Aradence DC (145)
Raspunsuri - Pagina 15
ancapolgar spune:
LA MULTI ANI, CLAUDITA! Iti doresc si eu multa sanatate si dragoste din partea celor din jur!
Milly, sanatate si tie!
flavia ramona spune:
Clau, draga mea, iti doresc sa fii fericita sa ai mult noroc in viata si cel putin ce imi doresc mie iti doresc si tie.
Ada, da, din pacate asa de ocupata sunt, probleme mai mari sau mai mici, ma simt foarte obosita, ieri am plecat de la lucru cu durere de cap, azi noapte m-am tot trezit cu aceeasi durere si acum sunt tot cu ea. Am zis ca rezist sa nu mai iau medicamente de cate ori ma doare, ca e prea mult, dar nu stiu daca voi reusi. Am si azi o zi foarte plina, cu multe probleme, nu stiu cum o sa le rezolv, imi pare rau ca nu totul depinde de mine, dar asta e ...
Am avut si o mica bucurie pe ziua de azi, clientii mei problema de care va ziceam saptamana trecuta mai aveau nevoie de niste chestii si eu am incercat mereu sa-i multumesc, iar azi am primit un mail prin care imi spuneau ca "ai fost de 5 stele cu noi, multumim!".
Cristina, noroc la vesti bune sa ai. Si tu Moni la fel. Va pup.
La Bogdi ii e dor de mine mai nou, tot acasa vrea, ieri insa nu l-am mai luat sa-l tot trambalez, dar azi il iau, chiar daca maine muncesc, vad eu cum facem dimineata.
L-am tuns 0, toata lumea a zis ca ce i-am facut la saracu copil, dar e foarte cald si el transpira foarte tare la cap, e perina uda dimineata, atat vara cat si iarna. El cand s-a vazut in oglinda a zis " mama sunt frumos" .
Cam atat acum, ca am mult de munca, mai scriu daca mai am timp.
DianaR spune:
Clau la multi ani fericiti!
Ada, imi pare rau, n-am stiut prin ce ai trecut... Of, nici un copil n-ar trebui sa treaca prin asa ceva!
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
monica70 spune:
CLAU LA MULTI ANI!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Claudelu spune:
Multumesc mult tuturor!!!
Claudia si Raul-Andrei
gabitzica spune:
Clau la multi ani Multe bucurii si impliniri.
Ada, e tot cu febra Cipri si e mai mult la orizontala, deci nu prea are chef de laptop.
X-ray spune:
la multi ani clau!multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
flavia la limita ma abtin sa-i bag masina in cap lui eli.daca as avea baietel numai asa l-as tunde.elisa isi face rani in cap, transpira si se scarpina desi nu are nimic bubite sau altceva.efectiv de caldura.si am tuns-o o tura,mai baieteste asa.lasa baiatul sa se simta bine.pe caldurile astea si mie imi vine sa ma rad in cap.ma mir ca am rezistat pana acum sa-l scurtez....
azi vine maica-mea,nu am vazut-o de un an.abia astept.
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
X-ray spune:
uitam esentialul:imi schimb nickul
am de ceva timp in cap asta dupa ce am avut ceva incidente la lucru(e proasta rau lumea asta zau)asa ca am aprobarea administratorului si acum il verific pe cel noustati linistite ,ma recunoasteti....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
adablackcat spune:
Alina.a ma facui curioasa rau. Ne poti pove ceva? Abia astept sa-ti vad noul look.
Hai mai fetelor, nu ne intalnim si noi intr-o seara la o terasa sa mai povestim? Au mai intrebat si Miha si Flavia...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)