oligoastenoteratozoospermie 9
Raspunsuri - Pagina 20
evaioanna spune:
Felicitari Tannoo, ma bucur enorm! Asta da cadou de Craciun!
Bravo voua, meritati din plin! Sarcina usoara sotiei!
tannoo25 spune:
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul vostru. CRACIUN FERICIT!

evaioanna spune:
Buna seara,
Va doresc Craciun Fericit, multa sanatate si implinirea celei mai arzatoare dorinte !
tannoo25 spune:
cred ca merita citit:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/programe-nationale-de-sanatate-pentru-prevenirea-cancerului-si-fertilizare-in-vitro-916919.html
Zuzet spune:
Vin si eu din urma...dar recuperez
TANNOOOOOOOOOOOOOO, BETTYYYYYYYYYYYYYYYYY....FELICITAAAAAAAAAAAAARI!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa stea in burtica vreo 40 de saptamani Apropos....cred ca va fi baiat :-)))).
Vai ce veste minunata.
Tannoo, sper ca nu-ti anulezi contul de pe forum, ramai sa mentii capitolul, nu??? ;-).
Stiu ca trebuie sa ma urecheati pentru lipsa mea de activitate din ultima vreme, dar n-am mai avut niciun fel de noutati. Insa v-am citit saptamanal.
Pup cu drag
tannoo25 spune:
zuzet, pe unde umbli, draga?![]()
merci pentru gandurile tale bune 
nu anulez contul; raman aici, intre fete
, atatea fete ...sunt de invidiat![]()
ati mai facut spermograme, ceva analize? stiu ca trebuia sa ajungi la Fundeni...

Zuzet spune:
:-)))
Tannoo, nu am fost plecata departe, ba chiar am fost prezenta, dar din umbra.
Analizele la Fundeni le-am facut in vara si au iesit foarte bine. Spermograma n-a mai facut din iunie, dar continui sa-l indop pe al meu cu pastile. Ultima spermograma iesise foarte bine (comparativ cu cea facuta la Matei)
Sper sa ma angajez curand si sa merg sa verific trompele si uterul. Cam asta ar fi urmatorul pas.
Sa aveti sarbatori fericite si un an cu multe liniute...duble.
Tannoo, voua va doresc sedere indelungata in burtica :-))).
silc spune:
tannoo felicitari! ce veste minunata! ma bucur enorm de tare pentru voi si iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si bb la termen.
35+ 
tannoo25 spune:
zuzet, unde a facut spermograma?ce trat i-ai prescris sotului?
sa stii ca eu am fost multumit de interpretarile dr matei, vis-a-vis de spermograme; la primul fiv, la szeged mi-a iesit spermograma asemanatoare cu cea de la matei, o mica diferenta la motilitate;
ma bucur ca au iesit bine analizele tale de la fundeni ![]()
silc, merci pentru urari, dar ...sarcina e la sotzia mea![]()
ce repede a trecut timpul; acum vad la semnatura ta ce mare e