prietene la bine si la greu - 32
Raspunsuri - Pagina 9
monica_80 spune:
Mariuta e un pic mai bine in sensul ca nu a mai facut febra de ieri la pranz, dar tot M, de nu prea poate sa respire si nici nu ma lasa sa ma aprpii de nasucul ei, plange de zici ca o tai, nici nu stiu cum sa-i scot mucii fara sa o terorizez, voi cum faceti?
de scump Maria 13.12.2009
pozici
laurairina13 spune:
Alinush bine ai re-venit. Deci incepe si puturoselul tau sa se dea la brazda, las ca sunt multi fulgusori care nu busileaza, nu dau pasi, nu stau in picioare. Plus de asta la tine e al doilea bb, asa ca..esti mai relaxata Deci pan la urma ti-ai facut curaj si incerci incet incet marea intarcare..oricum ai alaptat mai mult decat iti propusesei, parca asa imi aduc aminte.
Eu nu cred ca o sa am curaj prea curand sa renunt la alaptat..fiimea nu primeste nicicum biberonul, plus ca e indragostita de tatzi, refuza acum cam orice mancare... Noi mai asteptam..pana dupa 1 an..
Oricum am inteles ca intarcarea asta in sine e destul de dificila, imi spunea maicamea ca cica tre sa o las la soacramea cateva zile ca o sa traga de mine dupa laptic, si o sa mi se faca mila si o intorc la san, si cica iar nu e bine..brrrr....
Lyly, rechinila pare a fi mai bine, adica tuseste mai rar, azi o sa incerc sa merg la pediatra sa vedem daca mai continuam cu tratamentul pt tuse sau cum facem. Si sa o vada in gatut ca prea refuza papica, si ma tem sa nu o doara cumva cum era Pinky a Dankutzei de refuza papica..
Ma bucur ca Alexutu pare a fi pe calea cea buna si fug M
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ma bucur sa vad ca fulgusorii isi revin...sper sa se faca bine cat mai repede.
Eu iar sunt pe fuga...Andra doarme iar eu tre sa spal, calc si sa fac curat ca sa las casa in ordine. Iar maine o sa am de facut bagaje...Asa ca sper sa am timp sa mai arunc cate un ochi si pe aici
Am si eu o intrebare... Cam la cate zile dupa primul dinte a aparut si al doilea?
Va pupik pe toate si sa aveti o saptamana frumoasa!!!
Mami fericita de strumfita
lylyana.ion spune:
strumfy, la noi a iesit la 2 saptamani dupa primul dinte. spor la treburi, si eu fac acelasi lucru
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
din categoria cra-cra, alex s-a ridicat ieri in piciore in patut si a facut 2 pasi tinandu-se de margine
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
laurairina13 spune:
Strumphy cam intre 1-2 saptamani a durat si la noi sa apara al doilea dintisor de jos, dar la cei de sus , au iesit 2 in acelasi timp
Eu nu stiu cum sa imi mai fac treaba cat e treaza fata, ca e argint viu, se rostogoleste non stop de mi-a cazut de multe ori din pat, pe jos mi se pare putin curent la noi..sa o tin.. Tarc nu avem..Acum e jos pe salteluta de joaca cu perne de jur imprejur
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
strumfy_12 spune:
Laura Nici eu nu apuc sa fac nimik cat e Andra treaza ..profit la maxim de somnul ei...care e din ce in ce mai scurt.....cand totusi tre sa fac ceva... o pun in pautul ei..sau in scaunul de masa... dar nu tine figura decat vre-o 5 min.
Lyly felicitari pt progresele lui Alex... cate un pt fiecare pas
Gata fug le treaba ca acus se trezeste...
Mami fericita de strumfita
mihamora spune:
Neata!
Monica- si noi suntem pt dr Siminiceanu. Pai asa il terorizez si eu cu pompita, ca altfel nu prea vad cum...
Lylyana- wow, felicitari!
Licurici - nu cred ca ar fi fost rau sa iesi la plaja la ore potrivite sa treaca tusea. Ce ii dai pt tuse?
Ionela - ma bucur tare ca nu a mai facut febra Mihnea
Trebuie sa vad pozele lui Andre, nu am reusit.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion din categoria cra-cra, alex s-a ridicat ieri in piciore in patut si a facut 2 pasi tinandu-se de margine Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra |
Bravo Alex!!!!Felicitari!!!
Mariuta are tentative de a se ridica in picioare, dar inca nu poate
de scump Maria 13.12.2009
pozici
krelia spune:
Buna dimineata, fete!
Nici nu stiu ce sa va zic...dupa atata amar de vreme...am terminat in sf. mutarea alor mei..mai ca-mi vine sa ma mut acolo, peste ei, la cat de frumu a iesit ....la rmn inca nu ajunsai....tremura toate pe mine cand ma gandesc la cat ma costa..in fine....
Am mai tras niste runde pe la tara..plus treburi zilnice, plus stat non-stop cu Rares care vrea numai busileala....si care m-a speriat la un moment dat rau de tot...un week-end intreg in care am fost plecati mi-a facut niste episoade de tremuraturi...numai la masa...de ma inmuiasem de tot...acum si-a revenit....insa au inceput maraielile clasice..la puterea 100...ca deja le aud constant in urechi...cred ca ne paste aparitia dintocilor de sus..
Pediatra a fost si ea pe la noi zilele astea....am intrebat-o de celebra lista, mi-a spus ca subiectul "alimentatie" a fost elegant ocolit la acel congres din Ro....asa ca, dupa ea, singurul motiv pt care s-ar fi decis renuntarea la telina ar fi faptul ca e alergena (mai sunt multe legume/fructe alergene?)....iar despre brocolli, faptul ca ar face parte din aceeasi familie cu varza si conopida, deci dau gaze
Am mai vorbit despre Prevenar - asta pt cele care alegeti sa-l faceti pe viitor - in prezent, are 7 valente. Pe piata exista si Synflorix, cu 9 valente..iar ca ultima nouatate, producatorii Prevenarului l-au facut cu 13 valente. Eu am intrebat-o de el pt ca..cica...am vrea macar 1 saptamana la mare, mai incolo...si ma gandeam, daca sa i-l fac sau nu de-acum....dar, tinand cont ca nu cred ca va intra in foarte mare colectivitate...am zis pas, pana la 1 an, cel putin. Mai vedem atunci.
Despre peste, mi-a zis nu la pangasius, cod si inca unul, pe care l-am uitat. (deocamdata nu i-am dat). Mi-a dat verde la toate fructele care se stiu a nu fi alergene (deci nu pt capsuni, zmeura & Co.)
Verde de asemenea la ficat (asta cah, asa ca tot deocamdata, pas. Dar cred ca asta v-am mai zis-o).
Lesne de inteles ca-s nerecuperata...rau, rau de tot...asa ca ma simt cam ca o musca.......
In tot cazul, in toata nebunia asta...am reusit sa ma pun la zi (noaptea, evident, dupa ce am adormit pruncu')....cu Luna Noua si Eclipsa (da da, filme educative )..si cu Avatar, din pura curiozitate....
Sper sa BRB curand....gata somnul lui Rares...si gata si legumele....ma striga ambii amandoi...unul maraie si altele fac "biiip-biiip-biiip"
Va pup pe toate, va multu' tare ca v-ati gandit la mine/noi (adek io ashea sper , ca n-apucai sa cetesc, da' simtesc ashea un pic de doruc ) si sper ca ati sughitat macar 1 data in toata perioada asta. Daca da, sa stiti ca eu eram . Daca nu, o sa incerc mai profund in circuite. Sa ma gandesc, adica. Asta vroiam sa spun
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali