Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*
Raspunsuri - Pagina 3

NelaM spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
Eu as vrea un card de credit fara limita !! Tu ce ai vrea Nela? ![]() Nihil Sine Deo |
Eu, pe langa ala cu [capra], as vrea unul [ANA mananca ca porcu']... cu cacofonie cu tot!

Nela si

Don't take yourself so seriously, no one else does...

NelaM spune:
Selen, da' pistolu' ce culoare are mami?
Eu stiu ca cum e turcu si pistolu'... azi e clar ziua cacofoniilor! They rulz!
Deci, sa revenim: rozaliu-masliniu?!
Mely, te pup, copile. Ma bucur ca este Calin bine.
Ma rog ca mama ta sa fie ok.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)

selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Selen, da' pistolu' ce culoare are mami? Eu stiu ca cum e turcu si pistolu'... azi e clar ziua cacofoniilor! They rulz! ![]() Deci, sa revenim: rozaliu-masliniu?! Mely, te pup, copile. Ma bucur ca este Calin bine. Ma rog ca mama ta sa fie ok. ![]() Nela si ![]() Don't take yourself so seriously, no one else does... |
nu stiu, ca pistolu-i la tas-su lu Ebru, pt viitorii petitori

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

happy_uka spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Hai maaa,ca eu stiu ce am vrut sa spun,mai greu cu esplicatu' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lali,mami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asa sunt si eu. In interior sunt desteapta si frumoasa, dar nu vreau sa epatez

Nihil Sine Deo

Ioanna81 spune:
fruntea sus mely, toate trec... ai incredere Ioana mama lui
Carol Ioan , fotografii
Trazbātii

Lali_mete spune:
Mely ,hai,ca asa cum spune si Ioana,toate trec,unele mai greu,altele mai usor. Fruntea sus !
Uka .

happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 fruntea sus mely, toate trec... ai incredere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Te rog respectuos sa-i atragi atentia proaspatului sarbatorit (rak de-al meu

Nihil Sine Deo

NelaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
nu stiu, ca pistolu-i la tas-su lu Ebru, pt viitorii petitori ![]() ![]() ![]() POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Da, da...

Sorin e cu pusca.
Nela si

selen80 spune:
hai ca nu mai zic tot ce aveam de zis, doar spicuiesc asa din amintirile mele
Irina, m-am ingrozit de ce ai povestit, si eu am tot prins-o pe Ebru cu diverse prin gura, mai ales bucati de carton, de acum o sa am mai multa grija...Andrei e u scump cum vorbeste si papa!
Mely, multa sanatate mamei si ma bucur ca puteti rezolva problemele sotului...poti sa-mi zici simie numele dr de la Cluj?? e cam departe pt noi, dar si sotz are pb cu coloana si poate il conving sa mergem...
Elle, cum mai esti, tot blue?? pupam mamica cu fetite superbe
Liliacule, am inceput si eu operatiunea "dormit in patut ziua..vad ca dimineatza mi-a mers, dar bineinteles ca a dormit juma de ora si acum maraie iar.....asta ma enerveaza, ca daca e pe picioarele mele, atunci o mai legan putin si adoarme la loc, asa in pat ii fuge somnul imediat
Uka, sa stii ca o sa iau in considerare propunerea ta, chiar vreau sa ne intalnim toate...n-au venit mai gazosii naibii, ca stau de o luna degeaba acasa de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

NelaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Asa sunt si eu. In interior sunt desteapta si frumoasa, dar nu vreau sa epatez ![]() ![]() Nihil Sine Deo |
Mey eu cred ca suntem in acelasi inetrior...
Nela si