Invidia - Dan Puric
Raspunsuri - Pagina 3
unducthable spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beren In schimb, aici prezentam opinii despre un subiect, nu despre useri. Respecta regula, te rog. |
pardon: subiectul era un text si niste idei , nu ai spus parerea despre ideile din text , nicidecum subiectul sa fie dan puric
daca e fa un subiect cu titlul : despre dan puric, nu e problema mea
si vom vorbi noi si despre eminescu , francmasonii si altii cu ochii dupa el ... si uciderea lui , alta data
beren spune:
E democratie, unducthable: informeaza-te, analizeaza si argumenteaza la nivelul la care doresti. Nu e nevoie sa adopti standardele altor useri, precum beren.
In acelasi sens, fiecare e liber sa inteleaga normele unei dezbateri dupa cum doreste, si sa ignore interpretarile care ii apar irelevante. Sau eronate.
Numai regulile de baza se aplica uniform tuturor si trebuie respectate. Atfel, diversitatea este o caracteristica pozitiva a forumului, in multe sensuri. ![]()
unducthable spune:
nu ti-ai spus nici o parere despre IDEILE din text ,din 2002 scriu cu pauze pe acest forum , si pe asta se bazeaza forumul , sa se vorbeasca la subiect ,te rog sa vorbesti la subiect
creeaza te rog alt subiect unde sa incadrezi lista lunga legata de dan puric SI sa argumentezi ce spui
eu iti spun drum bun in viata si la revedere , diana
sdcristian spune:
un text facil, fara vreo valoare foarte mare, de genul celor care fac ziarele sa se vanda, dar idei originale nu vad in el.
andata spune:
Nici mie nu mi se pare xenofob si rasist. Poate nu am vazut si nu am auzit eu sa-si fi manifestat ura fata de alte popoare. Mie mi se pare un nationalist, unul din cei care promoveaza demnitatea poporului roman, care nu isi uita istoria si nu cad in genunchi cu mana intinsa in fata strainilor.
Daca asta e xenofob, atunci Dumnezeu sa ma ierte.
In opinia mea, e mai calificat decat multi din cei ce compun guvernul. E mai devotat poporului decat cei ce umplu scaunele parlamentului... Ce e rau in asta?
Am intalnit atat de putini romani care odata plecati in afara isi pastreaza limba si obiceiurile. Am un exemplu in familie, pe varul meu plecat in Franta ai carui copii nu stiu o boaba romaneste.
Cunosc insa o persoana minunata, care, plecata de 16 ani in Italia, a refuzat sa isi depuna actele pt nationalitatea italiana, desi e casatorita cu un italian. Si stii de ce? Pt ca mi-a spus ca la granita vrea sa i se spuna "Bine ati venit acasa" si nu "Cu ce ocazie pe la noi?"
Eu ii admir pe turcii, maghiarii, lipovenii care locuiesc in Romania de zeci de generatii. Pentru ca nu si-au uitat limba si obiceiurile, pt ca tin la nationalitatea lor. Multi din romanii care pleaca uita ca sunt romani. Le e rusine sa vorbeasca romaneste, le e rusine de istoria lor.
Intoleranta... nici eu nu tolerez prostia si servilismul la nivel inalt.
Si impotriva statului de drept... zau daca stiu la ce te referi. Daca insa statul de drept isi infometeaza poporul dar nu retrage drepturile celor alesi, care cheltuie cu nemiluita din banii luati cu japca de la populatie, daca se distruge sistemul sanitar in timp ce banii care ar ajuta atat de multe cazuri de copilasi grav bolnavi se duc pe plimbarile si fitzele "alesilor poporului", atunci sunt si eu impotriva statului de drept. Pt ca nu mi se pare normal ca intr-un stat de drept sa trebuiasca sa recurgi la mila si ajutorul strainilor pt a strange bani pt tratamentul copilului, nu mi se pare normal ca o mama sa moara de epuizare lasandu-si gemenii orfani, nu mi se pare normal ca 45000 euro pt un aparat vital miilor de copii bolnavi de leucemie sa fie cumparat din banii donatorilor si nu din fonduri puse la dispozitie de sistemul sanitar etc. Atat de multe pot fi spuse aici...
Sincer, eu nu cred ca Romania de azi poate oferi un viitor copiilor mei. Oricat de mult i-as iubi si mi-as iubi tara, prefer sa ii vad plecati si traind intradevar bine, decat "traind bine"le din tara.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
beren spune:
Textul face parte din afirmatiile publice ale lui Dan Puric despre politica si societate in general. Ca atare, ofera oportunitatea analizei globale asupra pozitiilor afirmate de catre Dan Puric.
Persoanele publice se expun criticii fara optiunea de a raspunde punctual, prin natura statutului lor privilegiat. Plusuri si minusuri.
unducthable, ai o atitudine exagerat de proprietara asupra subiectelor pe care le deschizi. Odata deschise, nu-ti apartin tie ci forumului. Iar regulile sunt cele decise pentru toti, nu cele pe care le crezi tu potrivite.
Discuta (sau nu) in consecinta.
unducthable spune:
tocmai deaceea , te rog sa ma respecti , respectand subiectul creat de mine , si sa faci referire la ideile care se expun
am pus si o discutie video a lui dan puric
te mai rog sa dovedesti tot ce ai spus despre dan puric , eu te rog, nu iti impun , l-ai facut asa , l-ai facut pe dincolo , te rog a demonstrezi prin cuvintele si faptele lui dan puric cum este el rasist,
lasa-ma pe mine in pace
te-am rugat
deci demonstreaza te rog ce ai spus , cuvibtele spuse de tine sunt grave si sunt chiar jigniri foarte grave
daca continui sa o tii pe a ta , pe o tema straina , care nu are legatura , eu personal am libertatea sa nu te mai citesc
dar revenim , spui ca un om e asa si pe dincolo , dovedeste te rog
diana
unducthable spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beren Textul face parte din ... |
offf
textul e un text
face parte din si a fost scris in data de la ora de ...
deci cel care a spus depre dan puric ca are legatura cu
izolationism, intoleranta religioasa si sociala si rasism.
si ca este
extremista, xenofoba, de intoleranta si impotriva statului de drept.
sa argumenteze cu ce a zis si a facut dan puric
unducthable spune:
sa continuam :
ce mai spune d.p.
"În ceea ce priveste cauza crizei, Dan Puric este de parere ca tot acest fenomen economic este produs în “laborator”, deliberata si gândita cu premeditare, facuta special pentru înrobire: “iobagi prin leasing”. “Mai bine sarac si sigur pe tine decât împrumutat si rob”, spune Puric.
eu sincer sunt de acord , asa gandeam eu inainte si cand am citit asta mi-am dat seama ca e pe gandul meu
deci asa cred si eu , cum a spus
parerea mea.diana
inaioana spune:
Mie inca nu mi-e clar daca e cel mai intelept dintre purici sau cel mai puric dintre intelepti.
Citez si eu un articol, dar nu il pot da tot , deoarece e scris in limbaj multe prea putin academic al unui mult-prea-tanar-si-zelos tanar compatriot, scriitor pe la Academia Catavencu si autor de blog cu discurs mult mai "dur" decat pe la AC.
"Dan Puric este un actor care joaca rolul de filosof. Inainte de a juca acest rol, a fost doar un actor. Dupa ce a absolvit UNATC a jucat la teatrul din Botosani, iar dupa 1988 la Teatrul National din Bucuresti. Ca actor s-a specializat in pantomima. Dar nu pantomima lui ma enerveaza. Maxim ma lasa rece si mi se pare penibila. In schimb imi vine sa [cenzurat] personajului pe care-l joaca de ani buni: filozoful care le stie pe toate, specializat in truisme patriotico-mistice.
Dan Puric are un cult al personalitatii bine construit. Habar n-am cum, dar a ajuns sa apara la absolut orice emisiune despre nimic. Nu exista subiect prea mic sau prea mare pentru Dan Puric. Si in legatura cu un muc de pe maneca Dan Puric are o viziune despre viata-
Acum ceva timp, la o emisiune, ne explica grav cum el este atit de cunoscut incit il recunosc si cersetorii pe strada. Normal, […], ca te recunosc, daca iti pui vasilca aia creata si mare cit o soba pe copertile tututor cartilor tale, expuse in vitrinele librariilor, la raftul de lectura lejera, intre Coelho si seria “Twilight”. Ati observat cum in toate pozele, Dan Puric are o fata ingindurata, ca si cum poarta grijile noastre in spate? E studiata, sa nu credeti ca e accidentala. Dar Dan Puric, filosoful, este un personaj fabulos. Reuseste sa spuna chestii de bun simt, pe care le stim cu totii, pe un ton grav, de parca le-a descoperit doar el, iar discursul mistico-patriot este perfect calibrat pentru a peria romanul [cenzurat] care vrea sa se simta special. Normal ca ii place sa-l asculte pe Puric. Doar e unul dintre putinii oameni care ii spune ca e unic. Ca are un spirit complet, ce se naste doar la curbura Carpatilor. Ca e mai bun decit restul oamenilor doar pentru ca s-a nascut in acelasi spatiu culturalo-geografic cu Dan Puric."
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.