BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 15
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya am pus si eu o pozica cu burtica ![]() Bianca 35 + Andra Maria |
Creste, creste burtica
.O sa fac si eu maine
Cris
38+ cu
crispro spune:
Mycya, foarte frumoasa burtica! 

Si imi place patutul mult. L-ati mutat din living, din ce vad, nu? Ai zis ca ai primit azi si caruciorul? Sau is io dusa cu pluta, ca nu e exclus... Daca da, atunci vrem pozici si cu el ![]()
Cristina
39+ cu 
ochidut spune:
Racusor, multumesc iubita de raspuns
. Ma bucur ca sunteti bine, ca nu are diaree Andrei si La multi Ani, ca uitasem sa va zic
. Ce mari sunteti deja....
Otilia,, multumesc de sugestie, intr-adevar nu prea scoate aerul. O sa incerc sa o tin si pe burtica, sa o masej pe spate cum zicea si sabrina. Altceva cred ca nu am ce face, nu?
de Larisa Ioana 24.06.2010
sorina_goga spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cris2010
Sorina, nu mai stiu, tu ai colul deschis? Ideea e ca eu nu am urma de contractii, nici dureroase nici nedureroase... N-am avut nici o contractie dureroasa pana acum. Nici nu stiu cum sunt. Daca nu se intampla nici la mine nimic zilelea astea, joi ma prezint iar la control ![]() ![]() ![]() Cris 38+ cu ![]() |
citez doctorita: "pot intra cu un deget" si iubita tu ai 38+, mai ai de asteptat eu am 40 sapt si 3 zile

40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Vorbesc serios, uite o poza de pe Wiki http://en.wikipedia.org/wiki/File:Royal_Victoria_Montreal_archival.gif http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
34+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
DRAGAICA,eu inca rad![]()
auzi,dar inauntru cum e? ca acum chiar ma astept sa vina cucoane din alea din Harry Potter![]()
![]()
![]()
34+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui crispro Mycya, foarte frumoasa burtica! ![]() ![]() Si imi place patutul mult. L-ati mutat din living, din ce vad, nu? Ai zis ca ai primit azi si caruciorul? Sau is io dusa cu pluta, ca nu e exclus... Daca da, atunci vrem pozici si cu el Cristina 39+ cu ![]() |
da l-am primit azi.inca nu l-am mutat ca nu am varuit in camera asta
saptamana viitoare cica. am pus si poze cu carutul proaspat facute

Bianca
35 +
Andra Maria
Mycya spune:
| citat din mesajul lui aelita DRAGAICA,eu inca rad auzi,dar inauntru cum e? ca acum chiar ma astept sa vina cucoane din alea din Harry Potter 34+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
parca mio imaginez pe Dragaica nascand si cucoanele alea zburand pe maturi in jurul ei

Bianca
35 +
Andra Maria
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Creste, creste burtica .O sa fac si eu maine Cris 38+ cu ![]() |
asteptam maine pozici
credca bantui forumul de una singura

Bianca
35 +
Andra Maria
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui aelita DRAGAICA,eu inca rad auzi,dar inauntru cum e? ca acum chiar ma astept sa vina cucoane din alea din Harry Potter 34+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
Nu zboara nimeni pe maturi, tablourile nu vorbesc

inauntru nu e cine stie ce, vor sa-l transforme pe tot in centru de cercetare si sa transfere totu intr-un nou spital pe care-l construiesc acum.http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
33+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

AMR 4 ZILE