Gasca de Constanta***116***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

Dana vad ca recuperezi timpul petrecut departe cu distractii, bravo voua! Distractie placuta! Astept impresii...

daaaa, se cere ...azi am fost la plaja la mare, apoi la plaja la lac si am plecat de acolo goniti de tantari...apa la mare e super...maine acelasi program incarcat....pe 25 iulie ii duc iar la munte asa ca nu ne permitem sa lenevim

Citat:

Noi ieri (...) am intalnit-o pe Dana (madamsadamy) (...) mi-am permis sa-i spun de invitatia la ziua lui Tibi

foarte bine, eu nu m-as fi gandit la ea ...am reusit sa vorbim azi si si-a anuntat participarea.

in consecinta, anunt...adunare generala extraordinara pe 14.07.2010, incepand cu orele 17 la terasa hotel scandinavia(marina lounge)
scopul intalnirii: sa ne vedem si sa-l sarbatorim pe micutul meu de 3 ani
meniu:pizza si tort, plus crantanele, bauturi diverse
tinuta: fiecare dupa bunul plac, indicat este sa aveti schimburi pentru copil, costum de baie, prosop( cei mici se vor juca la spatiul de joaca amenajat pe nisip si in apropiere este lacul)

p.s. astept pm sau telefon de confirmare a participarii pana pe 14.07.10, orele 12, pentru buna organizare a evenimentului.

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare,
Dodo, bine ai revenit, mama lor de .....spargatori

Noi am ajuns acasa la ora 21.30, am fost in Eforie Nord, o vizita scurta, cu treburi, la Ayla si mamica din dotare -happymummy si apoi am descoperit un loc de joaca, mai bine zis o baza de agrement in Eforie, superba.O baza de agrement infiintata cu sprijinul primariei...se poate domnule' se poate.
A fost frumos si foarte distractiv ptr Luca.

Cuscra, eu confirm public prezenta .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Dodo, bine ai revenit!
Dana, anunt si eu tot public prezenta noastra!
Lulu, ma bucur ca ati trecut pe la noi, si imi pare rau pentru scena care a facut-o Ayla (o criza de gelozie).
Noapte buna tuturor, ca sunt frinta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Gata am revenit ... sper doar sa nu ma "faca" sa dispar din nou...

Sper sa fie frumos si miercuri...azi la Navoadari a fost superb.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Dodo - bine ai revenit, ce incurcatura ciudata a fost cu contul tau...o trecem la misterele DC

...Hai Constanta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Alina, unde este baza de agrement din Eforie si despre ce e vorba?

Adinutza, felciitari pentru licenta! Ziceai ceva de o scoala de vara unde merge Bogdan. Despre ce e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna
Dana si noi venim

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineatza,

Cornelia, in Eforie Nord, este drumul spre Techirghiol, dar mult spus, caci, cum vii dinspre Cta pe centura Eforie, faci dreapta la intersectia cu Techirghiol, pe langa blocuri si imediat a doua straduta la dreapta si mai mergi maxim 100 m pe dreapta este baza de agrement, deci practic 50 m de la intersectie, cumva in spatele blocurilor ANL din Eforie .S numeste NEDU SPORT- parca asa scria pe banere
Au teren de tenis, fotbal, diverse tobogane, tuneluri, etc, gonflabile, leagane, o piscinuta cu apa si hidrobiciclete ptr copii mici- a fost atractia maxima ptr Luca, plus o terasa, este o baza mare.

REvin,ma duc sa beau cafeaua.

aaaa, Ghiultem, stai calma, nu te stresa, ai vazut ..de data asta a fost mai pasnic/calm Luca,si Ayla cu "fitze", era pe teritoriul ei, nu stii niciodata la ce te astepti de la copii.

POZE

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77
in Eforie Nord, este drumul spre Techirghiol, dar mult spus, caci, cum vii dinspre Cta pe centura Eforie, faci dreapta la intersectia cu Techirghiol, pe langa blocuri si imediat a doua straduta la dreapta si mai mergi maxim 100 m pe dreapta este baza de agrement, deci practic 50 m de la intersectie, cumva in spatele blocurilor ANL din Eforie .S numeste NEDU SPORT- parca asa scria pe banere
Au teren de tenis, fotbal, diverse tobogane, tuneluri, etc, gonflabile, leagane, o piscinuta cu apa si hidrobiciclete ptr copii mici- a fost atractia maxima ptr Luca, plus o terasa, este o baza mare.

'neata...

suna tare bine,ce ai gasit tu acolo...se plateste intrarea,nu?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Miha, nu stiu, cred......noi nu am platit nimik ptr ca tati a avut platit ora de fotbal acolo. Banuiesc ca sunt preturi modice, nu are cum sa fie mult si nici gratuit,dar nu stiu......DAR MERITA!

POZE

Mergi la inceput

Salut!

Lulu, Happy va asteptam !!!

revin mai incolo cand ii culc de pranz, ne ducem pana in tom acum

Mergi la inceput