Aspirante optimiste > 20!Felicitari Anaxena!(537)
Raspunsuri - Pagina 15
roxy_s spune:
bebelu pai n-are rost ca si asa mai vin cateva sapt. din 19 pana in 30 am concediu, apoi mai vin o sapt si gata.
S-a intamplat minunea mult asteptata7+
Lia73 spune:
va pup
weekend placut
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
roxy_s spune:
bebelu asta mi-a facut mama azi chiftelute cu sos si o sa fac eu piure sau cartofi natur. trebuie sa merg sa mi le iau
a zis ca mai imi face ea de papa acum, mai ales felul doi.
S-a intamplat minunea mult asteptata7+
cos_minutza spune:
Buna gagici
Vin si eu in clubul pofticioaselor,dar eu sunt din aia mai cu motz ca nu-mi plac multe lucruri
Didisor asteapta sa vezi ce zice medicul,nu te ingrijora degeabaImi pare rau ca nu te pot ajuta insa te imbratisez cu drag
Lia tare bine suna salata
Bebelu cu mancarea eu sunt tot timpul in pana de ideei,cu toate ca nu sunt o mare bucatareasaMa bucur ca ai reusit sa gasesti ceva care sa-ti placa
Dragutza eu am facut aseara salata de vineteCe mai faci?Mai faci stimulare?
Roxi asa-i ce bine e cand ne ajuta mami
Happy draga,ma bucur sa te vad mai des pe la noi.Te inteleg perfect
Yupiiiiiiiiiiii de luni concediu
Va pup pe toate
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Lia la mine nu mai intra deloc puiu de cand sunt gravida..
asak facem din vita cu porc.
da..si cu salata de varza
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Constat ca DC-ul s-a transformat in forum culinar? Pai e frumos fata de noi astea care mancam covrigi la scarbici? Bine, eu nu intru in aceasta categorie ca mananc mancarea gatita pe care mi-o iau la pachet
Vad ca lumea ba a plecat iute acasa, ba unii in concediu... Ne-au lasat aici cu poftele Ia zi Cosmi pana la urma unde mergeti?
Draguta, tu ce-ai mai facut? Acu' ca mi-au trecut gargaunii, iau lumea la-ntrebari
la toata gasca
in devenire
bebelu86 spune:
Scuze DIdi dc ti-am facut pofta
eu sunt plina de spume
mi-au blocat cardu ca am uitat sa platesc la timp, am platit si nici acu nu mi-a dat drumu de ieri.
si tre sa fac o plata urgenta pe net si nu reusesc
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Fetele, o-ntind si eu spre casa
Cosmi concediu placut draga mea, sa va relaxati si sa va distrati cat incape!
Aceleasi urari si pt Yasmi pe care n-am mai prins-o, da' poate citeste din Antalya daca se plictiseste
ici si week-end placut pt toata gasca de optimiste si de gravidutze!!!!
in devenire