Viitoare mamici de sept-oct 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Pai stii ceva?...cel mai simplu e sa aduc din amandoua Sigur se mananca, eu ma pot baga la amandoua

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

A fost cumnata la dr cu rezultatele si eco si a zis : ca trecuie sa maresc doza de gynipral cu jumatate de pastiluta pe zi , mi-a dat sa fac 4 injectii 2/zi cu DEXAMETAZONA pentru maturarea plamanilor in caz de ceva sa fie bb pregatit si i-a mai zis ca ea nu crede ca o sa nasc la termen ci cam cu 2 sapt mai devreme

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Urmeaza sa ma duc la control peste 2 saptamani si sa mai vedem atunci . sotul meu a auzit doar ca o sa nasc mai devreme si dupa aceea ca trebuie sa ma duc peste 2 saptamani si l-am vazut ca se albise putin la fata , l-am intrebat ce este si mi-a zis " peste 2 sapt vine bb , este prea repede , nu sunt pregatit " era asa comic ,ce emotii are cred ca atunci o sa lesine inaintea mea

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alexuza stai cuminte-n pat si o sa nasti la termen! Termen inseqmna luna a 9-s nu 40s! Ce haios a fost sotul! Cred ca asa sunt toti!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetelee!!! Ioi,ce m-a frecat nea' Vasile!Si pe picioare si pe maini si pe spate...
Vi-l dau si voua,cum sa nu??
ARIANNA felicitari pt bebelina mare si sanatoasa!
CHICHI felicitari sotului pt job!!
Am mai vrut sa zic ceva cuiva dar neuronul nu ma mai serveste!!

Am fost si la mama s-o ajut cu pregateala pt maine, dar nu am facut decat sa ma mut de pe un fotoliu pe altul

Iar ati dat gata un capitol! azi avusarati limarnite! Va chefuiti,va incuscriti....f bine!
Distractie placuta fetelor care merg maine la nunti!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

No ce-i asta? Acu cand am venit si io,voi taceti! Nu ma mai joc!!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Anuta! Bun ar fi un nea Vasile de-asta! Tu te duci regulat la masaj?

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Asta ma gandeam si eu Ana. Cand nu am timp sa scriu, ma trezesc ca intr-o zi am de recuperat vreo 3-4 capitole si acum ca am intrat si eu, nu mai e nimeni, pana ai venit tu.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 27+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Daca vad ca nu e lumea activa pe-aiai, dau si eu repede cu aspiratorul si ma uit la "servitit, va rog!"; acum va fi in Delta, ma voi relaxa din nou cu peisaje minunate din tarisoara noastra.
Va pup!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 27+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Anuta! Bun ar fi un nea Vasile de-asta! Tu te duci regulat la masaj?

Cristina 27+

Acu de cand is gravida m-am dus mai rar,dar anul trecut mergeam o data pe saptamana.Cand am reusit si eu sa scap de celulita de pe fund si de pe picioare,top!am ramas gravida! A muncit nea' Vasile un an degeaba ca acu iar is plina. Am vorbit cu el si dupa ce nasc ne bagam in ea de celulita cu forta majora! Vreau sa arat ca si inainte de sarcina si sunt convinsa ca,cu putin efort o sa reusesc.O sa merg din nou saptamanal ,ca e bine. Pe o ora de masaj imi lua anul trecut 25 lei.Anul asta a facut 30 lei ora,dar mie tot 25 imi ia ca-s clienta fidela!.Azi mi-a facut doar picioarele,spatele si mainile,si mi-a luat 20 lei(o ora)! E super ok la pret,zic eu!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput