oligoastenoteratozoospermie 9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Fetelor, eu dupa fiv doi ratat, am primit pe foaie asa: INFERTILITATE MASCULINA.
Asta deoarece dupa laparoscopie am o trompa permeabila si sper sa si functioneze.
Beleaua acum e ca sotul are OATS severa si la FIV, desi am avut 7 ovocite mature, desi am facut ICSI, am avut un singur embrion de grad 1 si 3 de grad 2. Eu am 27 de ani si totusi mi-au fost introdusi toti cei 4 embrioni, de aici tragand concluzia ca nu prea erau de calitate. Initial, Dr. voia sa-mi bage 2, dar dupa ICSI au zis ca nu sunt sanse sa se prinda toti 4...Eu ma multumeam si cu unul...

Iata intrebarile mele:
1.La ce fel de medic ar trebui sa mearga sotul meu?
2.Ce fel de tratamente urmeaza sotii vostri? (puteti detalia, va rog)
3.Majoritatea medicamentelor sunt naturiste?

Va multumesc anticipat.

P.S. - ma intereseaza in mod special doctori din Bucuresti.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

spermograma cum este? o poti detalia?
tu ai un medic in buc?
eu am urmat un trat cu naturiste si am avut un salt de 10%;
am urmat si un trat hormonal ptr oats, insa fara rezultat pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pe fisa de protocol fiv/icsi scrie doar:
cauza sterilitatii: masculina
sperma: C= 1,6 mil/ml
M=31%

pe spermograma facuta cu 2 saptamani inainte de fiv scrie:
volum:4ml
culoare:opalescent
ph:7,3
lichefiere:completa
timp de lichefiere: 15 min
vascozitate: normala
concentratia: 3 mil/ml
nr. total spermatozoizi in proba: 12 mil
motilitate 16%

tip - a+b=6%

forme normale:18%
forme anormale:82%
leucocite:1%

spermatozoizi cu forme anormale:
defecte ale capului-76%defecte ale gatului:20%
defecte ale cozii:26%

observatii:
1. depozite de gelatina
2. numeroase defecte de cap

rezultat: Oligoastenoterazoospermie severa

Mergi la inceput

grad 1 - cei mai buni (sau A), grad 2 - mai putin buni (sau B) si tot asa pana la grad 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

Buna,
Aristica aceeasi problema o are si sotul meu oligos..severa analiza am facut-o la Medlife si la spermocultura i-a iesit o infectie i-a dat augumentin si nizoral si control la urolog s-au androlog.Eu am auzit ca ar fi bun Dr.Matei cu care lucreaza Tutu.Sapt viitoare vreau sa merg la Tutu si sa vad ce zice si de analiza sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nico_72

Buna,
Aristica aceeasi problema o are si sotul meu oligos..severa analiza am facut-o la Medlife si la spermocultura i-a iesit o infectie i-a dat augumentin si nizoral si control la urolog s-au androlog.Eu am auzit ca ar fi bun Dr.Matei cu care lucreaza Tutu.Sapt viitoare vreau sa merg la Tutu si sa vad ce zice si de analiza sotului.

este vorba despre doctorita matei;
si eu am facut cateva spermograme acolo, la genesis, interpretate de ea; rezultatul a fost aproximativ la fel cu cel din ungaria.
as recomanda-o, insa nu stiu daca tratamentul prescris de ea este cel mai indicat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna seara la toata lumea!
Am si eu o intrebare ... poate ma puteti ajuta... Sotul meu a fost diagnosticat anul trecut cu astenoteratospermie moderata, iar acu o sapt a repetat spermograma si a iesit normala, cu exceptia unui sg comentariu 'spermatozoizii imobili formeaza o retea laxa' . Stie cineva ce inseamna asta?
Intre timp n-a luat decat niste branca urssului si napraznic vreo 2 luni! Prima spermogr. a fost facuta la CMU, a 2-a la synevo! Credeti ca pot fi eronate?

Mergi la inceput

stefulici -vezi ca branca ursului este un vaso-dilatator, care ar putea face mai mult rau sotului, daca acesta are probleme cu prostata. Stiu cazuri in care branca ursului a facut mai mult rau decat bine, dar stiu si cazuri de reusita.
La cealalta intrebare nu stiu sa raspund.

De ce nu incercati ceva vitamine?
sotul meu a primit tratament cu multimaca, spermotrend si selezin ace, iar de la 14% motilitate, a ajuns, in ziua punctiei, la 31%.
Ce-i drept, nu sunt gravida si rezultatul final conteaza, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

stefulici -vezi ca branca ursului este un vaso-dilatator, care ar putea face mai mult rau sotului, daca acesta are probleme cu prostata. Stiu cazuri in care branca ursului a facut mai mult rau decat bine, dar stiu si cazuri de reusita.
La cealalta intrebare nu stiu sa raspund.

De ce nu incercati ceva vitamine?
sotul meu a primit tratament cu multimaca, spermotrend si selezin ace, iar de la 14% motilitate, a ajuns, in ziua punctiei, la 31%.
Ce-i drept, nu sunt gravida si rezultatul final conteaza, din pacate...

Multumesc ptr raspuns! In cz in care spermograma e fac ok, nu stiu dc are nevoie de adjuvante( mobilit normala 60%), 87 milioana\mL(in total 3 mL), formne anormale <10%, leucocite rare, pH 7.9, exceptand comentariul cu spermatozoizii imobili care form. o retea laxa, care nu stiu ce inseamna! O sa ma duc cu rezult la ginec. mea sa vad dc imi recomanda sa-l trimit la urolog. Eu sincer speram sa-mi dati voi un rasp sa ma mai linistesc eventual, ca mai am ceva pana ma duc la ea(tb sa-mi iasa intai analizele)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

aristico, baga-i si napraznic in schema!
al meu a facut tratamentul cu spermotrend, seleniu plus vit c si vit E (10 zile de vit E si el cot la cot cu mine) si napraznic.
la forme se vede influenta buna a napraznicului.
spermotrendul a fost si el bun (in perioada in care l-a luat a avut imbunatatiri pe toate liniile )
acum avem iar o perioada de regres (mare) dar o scoatem noi la capat cumva. singurul pe care nu l-a intrerupt a fost napraznicul si la forme s-a mentinut imbunatatirea

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput