Aspirante optimiste > 20!Felicitari Anaxena!(537)
Raspunsuri - Pagina 12
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Lia, pe medicul meu il cheama Albu Dragos, nu Dinu, s-ar putea sa nu fie acelasi. Acum am vazut ca si Nico mi-a zis tot de Albu Dinu. Happymum, multumesc pt ajutor, dar cred ca sunt medici diferiti. Nu-mi vine sa cred ca e atata lume care a sarit sa m-ajute! Parca-mi pare rau ca m-am isterizat asa, sunt probleme mult mai grave la alte fete, of... Multumesc din suflet tuturor fetelor in devenire |
intotdeauna problemele noastre ni se par mai mari de cat ale celorlalti
e normal
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
happymum spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
de la alcosan?? Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Sp. Cl. "Prof. Dr. Panait Sirbu" - Giulesti
Clinica Sanorur
happymum spune:
mie mi l-a recomandat doctora mea de dinti. mi-a zis neaparat cand o fi la eco morfofetale - daca o fi vreodata in viata asta zic eu - sa merg la el.
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymum mie mi l-a recomandat doctora mea de dinti. mi-a zis neaparat cand o fi la eco morfofetale - daca o fi vreodata in viata asta zic eu - sa merg la el. |
Happy, si tu scriai mai demult la aspirante, asa-i?
in devenire
didi32 spune:
Pai si cum ajungi la Galati cu raul asta???? N-ai zis tu ca te potolesti mai Nico?
in devenire
camcris spune:
nico treaba si problemele nu se termina niciodata stii nu, dar bb si sanatatea ta este mai importanta
bebelu86 spune:
da-ti-mi si mie idee de papa..
k nu imi vine nmic in cap, si in casa nimeni nu are nici o idee. m-au lasat pe mine sa fac ce imi place si ce vreau k eu sunt gravida cu pofte
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
happymum spune:
didi, da... insa fetele aspirante odata cu mine sunt fie gravide la odisee, mamici deja sau ca si mine "satule" de atata optimism, odata ce de ani nu vine bebe...
dar mai citesc din cand in cand...