Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Fetelor eu va zic noapte buna ![]() Maine cand intru sa fie terminat capitolul asta da? ![]() Burtica de 31 + |
'Nteles sefa,sar-na!!!Noapte buna!!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
Ana foarte bine ca te gandesti din timp! Si hai, te rog sa te concentrezi pt a doua fetita! Prima e ca si gata!![]()

Buburuzule abia azi am fost la carfur, am vreo 4 pachetele!
Nu prea-mi mai place laptele, si nimic din lapte! De cateva zile...
Cristina
27+
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Da da,o sa ma strofoc sa fac numai fete una si una.Frumoase foc!!! Ana 26+ Maia Elena |
Pai asa, te rog foarte mult! Sunt sigura ca faci numai fete mumoase! Cumnata-mea e fotomodel, crezi c-ar fi bine sa ma bag si eu la vreo fetita? S-o lipi vreo gena?
Cristina
27+
Buburuza_10 spune:
Chiciutza, as bea numai lapte! Nu imi trebuie apa, sucuri si nimic altceva, doar lapte! Si asta de vreo luna incoace. Dar am citit ca laptele de vaca nu e prea bun, ca ar favoriza diverse forme de cancer. Oare???? Eu incerc sa beau mai putin de 2 litri pe zi... ![]()
31+ 
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Pai asa, te rog foarte mult! Sunt sigura ca faci numai fete mumoase! Cumnata-mea e fotomodel, crezi c-ar fi bine sa ma bag si eu la vreo fetita? S-o lipi vreo gena? Cristina 27+ |
Pai de ce nu??
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
Deja am inceput patrula la baie! Mine dimineata la 11 am programare la masaj asa ca va las sa palavragiti linistite!
la burtici si noapte buna!!!
Ana
26+
Maia Elena
bebecris26 spune:
fetelor da v-ati distrat azi nu gluma
. vad ca v-ati delectat cu tot felul de bunatati chiar si cu stripar. sa va fie de bine distractia de azi
. am intrat putin sa va citesc si acum ma bag in patut la
. cand a venit asistenta sa-mi faca injectia in seara asta a vazut ca am burtica in continuare tare
, nu mai doare ca fac no-spa cu scobutil de cateva zile. asadar, maine i-mi sun iar dr sa vad ce zice de contractiile astea nedureroase ca am inteles ca si ele ar duce la scurtarea colului
. va
pe toate, noapte buna sa odihniti burticile dupa atata distractie
cristina si bebe in burtica
27+sapt
chichiutza spune:
Ana oooo masaj!

Ma cam retrag si eu sa vad ce mai butonez la tv. Ca somn nu prea am niciodata. N-am mai patit asa, nici ziua nici noaptea mie nu mi-e somn de-ala sa zic ca adorm acu'! noapte buna!

Cristina
27+