prietene la bine si la greu - 32

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

buna ziua

multumim pentru cafea monis

Noi nu suntem bine. aseara avea febra 39,4. Eram pe punctul sa plec la spital. Nu scadea nici cu paracetamol nici cu ibuprofen. Ma termina. Pana pe la 1 noaptea tot febra cu toate antitermicele, cu sosete cu otet, cu comprese etc. Pe la 1 a coborat sub 38 si a adormit. la 7 avea iar 38 ,4. Iar paracetamol... acum e mai bine... se joaca . eu sunt cu nervii la pamant. nu stiu incotro s-o iau. oare nu sunt eu prea optimista si stau asa fara sa fac nimic? Gatutul e fix cum era vineri... ba mai mult... are momente in care nu prea poate inghiti. mancat la lingurita nu ne iese deloc. doar san... si cam putin.
iar apelez la Diana, e firesc asa? sau ar trebui sa merg la spital? aseara faceam 13-14... Ma intreb daca asa trebuie sa evolueze .... ca daca da... macar stiu ca asta e si astept... dar daca nu e ok?!? daca normal trebuia sa mai scada febra? Asta ma intreb pe mine... poate aveti voi raspunsuri...
tare e urat si infect spitalul de copii de la Iasi. Mi-e teama ca merg cu 1 boala si stau acolo pana trec alte 3 pe care le luam de acolo ca altfel eram la camera de garda aseara cand nu voia sa scada febra.
Pupic si astept raspunsuri, chiar daca e duminica si sunteti cu toatele in familie.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

of Ionela...si eu zic ca ar fi bine sa mergi sa-l vada un dr. te inteleg cu spitalul de copii, si mie mi-e groaza sa intru acolo, dar poti merge la Pedilife la o consultatie. cred ca stii unde e, mai jos de spitalul de copii.
pupici si multa sanatate. asteptam vesti bune

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Cafea, cafea...vreau si eu cafea. Cat mai tare si cat mai multa. David de la 4 dimineata nu mai vrea sa doarma. Cred ca din cauza caldurii. Este obosit si marait.

Monis,mersi ptr cafea

Va multumesc ptr sfaturile cu medicamentele. Am luat un paracetamol...dar e apa de ploaie. Asta este...cat mai alaptez nu am decat sa suport.

Shtephy, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.
Ionela, nu stiu ce sa zic decat multa sanatate puiului si asteptam vesti bune.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ionela, da e normal sa faca 2-3 zile febra daca are rosu in gat chiar si cand e un virus si nu o bacterie implicat acolo. Sa te uiti la urechiuse daca nu curge nimic din ele. La Timeea mergeau cel mai bine la febre dinastea mari Nurofen supozitoare, la noi se gasesc cele de copii, de 125 de mg, un supozitor taiat in jumatate pe lung cu cutitul incalzit in flacara de aragaz. Sunt mult mai rapide decat Norofenul sirop. Seara mai ales fac febra mai mare si care scade cel mai greu. Mai exista alterantiva sa-i faci impachetari cat astepti sa-si faca efectul antitermicul, cu prosop mare inmuiat in apa cald (la 37-38 de grade, nu rece!!!). Daca nu te simti linistita, atunci mergi sa va vada un medic sa excluda o otita sau altceva care intr-adevar necesita antibiotic.
Mancare solida e normal sa nu vrea cand e racit, dai san cat incape si apa din belsug.

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza! vin si io cu ochii in pioneze dupa o noapte la nunta, cu naveta acasa de vro 3 ori pt alaptat

Alexa, deci te apuca melancolia? darmite pe noi astea care nu avem burtica miscacioasa acu..mai mai ca ma apuca treaba pt proiectu bb2
Ce face miscacioasa mica din burtica?

RamonaXX, baga bre si tu un AMR la semnaturica ca eu mereu uit cand tre sa iti vina hazbandu, nu de alta da sa bag neste agitate pt tine, sa te stresez mai rau!
Si noi suntem aproape ca tine cu papica, tatzi la greu merge, dar cand ii dau orice, acum si banana( care era favorita rechinilei) nu o mai vrea. Orice lingurita de mancare i-as da isi face sila cum o simte in gurita, si se preface ca vomita, tuseste asa din gatisor, cu gurita deschisa!Acum o banuiesc de dureri de gatisor, de mai stau putin fara sa intru in griji si fibrilatii rau..Ma duc iar maine la pediatra

Ionela, eu una is panicoasa rau, fug la urgente una doua..Nici aici nu e prea safe spitalul, sa nu mai zic ca ultima data ne-au dus cu salvarea la judetean de fricosi ce sunt doctorii de aici sa puna un diagnostic, dar eu asa as face si acu la febra asa mare, fug la spital! Acum e a 3 oara cand la urgente ne dau tratament cu antibiotic, dar nu i-am mai dat, dupa ce am iesit din urgente am sunat pediatra mea si i-am spus ce si cum, iar ea mi-a schimbat tratamentul! dar macar a vazut-o careva in gatisor, a ascultat-o la plamani. De aia nu am stat acasa.
Mie pediatra mi-a mai zis la febra mare de peste 39 sa ud un prosop mare cu apa calaie doar si sa o infasor asa sa ii mai scada temperatura.
Cheama pediatra acasa macar, chiar daca dai niste banuti in plus, sunt pt linistea ta si a lui Mihnea bolnaviorul!

Miha, nasol cu M! si daca spui la gradi sa nu ii mai dea inghetata celui mare, nu tin astia cont??? Sau e pofticios si vrea si el daca vede la ceilalti copii? Mie nu mi se pare firesc sa dai la gradi ca desert inghetata Se vede treaba ca sunteti in alta tara.

Stephy, ma bucur ca ai reusit sa bagi nasucu la noi, vazut strumfii bucalati frumosi tare!! Da' manutza, manutza cum se simte??

Smara, am astamparat in sfarsit No comment, ma gandeam io ca esti asa mai 'putin frumoasa', de nu vrei sa te arati, da asa....Hai ca esti o frumusete de a noastra, de Timi blondinu nu mai zic, jos palaria! De nu eram deja angajate in logodna, rechinila mai mai ca ar fi facut ochi dulci la bombonelul tau!
Asta ca sa fac in ciuda la restu fetilor care nu te stiu

Fetilor, sa ma plang nitzel, de cand cu diversificarea, si mai precis refuzul de a papa dupa vomele trase si episoadele de tratamente la urgente, fiimea nu mai papa deloc bine, si s-a tras la fata, nu mai zic ca bulanutzili ei dulci si carnoase sunt asa moi, s-au tras tare, se vede pe ea cat a slabit. Daca la 4 luni avea 7.2kg, acum la 8 luni are doar 8.1 kg..Incepe sa incolteasca paranoia la mine

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Diana, nu are otita... sau... nu da semne sa il deranjez deloc urechile. Ma lasa sa il trag de urechi sa le apas... chiar rade cand reusesc sa-i scad febra. deci spui si tu ca e normal asa. am sa urmaresc su urechile cu atentie. nu are alte simptome: nu tuseste, nu stranuta, nu are mucisori. Am sa merg sa iau nurofen supozitoare. Mulumesc mult ca imi ridici moralul. pe dr daca o chem ma tem ca am meci cu ea pe tema antibiotic. maine am sa sun la pedilife sa imi fac o programare la orl. asa, pentru linistea mea. Multumesc mult.

si Celorlaltor fete le multumesc. sunteti niste scumpe, tare bine e sa va am.
Pana la raspunsul Dianei imi ridicase moralul Mihamora... si tare bine ma simt sa citesc faptul ca va ganditi la noi toate.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Laurairina - saptamana asta mi-a zis copilul ca i-a dat inghetata si nu m-am gandit sa le spun sa nu ii mai dea, daca asa se poarta aici, sa nu par ciudata
Cat despre rechinasa eu zic sa nu iti faci griji daca papa laptic de la mami, e normal sa nu prea aiba pofta de mancare dupa ce nu s-a simtit bine si mai e si caldura asta.... si cu kilogramele, oricum nu mai iau in greutate mult ca in primele luni, si eu mi-am facut griji ca al meu e de 2 luni cu aceeasi greutate, la 6 luni 9800g si acum la fel, dar nu ma mai stresez pentru ca se comporta normal...

Ionela - sigur ti-ar fi dat antibiotic doctorita,pentru siguranta,sper sa fiti mai bine in seara asta si sa treaca febra. Eu m-as duce maine la dr sa ii spun despre ce e vorba si sa il vada sa il consulte si sa vad ce tratament da
Fosta mea dr de familie era si pediatru(zicea ea), ma duceam la ea prima data ca era gratis ,cand aveam o problema cu Domi si il asculta la plamani si zicea"parca se aude ceva, sa ii dam ceva antibiotic", (daca imi placea diagnosticul nu ma duceam la altul)apoi la Siminiceanu care spunea ca nu are nimic la plamani sa ii dau doar antitermice , sirop de tuse, etc... sau daca era fara simptome febra, ma trimitea la analize sa vada ce e...
Multa sanatate va doresc!

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello dragele maichii,
ma bag si eu repejor in seama, pina nu pun musafirii gheara si pe laptopul meu
Ca de obicei sint in recuperari, vad ca sint multi pitici bolnaviori si mamici ingrijorate, + o mamica schiopatatoare. Trimit repede dintre broscute pupici multi pt Mihnea, Alex, Mariuta si rechinila si un brat de pt lavi
Smara nu stiu ce sa zic de conservatul alimentelor fara zahar, nu prea vad alta solutie dar mai caut sa aflu
Andre tare ca tati de Chiara isi accepta pedeapsa, barbatu-meu cind ma supar pe el, se supara el mai tare pe supararea mea si tot eu trebuie sa-l impac
Am vazut poze multe si frumoase dar n-am mai apucat sa las commenturi asa ca scriu acuma repejor: padi e o dulce grasunica, monica ce frumos ati p[etrecut la mare. mariandreai ce scumpa e Miruna, am si eu ursulet d-ala cu bretea albastra, i-a placut teribil la inceput, acum nu prea il mai iubeste. Mai am ferestre deschise sa-i vad pe Geo si pe Pinky, sper sa apuc
many cind veniti inapoi? am eu curte, dar tare mi-e dor de parcul nostru
Dozz vezi ca ai un PM de la mine
Mai aveam de zis, dar cu atita vinzoleala in capu meu, am pierdut sirul deci va pupacesc si zic pe fuga ca am pus si eu niste citeva poze pe fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

beii..pustiu pe aici...
sau sunteti toate cu berici si pizze in fata tv-iului sa vedeti marele meci?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Buna seara,

Revin dupa cateva zile in care v-am citit doar ,sa urez sanatate fulgusorilor bolnavi si multa putere mamicilor in momentele astea!
Diana:m-ai prins! Eu nu m-as arunca din prima cu sigilarea molarilor de 6 ani.As incerca sa aiba o igiena f buna,sa reduc la minimum dulciurile si poate 2-3 sedinte de fluorizare.Daca as observa ca totusi molarii au tendinta spre carie (se coloreaza santurile) as trece la sigilarea lor,care asa cum a zis si Monis e o metoda destul de controversata.
PS:daca mai ai intrebari si stiu ,iti raspund cu drag.E valabil pt toate mamicile de fulgi.

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

Buna seara,

Revin dupa cateva zile in care v-am citit doar ,sa urez sanatate fulgusorilor bolnavi si multa putere mamicilor in momentele astea!
Diana:m-ai prins! Eu nu m-as arunca din prima cu sigilarea molarilor de 6 ani.As incerca sa aiba o igiena f buna,sa reduc la minimum dulciurile si poate 2-3 sedinte de fluorizare.Daca as observa ca totusi molarii au tendinta spre carie (se coloreaza santurile) as trece la sigilarea lor,care asa cum a zis si Monis e o metoda destul de controversata.
PS:daca mai ai intrebari si stiu ,iti raspund cu drag.E valabil pt toate mamicile de fulgi.

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

aseara am vb cu prietena mea care are baietel de fix 2 ani si tocmai imi spunea ca merge cu el la interventie (cu anestezie etc) ca sa sigileze maselutele copilului si ca sa-i repare cariile pe care le are deja (si nu e vorba la ei de dulciuri de nici un fel, mostenire genetica f proasta de la ma-sa).
eu si tati suntem praf cu dintii, asa ca eu am intrebari... 1000 . daca ai timp si chef: zi-ne pls ce stii de administrarea de flor la copii - dezavantaje si sigilarea maselelor, la fel dezavantaje

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput