oligoastenoteratozoospermie 9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

aristica-sa-mi spui si mie rezultatul.
Din cat v-am citit majoritatea dintre voi incercati de 1 an, 2 sau mai multi ani sa ramaneti gradidutze..Eu incerc de 7 luni.Am zis sa mai astept cateva luni pana sa apelez la celelalte metode.
Gandesc bine?Voi ce parere aveti?

Eu am gresit, sotul are oligozoospermie daca este o diferenta, iar spermocultura nu i-am facut-o penru ca doctorul nu mi-a zis.Am schimbat doctorul si urmeaza sa-i repet spermograma si sa-i fac si spermocultura.La prima spermograma i-a iesit,numarul mare de leucocite si mai era scris ceva de genul infectie sau inflamatie.
Sunt la inceput de analize, acum am vazut cate trebuie facute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adipink Albu lucreaza cu Mustata.
racheel mie mi s-a spus asa: iti faci probleme daca monitorizezi ovulatia si ai contact sexual in acele zile (sotul sa aiba repaos de minim 2, maxim 5 zile) si sarcina nu apare timp de:
-6 luni, daca ai peste 35 ani
-12 luni, daca ai pana in 35 ani
-24 luni daca ai pana in 30 ani
(anii femeilor, normal )

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

racheel, tu ce investigatii ai facut?
eu cred ca 7 luni de incercari esuate, ar trebui sa fie un semn de intrebare
pe cand spermocultura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna tuturor,
Aristica mersi de raspuns.

Tanno, sunt in proces de deconectare, dar mai intru din cand in cand sa mai citesc, o data la cateva zile, nu rezist sa nu citesc deloc. Momentan facem pauza la capitolul investigatii. Tu cum stai cu ele?

Marig, o sa repetati FIV? Imi pare f rau ca acesta nu a reusit!

Racheel, prezenta de leucocite indica infectie, trebuie facuta spermocultura ca sa depistezi ce bacterie isi face de cap si apoi sa luati tratament (de intrebat dr daca trebuie sa luati antibiotic amandoi in acelasi timp). Multa bafta si stres minim!

Mergi la inceput

tannoo25, am facut doar cateva analize:Chlamidia, Michoplasma, Ureaplasma-negative;urocultura-nicio infectie, la sange la fel, intravaginal-totul la dimensiuni normale, niciun chist, si s-au observat si doi corpi galbeni,mi-au zis ca sunt presispusa sa fac gemeni.Urmeaza sa-mi fac monitorizare foliculara, si in functie de aceasta sa-mi fac analize la hormoni.La secretie mi-a iesit candida si pe antibiograma scie ca este sensitila la nistatina.

Sotului maine ii repet spermograma(am zis sa incerc si la alt laborator)si joi dimineata spermocultura.Mi-au zis sa le duc in zile diferite ca nu lucreaza pe aceasi cultura si spermograma si spermocultura.

adipink2000-la prima spermograma iau iesit 538 de leucocite/ml si valoare normala 1-10/ml.

Vreau sa va intreb daca la spermocultura ii iese infectie sa mergem mai bine la un urolog sau sa ma duc la medicul ginecolog sa-mi dea tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali_miha_75 spune:

silc,
ne-ai "inebunit" pe toti cu cartea aceea . Despre ce carte e vorba? Pot sa indraznesc si eu sa o cer? Spune-mi te rog care e modalitatea sa iti trimit adresa de mail ca nu ai activat PM-ul.
Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Seara buna tuturor,

Racheel, la ce valori apar la leucocite, este mai mult decat evident ca este o infectie. Faceti musai o spermocultura. Rezultatul ei va indica bacteria/bacilul, dar si la ce tip de antibiotice este rezistent. Deci...repejor spermocultura!!! Nu este necesar sa mergeti la un urolog pentru aceasta infectie, noua ne-a prescris tratamentul ginecologul.

De asemenea tu trebuie sa-ti rezolvi infectia cu candida. Un astfel de mediu nu este propice instalarii bebelusilor ( am inteles ca esti predispusa la gemeni).

Adipink ma bucur ca nu ne-ai parasit de tot. Te asteptam sa intri din cand in cand .

Dragilor, eu sunt in galeata din nou. Eram fericita ca in sfarsit imi gasisem un loc de munca foarte bun....un job care imi placea, dar ce folos? Oamenii s-au dovedit a fi niste caractere marunte, lipsite de cel mai elementar bun simt. Drept urmare, dupa o luna in care renascusem, o luna in care incepusem sa sper la mai mult, sunt din nou in galeata....fara loc de munca. Pentru a merge la ei, renuntasem la colaborarea care imi mai aducea niste banuti, putini dar buni. Sunt ravasita, dezamagita si nu stiu cat timp imi va lua sa ma ridic din nou. Nu asa trebuia sa se intample!!!

Tannoo-Betty , Tweety felicitari pentru pruncul mult asteptat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

silc e super cartea,e foarte adevarat ce scrie acolo,am simtit pe pielea mea ca gandirea negativa poate sa aiba urmari dezastruoase.
Un exemplu pe langa atat de multe cate exista:o prietena de-a mea a ramas greu insarcinata,dupa vreo 4 ani de incercari si tot timpul sarcinii a fost stresata sa fie copilul in regula ,de multe ori imi spunea ca se teme ca bebelul sa nu pateasca ceva de cat se streseaza ea.Copilul era in regula,a facut toate analizele si ecografele.Din pacate s-a terminat tragic,cand s-a dus la spital sa nasca inima bebelusului nu mai batea.Cu o zi inainte fusese la ecograf si era totul in regula.Doctorita a zis ca a stat prea mult in burtica si nu s-a mai putut alimenta ,incepuse sa se usuce cordonul ombilical.
Ce a fost ,ce n-a fost ,vina doctorilor,soarta,nu mai conteaza,nimic nu-l poate aduce inapoi,important e sa fim optimiste si sa gandem numai de bine.
Eu am fost in Iasi la un doctor de origine arab ,dr. Sam de la Profesmed,la Mihaila de la Ominiclinic,momentan nu vreau sa mai aud de nici unul,toti m-au dezamagit.In ultima vreme am mai fost la dr.Carauleanu.
Sarcina usoara ,silc si numai bine la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Am uitat sa te intreb silc,ai putea te rog sa-mi trimiti niste valori ale spermogramei sotului tau,sa fac o comparatie cu a sotului meu?

Mergi la inceput

Offff, Zuzet joburile astea.Mai stai putin acasa sa te linistesti si apoi o iei de la capat.Trebuie.

Multumesc pentru raspuns, sunt foarte stresata si imi fac o mie si una de planuri.

O cunostinta de a mea, mi-a spus ca la spermograma sotului i-au iesit 8 mil/ml iar la spermocultura i-a iesit o bacterie.Dupa ce a tratat-o numarul lor au crescut la 80mil/ml.

Mergi la inceput