BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetele... ce de delfinasi au aparut !!!

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Btz,, ia exemplu de la Alina2005

M-am adunat si eu de pe drumuri...

Semnat condica la control azi... avem una bucata bebelina de 3750g si... un col pregatit total de nastere . M-a rugat dr, numai maine sa nu nasc, ca isi serbeaza baietelul de un an.
Noroc ca am fost de dimineata la epilat, pedi ca la asemenea vesti nu mai indrazneam la un epilat.
Eu oricum m-am lipit de pat sa trec de w/e. Mi-ar fi placut sa nasc luni, la noi e Sf. Petru si Pavel (noi tinem pe vechi), sa se nasca delfinasa mea in zi de sarbatoare. Am prea multe pretentii

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

cristina ,pai sincer si eu merg pe ideea ca o sa dau peste oameni care stiu meserie in ziua/noaptea nasterii.
Intr-adevar,putini medici se baga la naturala,insa acum o sapt ea propusese sa ma asiste iar acum era foarte sictirita.
Insa nu sunt prima dezamagita de dansa !!!

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 4 ZILE pana la

Multi zic ca vor sa asiste, dar daca te apuca in toiul noptii..cati din ei vin la spital... ufff..ce ti-e si cu medicii astia... nu mai fac treaba de calitate deloc...
Nici eu nu sunt f multumita de a mea doctora.. e foarte repezita si face totul in graba.. Data asta nici nu mi-a mai masurat colul..si is ingrijorata ca nu cumva sa se mai fi scurtat.. Oricum, eu imi doresc sa ajung cu bine la 39 sapt.

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Semnat condica la control azi... avem una bucata bebelina de 3750g si... un col pregatit total de nastere . M-a rugat dr, numai maine sa nu nasc, ca isi serbeaza baietelul de un an.
Noroc ca am fost de dimineata la epilat, pedi ca la asemenea vesti nu mai indrazneam la un epilat.
Eu oricum m-am lipit de pat sa trec de w/e. Mi-ar fi placut sa nasc luni, la noi e Sf. Petru si Pavel (noi tinem pe vechi), sa se nasca delfinasa mea in zi de sarbatoare. Am prea multe pretentii

Cris 38+ cu

Ma bucur de vestile bune. Sa dea DD sa fie asa cum vrei si sa vina in zi de sarbatoare...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris, bravo pt bebelina grasunica! Cuminte in patut pana luni! Asa sper si eu, sa treaca weekendul asta, ca luni merg la control. Si duminica vine mama de departe, as vrea sa o astept acasa (nu in spital). Sa vedem ce zic si bebeii, ca nu merge chiar asa treaba...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Cris 38+ cu

super vesti in curand va incepe iar sa sara un rand de delfinasi
si eu sunt ortodoxa pe stil vechi

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Carmen, sigur n-ai desenat tu pe calculator rezerva ideala... glumesc.

Racusor, sati traiasca brotacelul. Suntem mari, o luna.

Tina, vazut si eu pozici. Sunteti frumosi amandoi

Vazut si pozici cu burtici. Crispro, sa stii ca ai dreptate. Si Belu a pus parca cu vreo doua zile poze inainte sa nasca

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

uuu ce bebei grasuti pe-aici..
fetelor noi aseara am fost la 2 doctori.. si de la un doctor la celalalt bb avea diferenta de 400 de grame..
no pe care sa il credem???

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Fetelor, sa dea D-zeu la toate nasteri usoare si bebei sanatosi!

Anca, Crispro, sa fiti mai atente. Nu e loc de alte complicatii acum. Aveti grija!

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Sorina ce medic nu ti-a recomandat epidurala?
Totusi eu sper ca al tau sa isi faca aparitia fara inducere sau cezariana.
Apropo stiai ca dr ta e cea care a facut prima operatie de cezariana la Arcadia?Am auzit numai de bine de ea
Te si nu mai fi supi

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 4 ZILE pana la

doctorul la care raman dupa plecarea doftoritei mele, Scurtu Bogdan. Si de el am auzit numai de bine numai ca nu este adeptul epidurale. nu stiam ca a facut prima cezariana la Arcadia. Stiu ca este super cotata. Si eu sper sa nasc fara inducere, dar na astept.... poate poate.

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput