Crestinismul si evolutia spirituala - 13
Raspunsuri - Pagina 16
fdoina spune:
Citat: |
e grav |
asa e?
Crinuta, iertare, n-am vrut sa eschid cutia Pandorei, ignorati-ma, daca vreti pot sterge mesajul, era destinat lui Denizel
fetele mai vechi stiu ca vorbesc serios
crinuta spune:
Permite-mi sa sper ca nu ai vb serios, pt ca daca da, ai facut un mare deserviciu religiei tale..., si cu asta te rog sa inchizi cutia Pandorei...
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
fdoina spune:
Iasmin, unii o spun pentru ca vor sa fie politically corect , altii pentru ca se cred mai iubitori decat Sfintii
Iasmin08 spune:
Doina mie mi-ar fi extrem de greu sa judec pe cineva, mai ales preot. Si nu cred ca e vorba de politically correct, caci nu vorbesc de preoti pe care i-am vazut in treacat. Subliniez: nu sunt ecumenisti. nu ecumenisti. Deci nu poate fi vorba de nici un politically correct. Si nici nu cred ca preotii isi imagineaza ca sunt mai ceva ca sfintii....
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Doina, cine face afirmatii de genul "doar cutare se va mantui" nu dovedeste nici evlavie, nici intelepciune, ci trufie fara margini.
Niciun om nu are dreptul sa faca asemenea afirmatii, iar cel care le face va raspunde in fata CELUI, a SINGURULUI INDREPTATIT SA AFIRME ASA CEVA!
Ti-am spus ca ai adus un mare deserviciu religiei tale. Daca as fi in cautarea unei religii, cum multi sunt, si as citi cuvintele tale, as fugi de ortodoxie urgent, pt ca aceste cuvinte reprezinta exact opusul a ceea ce caut eu, n-au nimic profund in ele, ci doar trufie, extremism si nu in ultimul rand contin O INFORMATIE FALSA, BUNA DE SMINTIT LUMEA
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
denizel spune:
Aoleu, Doina, de tine uitasem :)). Ce mi-ai mai facut si tu... :))
Nu mai tin minte amenintarea despre care zici, te pomenesti ca te-oi fi iertat .
Io plec de aici, ca incep sa ma simt ca in finalul din Meet Joe Black :))). Parca vad cum spectatorii isi desfac pachetelele cu batistute :)).
Te pup, Doina!
P.S. Sa stii ca, si eu si tu o mai rupem din cand in cand pe apostoleasca :) (desigur, eu, mult mai des decat tine :)).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Iasmin08 spune:
Denizel, refresh mai memory, ce se itampla in Meet Joe Black la final, ca mi-e teama sa nu fie ceva ca in filmele horror, sa trebuiasca sa ma ascund ca vine tanti cu coasa si ma cauta prin casa.
fdoina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 Doina mie mi-ar fi extrem de greu sa judec pe cineva, mai ales preot. |
asta e una dintre diferentele dintre noi probabil: mie mi-e foarte usor sa judec pe toata lumea, si uneori pe preoti :)
si apropo, eu adesea imi inchipui ca sunt mai ceva ca Sfintii
kariguld spune:
AnaStroe,
adevarata evolutie spirituala e intima si personala. ceea ce incearca fetele (cele dedicate subiectului) sa impartaseasca aici sunt doar franturi din viata lor. cred ca uneori trebuie pusa o limita chiar si acelor franturi. ptr credinta si trairile personale, nu se da socoteala pe forum sau in fata oamenilor.
nobletea sufletului se vede atunci cand iubim si pe cel diferit de credinta noastra. chiar daca nu avem puncte comune in credinta.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Iasmin08 spune:
Doina, ma bucur pentru tine ca esti super tare, ce sa zic, daca ma chinui un pic si ma incrunt din spranceana dreapta poate te ajung din urma. Ce zici? Ne facem statuie impreuna?