Dovlecei frumosi sept-oct 2009*163*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Un singur lucru va rog. Nu este nevoie sa-mi ia nimeni apararea, sunt om in toata firea. Si nici nu comentez, crede fiecare ce vrea.

Alex, haide cu pozele! Ti-ai pus extensii? Te-ai facut bruneta? Nu ne lasa asa..

Vreti s-o vedeti pe Carinoasa cum rade? (atentie, video zgomotos )

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vaaaaaaai, am ras cu lacrimi cu Carina, sa lesin, nu alta. Exact asa rade Alessia, mori de rasul ei.

Mai fetelor, nu am poze, pe cunvad de onoare, dar pentru voi ce nu fac, promit sa ma pozez, desi nu imi plac pozele cu mine.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Hola fetele!
Pe fuga va soun ca am fost la doc la control de 9 luni( implinim pe 14 dar luni vroiam sa plec la mare dar cu ploaianu se stie camd mai plecam) si avem 8.300 kg si 70.5 cm. Suntem bine in rest din cand in cand maraiti.
Ramona are 14 kg. si e bine si ea.
si incerc sa intru maine mai devreme.

Noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

iuliapapusa pentru intepaturi de insecte se poate da cu fenistil gel...dar e un fel de frectie la picior de lemn. Am luat eu pentru piscaturi de tantar.

daci ma cam incurca emoticoanele alea puse pe-acolo...
Lasa si tu de la tine...da-le-ncolo!
Zi mai bine ce mai face Darius?!

Lali cum la 9 tu esti in asternuturi?? Si pe noi cui ne lasi?

Alex sa dai si la ochiu' nostru sa vada minunea. Sa ne minunam si sa cadem in extaz. Poate in cele din urma imi fac si eu curaj sa fac ceva cu freza mea...ca in afara de coada de cal nu mai stie sarmanu cum e sa fie aranjat
Hai, promite ca ne pui pozeeeeeee!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Hai ca am zis ca ma duc la somn si tot bantui pe aici.

Liliaco pun mami poze, ca am promis, insa nu ai cum sa cazi in extaz, ca eu deja eram tunsa scurt, iar extensiile nu avea de ce sa le prinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!!

Ce distractie ati tras azi!!

Mary iti trimit o mare.Multå sånåtate Mamei tale si sotului tåu.Ce mai fac baietii tai?ce jocuri mai joaca impreuna?Le-ai cumpårat 'Nu te supåra frate?'Te pup dulce!

Nela ce distractie acolo la voi .Pup si eu dulce pe Ana cea razåcioaså.Si mami så stii ca tare bine iti sta cu noua tunsoare

Elle imi pare tare rau ca te chinui si cu Ana la papa.Stiu ca tu spuneai si sperai din tot sufletul så nu aceleasi probleme la mancat cu Ana ca la Eva.Poate isi va reveni pitica si se vor rezolva toate.

Altceva nu prea imi mai aduc aminte..Dar voi stiti de ce nu??

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Alex doar nu te-ai ras in cap, soro?! Acum daca ai zis ca te-ai schimbat radical...ne dam si noi cu presupusul.
Nu ca rasul in cap ar fi ceva aiurea. Eu cam asa as vrea sa-mi fac dar fatza nu prea-mi permite. bine, fata mea nu permite muuuulte, dar, na, sunt si eu un om sub soare!
Te-ai facut bruneta?? Cu creasta??
Hai nu ne lasa in suspans!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

uka Carina e bestialå...Si ce ii mai place!!!AL meu copil cand rade in halul asta påi il ia cu sughit imediat.Nu iti spun daca baga ras cu sughit a ce seamana.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Vreti s-o vedeti pe Carinoasa cum rade? 9atentie, video zgomotos)

C a r i n a
Nihil Sine Deo

M-am uitat prima data fara sonor...si imi vene sa-mi bag unghia-n gat...dar de dincolo se aude glasul suav a lu' tat-su copiilor mei, deci plodu mic nu dormea. Asa ca am dat tareeeeeee!!
Si-am ras si eu cu gura pana la urechi. E TO-TA-LA!!!!!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Mai, nu va zic ce am facut, ca nu mai are farmec, dar promit sa pun poza...in seara asta nu am cum, ca nu am aparatul la indemana si deja doarme mandra, serios, nu vrea sa va tin in suspans, ca nu sunt eu o persoana asa importanta.

Iulika

Mergi la inceput