Aradence DC (145)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
ALINA bine ca ai rezolvat problema.
GABI sa te faci bine si tu si husbandu'. Cat despre strigat,facut cu faruri ... poate daca ma trageai de mana aveai vreun rezultat.Nu prea vad lumea pe strada mai ales cand ma grabesc.
MILLY bine ai revenit,intra mai des si tu.
Pe Cristina a sunat-o cineva? Azi a fost doar la control la Szeged parca,nu?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
flavia ramona spune:
Si pe mine m-a intristat vestea despre MM.
Gabi, din pacate in anumite momente din viata, oricat de cerebrala ai fi de obicei, ajungi intr-o stare in care nu te recunosti si nu stii de ce esti in stare. Bine ar fi ca nimeni sa nu cunoasca astfel de momente, insa din pacate sunt si nu toti reusesc sa le depaseasca.
Mai tu lipseai bolnava in casa ta .
Miha, sanatate lui Matia.
Moni, ce ai facut, ai inceput sa iei antibiotic totusi? Sper sa fie doar ceva usor si nu infectie.
Eu nu am vorbit cu Cristina. Nici nu o sun, nu vreau sa deranjez, ne va spune ea ce si cum cand se va simti pregatita.
DianaR spune:
Gabi, nu-i prea mult ca esti "recidivista" .
Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
croitoreasa cea viteaza
monica70 spune:
FLAVIA da am luat deja o pastila acum seara.Ca febra tot am,sau ma rog stare subfebrila.Continua pe aceeasi linie: 37,4. Si racita nu-s.Oricum nu am mai avut febra nici nu mai stiu de cand.
De Madalina ce sa zic,o fi avut sigur depresie, poate postnatala.Prietena-mea a avut o colega de la scoala generala care s-a aruncat de la etaj avand o depresie d-asta.Si avea de toate,era nevasta de vames ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
alinamoro spune:
alina.a, la dr. Ciobanu am fost.
Gabi, nu-i mult 7-10 zile de zanocin. Cam asa ar trebui luat antibioticul.
CristinaR, m-am gandit si eu la tine astazi!
Tu ai facut vreo radiografie de cand ai avut probleme cu umarul(sau coloana)? Ti-a recomandat vreun dr.?
Miilyy, ma bucur ca ne mai vizitezi. Hai mai des pe-aici!
Moni, s-a inrosit zona, e tumefiata? Nu stiu de ce ti-a prescris chiar antibioticul asta, dar no...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Neata!
Fla, tu crezi ca io imi amintesc ce ai zis ca-mi dai de ziua mea?
Gabi, multa sanatate voua!
Miha, multa sanatate lui Matia!
Alina.a, voi chiar ati avut o perioada nasoala! sa scapati repede de toate bolile
referitor la gestul Madalinei Manole si eu sunt de parere ca asemenea gesturi nu trebuiesc judecate...si eu am un unchi care s-a spanzurat avand acasa o sotie si o fetita minunata...ce si de ce a ajuns sa se spanzure nimeni niciodata nu va sti!
Imi pare rau ca a ajuns sa comita un astfel de gest, dar...Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!
Si eu astept vesti cat mai bune de la Moni si Cristina!
Claudia si Raul-Andrei
anca16 spune:
Fetelor, lui Razvan ii aparusera de 2 zile bubite rosii pe tot corpul si am zis ca sunt de la transpiratie...acum nu mai are atatea, dar piela a devenit aspra.Oare asa trebuie sa fie sau e alta problema?Baie ii fac, de cand i-a cazu buricul in apa + 1 l ceai de musetel.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
maria_rubi spune:
Buna dimineata!
Scuze ca v-am tinut cu sufletul la gura, dar ieri am avut o zi de numa...
Am fost in Ungaria cu analizele sa le citeasca si sa ma programeze la biopsie. Am fost cu o babuta translator, care a inceput sa ma blameze ca am fumat, sa ma intrebe daca nu vreau sa mai apuc sa-mi cresc cei doi copii... ...si am mai si platit-o pe deasupra. In fine, doctorul mi s-a parut destul de profesionist, s-a uitat doar pe tomografii si a completat biletul catre radiologie (unde urmeaza sa mi se faca biopsia) cu diagnosticul de tumori maligne.
Mi-a trebuit cam tot drumul de la Szeged pana la Arad sa diger vestea, dar sunt ok. Am vorbit cu verisorii mei din SUA care sunt amandoi medici si mi-au spus sa nu ma alarmez, pana nu am rezultatul biopsiei nu poate spune nimeni nimic. Incearca ei prin cunostinte sa obtina la Bucuresti un termen mai rapid de efectuare a biopsiei, pt ca in Ungaria as fii programata joia viitoare, 14 zile dureaza pana se elucideaza rezultatul, apoi doctorul revine din concediu pe 2 august. Ori mie mi se pare ca timpul se scurge asa de repede incat as vrea azi sa le fac pe toate, sa pot incepe recuperarea cat mai curand.
Moni, hai la raport si tu!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
maria_rubi spune:
Alina, in luna martie am facut o radiografie pulmonara si una de coloana dorso-lombara, ca asa a considerat doctorita. Poate ca daca faceam de coloana cervico-dorsala se vedea de atunci. La plamani o iesit ITN.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Eu sunt destul de data peste cap de vestea cu MM. E cumplit de greu sa ramai asa...fara sa stii nik. Sau poate cei apropiati stiu... La mine s-au implinit 20 de ani in 15 iunie de cand mama mea a facut gestul asta, eu aveam 11 ani, iar surorile mele 12, respectiv 14. Imi tremura degetele pe tastatura cand scriu acum, parca a fost acum cateva zile... Nu stiu de ce simt ca trebuie sa va spun... Eu nici acum n-am idee de ce a facut-o, si sunt atatia ani... Tata avea 37 de ani, si de atunci e tot singur, nu l-a mai vazut nimeni cu vreo femeie. Poate se simte vinovat, desi n-am auzit nimic care sa-l faca sa se simta asa. La mama sigur era depresie, dar tot mi-e foarte greu sa o inteleg. N-am condamnat-o niciodata pentru ca a ales asa, dar as vrea sa pot intelege!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)