Aspirante optimiste > 20!Felicitari Anaxena!(537)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu tu mai ai putin si il simti pe bebic

S-a intamplat minunea mult asteptata7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Fetele, am o problema: mi-a iesit o analiza ciudata, am tot citit pe net si m-a luat cu palpitatii la inima, m-am si smiorcait putin, da' poate mai stiti voi ceva despre asta:

Test Ac Anti-Tireoperoxidaza (TPO)
rezultat 22.28
interval de referinta < 5.61 UI/ml

Pana peste 2 sapt cand ajung la medic o sa-mi pierd mintile, va rog mult care-ati mai facut analiza asta, ce v-a iesit?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

didi
eu nu stiu sa-ti zic, nu stiu ce este asta. nu te agita, ca nu rezolvi nimic asa. abia peste 2 sapt mergi la doctor? nu poti merge mai repede sa nu mai stai pe ghimpi?

S-a intamplat minunea mult asteptata7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Didi dar nu poti sa-l suni ??? ii pui intrebarea, iti rasp, si te linistesti
nu mai citi p net k si eu m-am speriat de atatea ori si uite k nu a fost dracusoru atat de negru.

dar Roxy..sa sti k am momente cand ma intind si se simte o chestie pe acolo care se misca usor..si am obs asta doar cand ma intind bine bine,

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

N-am nr sa-l sun. Programarea am facut-o peste 2 sapt pt ca abia atunci vor fi gata toate analizele, c-am facut mai multe si voiam sa ma duc cu toate. Plus ca as fi la ovulatie. Eu tot mai sper ca proasta ca ovulatia aia conteaza, nu stiu de ce. Am cea mai proasta zi...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

didi i-mi pare rau ca nu stiu sa-ti raspun, nu te mai agita ca pe net gasesti numai de rau cand cauti poate nu este chiar asa rau, inceraca sa mergi totusi inainte sau suna la fete la clinica si intreaba de analiza respectiva trebuie sa-ti dea un raspuns
uite un buchet

Mergi la inceput

stii vorba aia speranta moare ultima hai nu mai fii asa necajita ca nu te ajuta cu nimic, incearca sa te gandesti la partea buna a lucrurilor ca daca mergi la dr. totul se rezova si afli si cauza problemei

Mergi la inceput

Asa-i Cami, si sa stii ca in cea mai mare parte a timpului sunt optimista, dar si niste zile d-astea..... de ma lasa toti nervii

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

didi nu te mai stresa
si daca e ceva toate au o rezolvare
noi suntem aici

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

te cred didi ca si pe mine ma mai apuca cateadata sa dau tarcoale butoiului dar noroc cu bebelu care este paznic sef si nu ma lasa

Mergi la inceput