Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Eu dulceata am de a socrella, ca e mare maestra ![]() Legat de bubs-uri - pai se maronesc ca sa se vada si sa stie bebe unde trebuie sa se logheze pentru a primi laptic ![]() Si ca tot ma bodoganeai cu greutatea, mai Chichi, ti-am zis eu ca vin puternic din spate. Intr-o saptamana am pus deja un kil . Si nu mai am decat vreo 13 saptamani pana nasc ![]() Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Asa asa, pune te rog mana si mmananca sa aiba copilul de toate!
Cristina
27+
chichiutza spune:
Mama n-a mai facut de gura mea, ca n-am vrut sa mananc, si socrella nu face nimic din principiu! Am uitat sa mentionez ca e o "doamna"!![]()
Cristina
27+
histamina spune:
soacra mea a facut o singura data dulceata si atunci era sa il lase fara dantura pe sot, pt ca a fost de visine si............nu le-a scos samburii.
sunt targuri in Buc, la p-ta de flori, e un targ taranesc, langa bursa d emarfuri.
e scumpa...........
chichiutza spune:
da, oi vedea, am auzit ca sunt destul de scumpe produsele astea "naturale" ca nici acolo n-ai nici o siguranta... Parca traim in codru...
Cristina
27+
ana_25 spune:
NIKE si eu sunt mandra ca acu am cu ce! si sotul e mai fericit ca un bb!![]()
CHICHI eu nu pre sunt cu gemul dar daca vreau ma duc la mama-n pivnita si gasesc de toate!
ANDREEA felicitari pe bb si pt rabdare! eu n-as putea sa stau fara sa stiu.
KYTI bine-ar fi sa ne rozim la loc!
Voi ce o sa pastrati de la bb? Eu o sa-i pastrez ceva hainute(o paturica,un body,hainutele de la botez,botosei ,manusele). Nu o sa-i pastrez buricul ca mi se pare dezgustator (o sa fie o bucatica de carne neagra,zbarcita si uscata
) Si mai vreau sa-i cumpar http://www.totcedoresti.ro/anunt-13460_kit_mulaj_amprenta_bebe_rama_foto_cu_mul.html ca sa-i pastram amprenta de la piciorus! Cred ca o sa-i pastrez si bratara de identificare de la spital,si.......ma mai gandesc eu ce sa-i pastrez. Dati-mi voi idei! poate aveti idei mai bune!
Ana
26+
Maia Elena
histamina spune:
eu ii voi pastra doar atat:hainutele de la botez, bratara din spital, suvita de par de la taiatul motului.
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui histamina soacra mea a facut o singura data dulceata si atunci era sa il lase fara dantura pe sot, pt ca a fost de visine si............nu le-a scos samburii. sunt targuri in Buc, la p-ta de flori, e un targ taranesc, langa bursa d emarfuri. e scumpa........... |
Aoleu!! Nu le-a scos simburii ca i-a fost lene sau ca n-a stiut ca trebuie scosi?? N-am mai auzit asa ceva!(no ofence!)
Ana
26+
Maia Elena
alexuza spune:
CHICHI te pui cu grasimea mea ?![]()
Mai bine iei niste visine si faci tu acasa sa nu mai fi stresata , a luat mama 3 kg si a facut 10 borcanase (destule zic eu ) , mai iei si cateva de prune si mai faci si din alea , si struguri ...
Burtica de
31 +
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza CHICHI te pui cu grasimea mea ? Mai bine iei niste visine si faci tu acasa sa nu mai fi stresata , a luat mama 3 kg si a facut 10 borcanase (destule zic eu ) , mai iei si cateva de prune si mai faci si din alea , si struguri ... ![]() Burtica de 31 + |
DA! sau cu a mea???
Eu nu prea sunt cu gemul, dar de visine si de prune merge!
Ana
26+
Maia Elena

. Si nu mai am decat vreo 13 saptamani pana nasc