Aspirante optimiste > 20!Felicitari Anaxena!(537)
Raspunsuri - Pagina 7
Lia73 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
www.4student.ro/images/Articole%20poze/cafea.jpg" target="_blank">cafeluta
felicitari elenaaaaa sa-ti traiasca puiu
didi vreau sa stiu
daca vb cu tine?
iti explica?
yo sunt o fire mai ciudata
daca tre sa ma dezbrac s-a terminat
incep palpitatiile si nu mai pot scoate un sunet
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
roxy_s spune:
Bebeluistef iti doresc refacere rapida si un bebe sanatos,frumos si cuminte
neata fetele, ce faceti?
eu cam dorm, nu ma simt deloc bine, nu pot manca nimic, nimic. abia m-am chinuit dimineata la un ou fiert cu rosie. m-a luat cu rau de pe la 5 dimineata. nu stiu ce sa fac sa pot manca si eu ceva.
voi ce faceti?
S-a intamplat minunea mult asteptata7+
histamina spune:
neata,
10 la licenta cu Dan saguna si cu promisiunea mea ferma ca voi continua cu doctorat la dansul!!!!!!!!
o placere, o bucurie, un parcurs greu, dar reusit!
Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului!
Gata!
primul week-end de odihna.
camcris spune:
neata fetele
histamina felicitari , bravo, gata acum ai terminat cu stresul mai ai serviciul si gata, hai te rog vine sambata si duminica si odihnestete si tu
camcris spune:
roxy uite ce-ti propun eu poate te tenteaza si i-ti trece si greata ...www.clickpentrufemei.ro/assets/articole/2009/07/mare_ceai-verde-fotolia_5903208_subscription_l-2.jpg" target="_blank"> un ceiut
camcris spune:
feteleor si pentru voi ce merge la un ceiut ...www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_11_2008/post-39728-1227021061.jpg" target="_blank"> covrigei
sa nu ziceti ca pe voi v-am uitat
histamina spune:
roxy,
rabdare, ca trec greturile si daca nu trec, nu pot dura mai mult de 9 luni.deci oricum trec.
dr meu zicea sa beau/mananc ceva f rece,ca trece repede prin stomac,bebe ia totul si nici nu vomiti.
pui chiar cuburi de gheata.
oul e greu, rosiile la fel, pt viitoarele mamici.
incearca niste branzica si laptic sau ceiut.
importanta e hidratarea.
roxy_s spune:
camcris arata foarte bine ceaiul ala
histamina , nu stiu ce sa mai pap. chiar nu stiu.
histamina in sfarsit te aud si pe tine ca zici ca vine un week-end de odihna. pune mana si lasa tot si odihneste-te. sa nu-mi zici ca vrei si doctorat....nu stiu ma fetelor, in tara asta de 2 lei, ca sa nu zic altfel, nu foloseste la nimic ca ai diplome peste diplome. eu am terminat masterul si nu pot sa zic ca am ajuns mare directoare dar am un post bun , nu suficinet pt cat am invatat. pt moment trebuie sa ne multumim si asa , cu situatia de la noi. asa ca nu merita atata scoala, cel putin la noi nu.
S-a intamplat minunea mult asteptata7+
camcris spune:
roxy cata dreptate ai cu scolile astea la noi, daca nu ai diploma de ce nu ai iar daca o ai si ce, ca bani oricum nu au sa-ti dea mai mult si nici postu X ca la ocupar pila lui ...
asta este tara in care traim