Aradence DC (145)
Raspunsuri - Pagina 7
Cristale spune:
Alina sunt superbi Dragos si Ade cu cainele.
Imi pare rau sa aud atatea vesti triste...Sper sa va ajute Dumnezeu pe toate sa treceti cu bine peste incercarile astea.
Noi suntem bine, crestem.Inca nu stim ce e bebe....maine avem control si speram sa ne spuna ce va fi.
www.floar3d3colt.blogspot.com
flavia ramona spune:
Cristale, ma bucur ca sunteti ok, sarcina usoara in continuare.
Anca, fa asa cum crezi tu ca e mai bine pentru bebeul tau, iei de la fiecare dintre noi ce crezi ca e mai bun.
Cristina_rubi si Moni, daca putem ajuta cu ceva suntem aici.
Alina, nu te lasa si tu asa, du-te cand trece infectia si rezolva-ti problema.
Is obosita, azi ca de obicei in ultima vreme, am pleccat la 8 fara 10 de la lucru .
maria_rubi spune:
Moni, nu am cuvinte. Si eu am o alunita din aia pe sanul stang care a crescut dupa nasterea Dorei, am fost la dr. Stoica si a zis ca nu este de origine maligna, doar ca o sa se faca din aia urata ca la babe, si ca o pot scoate daca insist. Si acum ce urmeaza sa faci? Si care era treaba cu 79% 5 ani sau daca nu sansele scad la 50%??? Cum faci fata situatiei?
Problema mea cea mare este ca sunt o fire pesimista si negativista, imi e greu sa vad jumatatea plina a paharului. Eu chiar sunt convinsa ca sunt tumori maligne, dar toata lumea ma incurajeaza sa nu gandesc asa. O sa vedem...
Miha, o sa iti trimit nr meu de Orange...Digi era descarcat.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
monica70 spune:
CRISTALE bafta la control maine.
ALINA sper sa iti treaca si poti sa te hotarasti dupa aia daca il scoti sau nu.Nu e musai,decat daca te deranjeaza estetic sa zicem.Am avut mai demult un sef care avea pe spate lipom ,s-a operat ,i s-a facut altul si parca iar l-a scos si pe ala ... Am citit ca sunt care-s predispusi sa aiba asa ceva si se refac.Si mami are unul pe brat.Lui frate-meu i-a aparut unul inghinal dupa o lovitura la sport,i l-a si aratat lui Stoica (el i-a si zis ce-i) si probabil si-l va scoate cand nu va avea o perioada prea incarcata sportiv (ca el ba la schi,ba tenis,ba fotbal,baschet si ce se mai nimereste ...)
FLAVIA mersi de oferta.
Da, ma puteti ajuta cu ceva: daca vedeti pe undeva prin piete sfecla rosie sa imi ziceti.Mami a intrebat in piata dar cica inca nu s-a facut.habar nu am cand se coace La toamna cumva?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Somleac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_rubi Problema mea cea mare este ca sunt o fire pesimista si negativista, imi e greu sa vad jumatatea plina a paharului. Eu chiar sunt convinsa ca sunt tumori maligne, dar toata lumea ma incurajeaza sa nu gandesc asa. O sa vedem... de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009 |
Pai in situatia data nu ai decat sa inveti sa devii optimista. E dovedit ca in orice boala vindecarea se datoreaza in proportie de 50% tratamentului iar celalt 50 apartine optimismului, gandurilor pozitive. Capul sus pregateste armele si la lupta. Ai sa vezi ca va fi bine.
Moni in piata nu am vazut sfecla rosie, dar cred ca am zarit asa ceva la matusa-mea in gradina. Asa ca maine o sun sa vad daca nu m-am inselat, avand in vedere ca sunt cam pe langa cu agricultura.
Cristale sarcina usoara in continuare. Hai mai des pe la noi.
Cred ca ma apuc sa descarc pozele de la ziua Iuliei.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
niko_26 spune:
Cristina m-ai terminat!sper din tot sufletul sa fie benigne tumorile!Ma bucur ca mergi la Szeged.Sa-mi dai si mie nr de orange te rog!
Moni esti mortala, de sfecla rosie iti arde tie.
Am gasit adresa asta in ziar www.invingemcancerul.ro ;poate gasiti ceva interesant si optimist
La multi ani Iulia!
Anca 16 si eu cred ca-i prea devreme pentru diversificare si zahar!
Eu am fost la tara la mami;n-a mai vrut Maia sa plecam de acolo, asa mult i-a placut.A vazut curca prin vie si a zis: "mami mami am vazut un dinala cu pui... un strutz!" S-a jucat cu caprele, ca are mami 4 si 5 iedutzi si s-a balacit in apa. Bogdisorul a alergat dupa caine si pisica pe acolo!
Carmen felicitari pentru intzarcat.Cum ai reusit?
niko_26 spune:
Diana felicitari pentru kilogramele pierdute!Ai multa ambitie!
Maia e tot plina de bubitze mici si rosii,si nu prea stiu nici la dermato nici doctoritza de familie de la ce ar putea fi!De o saptamana se tot inmulesc.Ma gandesc ca daca era alergie trecea in 3, 4 zile.Astazi i-au aparut cateva bubitze si pe ureche.E vreo boala infectioasa care sa debuteze doar cu bubitze si fara febra sau tuse sau alte simptome?La cine sa mai merg sa vad ce are ?
monica70 spune:
CRISTINA sper sa fie totusi benigne tumorile alea.Dar si daca or fi din cele rele,fi important e cum ti-a zis Miha.Capul sus ! In legatura cu procentele alea,la melanom dupa biopsie se face o stadializare,iar la stadializarea mea (stadiul II) momentan supravietuirea la 5 ani e de cca 79%,la 10 ani scade parca la cca 60,nu mai retin.Urmeaza o noua stadializare dupa biopsia "ganglionilor santinela" si daca-s atinsi deja e stadiul III.In functie de ce se gaseste (numar de micrometastaze,metastaze in tranzit sau alte "minuni") procentele scad mai mult sau mai putin (chiar pana spre minim )
Intrebai cum fac fata,pai caut solutii.Pai cum sa fac,intai m-am documentat amarnic (ca tot radea Alina de mine pe tema asta ) si dupa ce m-am saturat de citit toate tabelele cu prognosticuri gasite pe net,am trecut la forumuri,inclusiv cu supravietuitori de cancer in general,in principal de melanom . Si majoritatea au facut-o printr-o cura de dezintoxicare + dieta mai mult sau mai putin stricta,singuri sau cu retete de la diversi "vindecatori",sau in clinici specializate pentru asa ceva si care au obtinut rezultate. Momentan am trecut deocamdata la o dezintoxicare usoara,fara carne exceptie pestele,fara zahar si produse din faina alba,lactate la minim.Si am inceput sa consum alimente din cele "bune".Am scris la subiectul celalalt mai pe larg daca te intere,nu va mai plictisesc aici. Rezultate cu cure din astea au avut si cazuri de cancer cu metastaze.Sigur ca depinde si de tipul bolii,de localizare,de stadiu,de fizicul si psihicul fiecaruia.Probabil la majoritatea doar se prelungeste supravietuirea.Dar e o sansa totusi.Rezultate bune sunt si dupa tratamentele clasice,asa ca indiferent ce ar fi nu trebuie sa disperi.Eu am o verisoara primara operata acum 7 ani de cancer la san,stadiul doi si e bine mersi acum.A facut si chimio,sau ce se mai face.
In alta ordine de idei,sunt ocupata ca naiba si n-am inca timp nici sa mor Maldar de acte ca am ramas in urma cat fusei la Felix 18 zile,profit sa citesc romane ca tot se ocupa ai mei de copii acum - ca pe Tudor nu-l iau inca in brate pana nu se inchid ca lumea operatiile de la subsoara.Si o sa ma car si la mare.De-o fi vestea rea,imi programez operatia pe dupa ce ma intorc (ca daca e biopsia pozitiva,mai trebuie scosi ganglioni) Si dupa aia ,colo mai la toamna poate bag o perioada si un regim mai strict.Adica pe romaneste incerc sa trag de timp.ca tot am citit o news de un vaccin ce a dat rezultate bune la melanom , numa' ca nu apare pe piata decat peste vreo 5 ani .In traducere medicina mai si progreseaza.Sper ca te-am facut sa mai golesti din paharul cu pesimism.
MIHA mersi de intentie,poate o fi de anul trecut?
NICO imi arde mai si de sfecla aia rosie ca sa imi imbunatatesc sucurili . Mortala Maia cu strutzu'
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Somleac spune:
Poftiti
http://community.webshots.com/album/578155793nivPJq
nu-s cine stie ce, dar tot mai bine decat cele postate de Ada.
Moni ma inclin in fata ta.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
niko_26 spune:
Moni , nu ne plictisesti, ne inveselesti!Ma duc si eu dincolo sa vad ce papi bun.
Noapte buna !