oligoastenoteratozoospermie 9
Raspunsuri - Pagina 5
tannoo25 spune:
deci, faci fiv cu albu
sa raspunsi bine la stimulare iti doresc, pana la pasii urmatori 
n-am patit-o cu spermogramele facute; si in tara si in ungaria am avut acelasi diagnostic ...
aristica spune:
tanno
...mai bine ca ati avut acelasi diagnostic la spermograma, altfel va faceati iluzii aiurea.
rachell, la noi, ginecologul a zis clar: OATS=FIV, dar
sotul meu ia asa:
spermotrend 2/zi
complex selezin ace 1/zi
macca 2/zi
nu mai fumeaza, nu mananca foarte condimentat, nu mananca gras....pe 13 repetam spermo, deci cam pe 17-18 august am sa-ti spun daca tratamentul a inceput sa dea roade. Tot ginecologul mi-a povestit despre un caz ca al meu si al sotului, cand, dupa fiv nereusit, cu tratament similar si renuntare la fumat, s-a obtinut sarcina natural. Concluzie: speranta moare ultima!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
marig spune:
salut ,
avem si noi problema asta de 5 ani..am facut acu 2 sapt Fiv la chisinau,dar ..nereusit
am facut tratament natursit cu andritoiu,6 luni..dar tot nici o imbunatire...
fetelor despre ce carte e vorba??dati mi si mie..
merci
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marig salut , avem si noi problema asta de 5 ani..am facut acu 2 sapt Fiv la chisinau,dar ..nereusit am facut tratament natursit cu andritoiu,6 luni..dar tot nici o imbunatire... fetelor despre ce carte e vorba??dati mi si mie.. merci Te asteptam cu drag.Mami si Tati!!!! http://tt.lilypie.com/hWwxp3.png |
ce factor a dus la fiv?
cum e spermograma?
da-ne detalii despre cum decurge un fiv la chisinau
marig spune:
sotul-oligoastenospermie extrem de severa
la punctie nu a avut nici un gigel viu..asa ca au facut ICSI.
la chisinau am gasit oameni de treaba,buni si deschisi.
claris spune:
Silc imi poti spune te rog la urolog ai fost?Se pricepe?Voua ce v-a zis?Ca am auzit ca sunt multi urologi care nu stiu sa verifice decat prostata?In ce a constat consultatia si care au fost costurile?Mersi
evaioanna spune:
| citat din mesajul lui aristica tanno ![]() Fiv deja e demarat la noi, acum iau deja pastilele de la hemaolog+ginecolog(Uscateasca-Fundeni + Albu-MedLife), peste 11 zile incep si injectiile pentru stimulare (protocol lung). Mare grija cu spermograma, caci noi am avut surpriza ca o spermograma recoltata la MedLife si una la Synevo sa iasa foarte bine, cu "normospermie" si eram convinsa ca voi fi gravida natural. Apoi, Dr. Albu ne-a explicat ca spermogramele facute simplu, la cererea clientului, sunt procesate de catre medici "normali", nu de catre embriologii specializati in FIV, caci embriologii acestia nu pot efectua chiar totul. Si la repetarea spermogramei, efectuata de embriologul cu care lucreaza Albu la Fiv, a iesit OATS. |
Buna si sa dea Domnul sa decurga totul bine cu stimularea, punctia, transferul iar apoi sa ai un test de sarcina pozitiv!
Am o intrebare: cu ce embriologi lucreaza dr Albu? Cumva cu dr Andreea Mustata sau L. Sandu, de la Genetica Medlife?
Noi am avut o spermograma acum 1 an cu astenoteratozoospermie moderata iar cea din primavara aceasta, interpretata de dr Mustata, are diagnosticul de normospermie... Multumesc.
tannoo25 spune:
adipink2000,
, cum mai esti?
fetele, va mai aduceti aminte de tveety?
va spun ca asteapta fetitza
cat de curand
; are emotii pentru primul contact cu printesa 
tveety, 

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui marig sotul-oligoastenospermie extrem de severa la punctie nu a avut nici un gigel viu..asa ca au facut ICSI. la chisinau am gasit oameni de treaba,buni si deschisi. Te asteptam cu drag.Mami si Tati!!!! http://tt.lilypie.com/hWwxp3.png Mai 2005 |
cum adica niciun
viu?cati embrioni au transferat?( de cate zile?)care au fost costurile acolo?
cam multe intrebari...
silc spune:
claris noi am fost la dr.Panaintescu pe care nu-l recomand. a vrut sa-l opereze pe sot de varicocel in urmatoarea saptamana de la ecografie. norocul nostru ca nu am fost de acord ca de altfel nu stiu ce ar fi urmat. de alti urologi nu stiu in iasi. tu la ce doctor ginecolog mergi in iasi?
pupici 
15+