Viitoare mamici de sept-oct 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 18
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza ANA f bine ca te mai rasfeti din cand in cand ![]() Mi-am facut prima injectie cu dexametazona singurik ca al meu sot are sedinta in seara asta , a fost cam dureroasa dar nu asa cum ma pregatise o prietena " dureroasa raauu ", dar pt ce nu facem noiBurtica de 31 + |
Alexuta unde ti-ai facut injectia? iv sau im?
Cate trebuie sa faci?

28+
crina
cu
crina-s spune:
Mai3 felicitari pentru odor!
Ana si eu fac masaj saptamanal, bine nu anticelulitic acum, de relaxare, pe picioare , maini, spate, cap si e super bine ca si asa am anchilozat in patul asta.

28+
crina
cu
ana_25 spune:
Ma duc sa fac un dus ca m-a lipicit nea'Vasile cu uleiul de la masaj.Poate se lasa si cu ceva program.......![]()
![]()
![]()
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Mai3 felicitari pentru odor! Ana si eu fac masaj saptamanal, bine nu anticelulitic acum, de relaxare, pe picioare , maini, spate, cap si e super bine ca si asa am anchilozat in patul asta. ![]() ![]() ![]() 28+ crina cu |
Pai si eu acum fac pt relaxare si pt circulatie la picioare. Dupa nastere o sa fac pt celulita.Uuuu ce doare ala,dar baba sufera la frumusete!
Ana
26+
Maia Elena
office spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Salutare la burtici ![]() Azi am fost la doctor si fetita noastra are 700 g si 29 cm,ce parere aveti? De acum cica ar tr sa ia in greutate cate 200g pe saptamana.E pozitionata in picioare,cu capul deasupra buricului ,adica sta ca mami la toate si bbi jucausi DD ne-a daruit o minune 25+ Alesia Maria |

Felicitari!

Tina,
cu
(32+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
PREZENT Burtica de 31 + |
Alexuza, in ce conditii ti-a fost recomandat si in ce doze?
Tina,
cu
(32+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
kiti2205 spune:
Io-te ca am aparut si eu 
Am fost la terasa, am rezolvat papanasii si o cutie de coca cola, apoi acasa am mancat niste pepene verde, sa ma vitaminizez, iar acum zac ca un greiere bortos, dar fericit.
Ana - sa iti fie de bine!
Alexuza, tu stai cuminte, ca o sa stea si bebe.
Crina - tu cum te mai simti?
va pup 
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Alexuta unde ti-ai facut injectia? iv sau im? Cate trebuie sa faci? ![]() ![]() ![]() 28+ crina cu |
IM ca doar asa stiu sa mi le fac si mi-a zis dr ca este ok , si fac 4 injectii 2/zi ( la 12 ore )
Burtica de
31 +
alexuza spune:
| citat din mesajul lui crina-s Mai3 felicitari pentru odor! Ana si eu fac masaj saptamanal, bine nu anticelulitic acum, de relaxare, pe picioare , maini, spate, cap si e super bine ca si asa am anchilozat in patul asta. ![]() ![]() ![]() 28+ crina cu |
Si eu trbuia sa fac dar i-am zis doamnei sa nu mai vina pt k imi este frik sa nu se intample ceva , o sa fac dupa aceea ca sa imi revin
Burtica de
31 +
alexuza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui office
Alexuza, in ce conditii ti-a fost recomandat si in ce doze? Tina, cu (32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Am sunat-o pe dr si i-am zis ca ma doare burta cu tot cu no-spa si scobutil si mi-a zis sa iau un comprimat pe zi , jumate dimineata jumate seara , iar acum cand colul sa mai scurtat putin are 1 cm ,mai iau ink jumate
Burtica de
31 +

ca al meu sot are sedinta in seara asta , a fost cam dureroasa dar nu asa cum ma pregatise o prietena " dureroasa raauu ", dar pt
ce nu facem noi