oligoastenoteratozoospermie 9
Raspunsuri - Pagina 16
HOPE30 spune:
Silc,eu sunt noua pe forum si sotul meu are o problema asemanatoare cu a sotului tau.Imi poti spune te rog ce tratament homeopat a facut si ce doctor i l-a recomandat?
Vrem si noi sa incepem un tratament homeopat....si nu stim la cine sa apelam. Te intreb, pentru ca nu prea am auzit de tratamente homeopate pentru oligospermie/azoospermie.
silc spune:
salutare,
tannoo 
hope sotul a urmat tratament homeopat dat de dr.Crisu Florentina din Iasi. io nu stiu exact ce i-a dat ca nu am intrebat niciodata, am spus doar ca vrem ca nr gigeilor de calitate A sa creasca si sa creasca si mobilitatea. asta bineinteles dupa ce am dus cea mai recenta spermograma. la inceputul tratamentului rezultatul spermogramei a fost prost tare, dar dupa 6 luni s-a vazut inbunatatirea. sincera sa fiu in timpul tratamentului homeopat am facut si tratament apiterapeutic: cu laptisor de matca in stare pura, polen, miere de albine, propolis in stare pura cu pauze de 3 luni. aaa, si sa nu uit:desi a fost fff greu sotul a renuntat la baile fierbinti. temperatura apei nu depasea 37 de grade si asta masurata aproape de fiecare data de mine cu termometru. si a incercat pe cat posibil sa elimine orice sursa de caldura din zona
. o data la ceva timp il rugam sa faca si dus cu apa rece la "doamna". tre sa recunosc ca nu a fost usor dar merita. daca vrei iti trimit si o carte care pe noi ne-a ajutat. cand ai timp poate o rasfoiesti.
toate fetele.
26+
HOPE30 spune:
Multumesc mult pentru raspuns silc...ma gandesc serios sa mergem si noi la un doctor homeopat bun...dar nu stiu inca nici unul. Oricum ma voi interesa...dar pana atunci o sa incepem tratamentul cu produse apicole.Sper sa avem si noi norocul pe care l-ati avut voi.De 4 ani ne straduim sa schimbam ceva in rezultatul spermogramei si nu reusim. Am facut o groaza de tratamente, cu vitamine, naturiste, dar degeaba, nici o schimbare Din contra....rezultatul dupa o groaza de tratamente a fost ca sotul a trecut de un an de la oligoteratozoospermie severa la azoospermie.![]()
As fi interesata si de carte...
aristica spune:
silc da-mi si mie pe PM cartea, daca nu-i deranjul foarte mare. Sar'mana
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
printe spune:
silc, as dori si eu cartea daca se poate. Multumesc
si vroiam sa te mai intreb, unde o gasesc pe aceasta doctorita? Ce inseamna laptisor de matca in stare pura? Nu e bun ala care se vinde in farmaciile naturiste?
silc spune:
laptisorul de matca in stare pura este diferit de cel litiofizat. cel din urma contine ff putin laptisor de matca pur si poti sa-l cumperi din farmaciile naturiste dar si de la apicola. laptisorul de matca in stare pura il gasesti(daca esti din iasi) la magazinul de langa piata nicolina.(imi scapa acum numele magazinului).
o seara faina.
26+
Ella2010 spune:
Buna,
Silc, si eu sunt interesata de cartea de care ne-ai spus, please.
Merci anticipat
silc spune:
ella activeaza-ti pm-ul si trimite-mi adresa ta de mail. nu pot face attach direct pe forum.
27+