oligoastenoteratozoospermie 9
Raspunsuri - Pagina 18
ariadna33 spune:
adenomioza e un subiect tare delicat. intr-adevar are implicatii majore (daca se confirma, la mine nu s-a confirmat, slava Domnului) in implantarea embrionului si in buna evolutie a lui ulterioara... o sa-ti trimit un PM despre tot ceea ce stiu legat de aceasta boala si cu tratamentul necesar in cazul in care se confirma... Din pacate putini doctori de la noi dau atentie acestei boli, si multe cazuri raman la capitolul "infertilitate inexplicabila". Asa ceva nu exista, exista doar infertilitate INCA nediagnosticata...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
tannoo25 spune:
ariadna33, cred ca informatiile tale ar fi utile tuturor, asa ca am sa te rog sa postezi si aici ceea ce stii legat de adenomioza si tratamentul acesteia;
mercic, 
ariadna33 spune:
tannoo
, ai un PM.
as fi
aici cu adenomioza...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadna33 tannoo , ai un PM.as fi aici cu adenomioza...www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi ![]() |
merci mult pentru informatii; utile si e bine de stiut
;infertilitatea asta...ne "omoara"

ariadna33 spune:
cu mare placere, daca pot ajuta!
dar stii cum se spune, ce nu ne omoara ne face mai puternici!
o sa fiti si voi parinti intr-o zi!
sa dea Domnul cat mai curand!
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadna33 cu mare placere, daca pot ajuta! dar stii cum se spune, ce nu ne omoara ne face mai puternici! o sa fiti si voi parinti intr-o zi! sa dea Domnul cat mai curand!www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate***************** |
si noi ne rugam si speram sa vina ziua aceea ...
tannoo25 spune:
liana, pe cand marea intalnire cu
? parca in decembrie, nu?
nu prea ne-ai tinut la curent cum decurge sarcina ta ...
2you4ever spune:
ariadna33 ma intereseaza si pe mine despre adenomioza. Poti sa imi trimiti si mie te rog ceva despre acesta "boala". Mi s-a pus diagnosticul asta, dar nu am gasit prea multe informatii.
liana.berbec spune:
tannoo25,
Chiar ieri am "vorbit" cu sotia ta
. Nici voi nu prea ne tineti la curent
.
Sarcina mea a decurs bine pana acum. Chiar ieri am fost la nenea doctoru. Totul e bine. Am 37 de saptamani si 3 zile azi, bebe 2.9 kg. Asteptam sa se hotarasca el cand vrea sa vina. Ar fi minunat sa mai stea vreo 2 saptamani.
Multumim pentru ganduri. Si voi suteti in gandurile nostre. 
Mami de Bogdan 22.02.2000 si
37+