oligoastenoteratozoospermie 9
Raspunsuri - Pagina 13
aristica spune:
alla -acum ia 6 napraznic/zi si mentine tratamentul pe care l-am scris mai sus. Multam fain
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
racheel spune:
aristica, crezi ca-i face rau sotului daca-i schimb tratamentul?As vrea sa treaca si el pe spermotrend, multi maca, napraznic si selezin.Doctora mi-a spus sa-i dau o pastila pe zi de spermotrend. Atat.
Acum ii dau masculion, ginsavit, vitamina E, si luna aceasta se implinesc 3 luni, apoi as vrea sa le schimb.
florelacri spune:
salutare tuturor...nu am mai scris de mult timp pe forum, si am decis sa va scriu acum....
in primul rand branca ursului nu e asa de bun cum se zice...sotul meu ia de 4 luni si nimic schimbat....ati putea sa imi spuneti vreun tratament? pe care sa il pot cumpara si din spania....
am uitat sa va spun ca pe data de 14 oct sunt programata la un spital in spania pentru a incepe procedurile pentru FIV...
totusi mi-as fi dorit sa raman gravida pe cale naturala...dar fac orice pentru a avea minunea mult dorita 

aristica spune:
din pacate oats-ul se amelioreaza, dar pe termen scurt, adica imbunatatirea spermogramei nu va dura o vesnicie.
Dupa cum am mai spus, eu nu sunt impacata cu branca ursului, care poate face mai mult rau, in unele cazuri, caci poate afecta prostata si numai asta nu aveau barbatii nostri.
Cu vitamina E iarasi este o problema, deoarece, luata in exces, poate scadea numarul de spermatozoizi. Vitamina E se ia doar 10 zile/luna, sau se ia in concentratii mici, cum se gaseste in selezin ace.
Eu nu pot "alcatui" un tratament, ca daca as putea, acum as fi gravida. Doar am mentionat tratamentul urmat de sotul meu, care a adus o imbunatatire cu 50% a spermogramei, in cazul lui (de la 14% la 31%).
Pe prospectul de spermotrend scrie ca se pot lua 1-2 pastile/zi, asa ca probabil fiecare doctor recomanda doza de administrare in functie de fiecare caz in parte. Am sa revin mai tarziu cu informatiile "generalizate" pe care le-am adunat in ultima perioada. Dar, repet, acestea nu sunt prescrise de un doctor, ci "adunate" de mine. Dupa weekend, cand ma voi lamuri cu anumiti termeni (fratele meu este medic primar si ma ajuta cat poate la alcatuirea unui tratament cu care sa ma prezint la un doctor) am sa revin cu un fel de schema general-valabila. Tre' sa-i dam noi de cap cumva, nu?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nycosia spune:
buna ziua!
Scriu foarte rar dar va citesc in fiecare zi! 
Sotul meu a tinut o schema de tratament alcatuita de mine si am reusit scaderea formelor anormale si cresterea numarului(dublu)
Din pacate la viteza s-a corectat numai miscarea care nu mai era haotica ci de inaintare si atat!
Dupa care ne-am relaxat putin pentru ca venea vara concediile si am facut o mare greseala..... am intrerupt treptat tratamentul
Concluziile mele in cazul sotului meu sunt urmatoarele:
* napraznicul ajuta foarte mult la scaderea formelor anormale (noi am ajuns de la 80 la 65% in 3.5 luni ) a baut ceai
* maca de la forever ajuta numai la cresterea numarului dar care s-a mentinut si in prezent
* l-carnitina fara efect
*seleniu,zinc si vitamina e cred ca au corectat cate putin din toate in special miscarea haotica
* branca ursului in cazul nostru a facut rau (am luat 3 luni inainte de prima spermograma care a iesit dezastroasa)
Acum o luam de la capat dar de data asta fara intrerupere + tratament homeopat si pe cat posibil daca se poate in Romania fara stres 
Sper ca experianta mea sa va fie de folos si sa aveti bebelusi cat de curand si sanatosi!
Am nevoie doar de un
sanatos sa ajunga unde trebuie!
florelacri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nycosia buna ziua! Scriu foarte rar dar va citesc in fiecare zi! ![]() Sotul meu a tinut o schema de tratament alcatuita de mine si am reusit scaderea formelor anormale si cresterea numarului(dublu) Din pacate la viteza s-a corectat numai miscarea care nu mai era haotica ci de inaintare si atat! Dupa care ne-am relaxat putin pentru ca venea vara concediile si am facut o mare greseala..... am intrerupt treptat tratamentul Concluziile mele in cazul sotului meu sunt urmatoarele: * napraznicul ajuta foarte mult la scaderea formelor anormale (noi am ajuns de la 80 la 65% in 3.5 luni ) a baut ceai * maca de la forever ajuta numai la cresterea numarului dar care s-a mentinut si in prezent * l-carnitina fara efect *seleniu,zinc si vitamina e cred ca au corectat cate putin din toate in special miscarea haotica * branca ursului in cazul nostru a facut rau (am luat 3 luni inainte de prima spermograma care a iesit dezastroasa) Acum o luam de la capat dar de data asta fara intrerupere + tratament homeopat si pe cat posibil daca se poate in Romania fara stres ![]() Sper ca experianta mea sa va fie de folos si sa aveti bebelusi cat de curand si sanatosi! Am nevoie doar de un sanatos sa ajunga unde trebuie! |
multumim pentru informatii...
sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenotetratozoospermie acum un an...medicii din Spania ia spus sotului meu ca nu exista tratament pentru ca spermograma lui era dezastru...din cate am observat in tara se mai da tratamente, dar spaniolii astia decat sa iti dea un tratament pentru ameliorarea situatiei mai bine mi-au facut si mie analizele si ne-au programat pentru FIV, de aceea va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi referitoare la un anumit tratament...
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 tveety, felicitari pentru mica printesa ; e minunata ![]() ![]() ![]() |
unde? unde? vreau si eu sa admir!
tveety, felicitari! sa-ti traiasca, sa fie mancacioasa si iubareata!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009