceti, ce mai ziceti? Eu am program obisnuit, doar frigul de afara si (mai ales) din casa ma supara un pic!
Weekend placut!
Ps Principe poze cu Valeria nu primim?
iahim spune:
Felicitari,Principe,sa fie sanatoasa,sa va bucurati de ea si sa aiba noroc in viata!
toate fetele!