Aspirante optimiste > 20!Felicitari Anaxena!(537)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anca si tie
ce faci?
bebeluistef iti doresc bebe sanatos, sa se facas mare, mare si cuminte

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

lia tu ce mai faci? tot la munca si tu?
eu abia astept sa plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

lia tu ce mai faci? tot la munca si tu?
eu abia astept sa plec

la 16.30 sparg usa

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

lia eu la 5 fara 10 am rupt usa.
ce tare , cand vin dimineata la servici vin asa agale, incet si cand plec am o viteza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu la 20 rup usa.

trebuie sa fac programul pt tot biroul................dar mai am o saptamana..........o saptamana.
Doamne, am indurat 4 ani .au fost situatii in care imi venea s aurlu,dar am tacut, am muncit, pt ca stiam ca voi castiga, in final.

de abia astept noua provocare.

didi,am primit de la ai mei un singur bravo.o singura data. cand am luat 10 la adrian nastase.
eu nu voi face niciodata asa copilului meu.eu vreau sa aiba incredere in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Roxi,Andreea a nascut natural,bebelina are 2 kg si 100!Era un pic obosita insa avea o voce tare fericitaDin cate am inteles a mers mai greu dilatarea si a trebuit sa faca vreo 5 fiole de oxitocina.Oricum o asteptam pe ea cu mai multe detalii.
Didisor,Lia,Histamina

tuturor!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Macar voi stiti la cat rupeti usa, eu nu. Nu pot sa-mi fac niciodata program, ca nu stiu daca scap de la birou
Lia, ce vrei sa stii de Albu? Am fost o singura data, dar mi-a placut, mai putin faptul ca mi-a dat vesti proaste. Am discutat, mi-a citit tot dosarul, a luat notite, mi-a facut si eco si control cu mana desi aveam programata doar consultatie si la usa mai avea o gramada de paciente, fiind deja in intarziere... Cu costurile nu pot sa te-ajut insa, fiindca am un abonament.
Acum astept rezultatul analizelor pe care ni le-a dat sa le facem si pe 22 ma duc din nou sa vedem cum au iesit.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Anca

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

cos_minutza multumim de informatii.
ma bucur ca a trecut cu bine de nastere, cred ca deja a si uitat tot greul de la nastere cand a vazut bebica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
am de facut o prezentare in power point.
imi ia 30 d emin.

nu am chef.

sa fac saratele, prajitura cu visine sau clatite?////////
nu ca as apuca ceva din toate astea.........sotul si nepotelul au grija d emine, pt ca :nico,au histamina..................sau :nico, de cat sa ti se faca rau, mai bine ne sacrificam noi.

Mergi la inceput