Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Fetelor eu va zic noapte buna
Maine cand intru sa fie terminat capitolul asta da?

Burtica de 31 +

'Nteles sefa,sar-na!!!Noapte buna!!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana foarte bine ca te gandesti din timp! Si hai, te rog sa te concentrezi pt a doua fetita! Prima e ca si gata!

Buburuzule abia azi am fost la carfur, am vreo 4 pachetele! Nu prea-mi mai place laptele, si nimic din lapte! De cateva zile...

Cristina 27+

Mergi la inceput

Da da,o sa ma strofoc sa fac numai fete una si una.Frumoase foc!!!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ana26+ Maia Elena

Pai asa, te rog foarte mult! Sunt sigura ca faci numai fete mumoase! Cumnata-mea e fotomodel, crezi c-ar fi bine sa ma bag si eu la vreo fetita? S-o lipi vreo gena?

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Chiciutza, as bea numai lapte! Nu imi trebuie apa, sucuri si nimic altceva, doar lapte! Si asta de vreo luna incoace. Dar am citit ca laptele de vaca nu e prea bun, ca ar favoriza diverse forme de cancer. Oare???? Eu incerc sa beau mai putin de 2 litri pe zi...

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ana26+ Maia Elena

Pai asa, te rog foarte mult! Sunt sigura ca faci numai fete mumoase! Cumnata-mea e fotomodel, crezi c-ar fi bine sa ma bag si eu la vreo fetita? S-o lipi vreo gena?

Cristina 27+

Pai de ce nu??

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Deja am inceput patrula la baie! Mine dimineata la 11 am programare la masaj asa ca va las sa palavragiti linistite! la burtici si noapte buna!!!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Aaaaa,stingeti voi lumina si trageti usa!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetelor da v-ati distrat azi nu gluma. vad ca v-ati delectat cu tot felul de bunatati chiar si cu stripar. sa va fie de bine distractia de azi. am intrat putin sa va citesc si acum ma bag in patut la . cand a venit asistenta sa-mi faca injectia in seara asta a vazut ca am burtica in continuare tare, nu mai doare ca fac no-spa cu scobutil de cateva zile. asadar, maine i-mi sun iar dr sa vad ce zice de contractiile astea nedureroase ca am inteles ca si ele ar duce la scurtarea colului. va pe toate, noapte buna sa odihniti burticile dupa atata distractie

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Mergi la inceput

Ana oooo masaj!

Ma cam retrag si eu sa vad ce mai butonez la tv. Ca somn nu prea am niciodata. N-am mai patit asa, nici ziua nici noaptea mie nu mi-e somn de-ala sa zic ca adorm acu'! noapte buna!

Cristina 27+

Mergi la inceput