Gasca de Constanta***116***
Raspunsuri - Pagina 6
Lali_mete spune:
Neatrza!
Ia de acum sa va semnati Minunata X fiecare,da?
Si sa va prezentati dimineata la apel.Eeee,ce,daca e sambata tre sa leneviti? Haideti la plaja !Acum e toata a noastra sigur.
LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
DanaAlex spune:
tot eu...minunata de serviciu, raportez: in 30 minute sosesc minunatii mici si la 19 ne ducem la un party minunat la mcd, apoi mai vedem ce minunatii prestam
happy ai fost la film? cum e???asteptam rezumat
Lali cfm stiri meteo de pe net, abia pe miercuri-joi va fi soare, pana atunci ploo....asa ca plaja e tot acolo, dar amanam pana la noi conditii mersul pe ea si despuiatul, ca altfel doar dus putem face, plaja ioc
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
DanaAlex spune:
aaaaa Lali bine ca ai scos agitatia aia de la semnatura...imi faceau ochii ca la flipere cand citeam mesajele tale....
Lali_mete spune:
'na seara!
Hai mai Dana,nu fii rea,chiar asa rea era semnatura mea ? Sa stii ca am vrut sa sterg majoretele de a doua zi dupa ce le-am pus,dar mereu imi aminteam dupa ce postam mesajul . Cred ca esti in al noualea cer acum ca ti-au venit picii,nu-i asa?
Mai,piticul meu incepe sa meara bine de-a busile .Este asa amuzant cum face..
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Cred ca esti in al noualea cer acum ca ti-au venit picii,nu-i asa? Mai,piticul meu incepe sa meara bine de-a busile .Este asa amuzant cum face.. |
daaaaa...sigur ca sunt, imi era tare dor de ei....dar deja sunt sleita
e baiat mare si el...curand o ia voineste la mers, mai mami
Ontica Camelia spune:
Salutare...minunatelor!
Dana ai de recuperat cu puii tai, dar sigur ca te-au "epurizat" (= epuizat, cum spunea Alex a mea ).
Lali ai baiat mare si grijile sunt pe masura, acum poate ajunge unde doreste .
Va doresc duminica placuta!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
andata spune:
'Neata, minunatelor.
vrea cineva? Dana, iti tin companie la triunghi verde. Cand le sarbatorim?
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
happymumy spune:
Neata tuturor!
Da, Dana, am fost vineri seara la film, si a fost fain, chiar am ras.Merita vazut!Doar ca sala a fost arhiplina, si am avut locuri in randul 2 , si am cam stat cu gatul strimb.
Uricioasa vreme! Nu prea poti sa faci nimic.
DanaAlex spune:
Andata ...curand!
plecam in mamaia, revin mai pe seara....
ADINUTZA spune:
Salutare tuturor,
Abia acum am simtit si eu ca sunt in concediu pentru ca am stat si am vegetat cum nu mi s-a mai intamplat de foarte mult timp.
Copiii i-am dus ieri dimineata la socri, deja ma pregatesc sa ma duc sa-i recuperez, si in tot timpul asta am citit, m-am mutat din pat in balansoar, am privit la tv...eu, care nu obisnuiesc sa ma uit nici macar la stiri si am stat pe net lecturand diferite bloguri.
Andata, ma bucur ca scrii din nou la noi, poate ne vom cunoaste in viitorul apropiat...daca vei veni la urmatoarea noastra intalnire.
Eu o sa ma abtin sa mai fac vreun comentariu la subiectul "delicat" nu de alta, dar am impresia ca se doresc astfel de discutii aprinse pentru trafic, altfel nu ar fi fost tolerata o asemenea situatie.
Citesc din 2002, scriu mai rar, e drept, dar nu imi amintesc sa mai fi fost vreodata asa ceva. Pacat ca se va crea un precedent!
Lali, nu s-a mai tinut serata, din cauza de inundatii, dar nu am scapat de invatat bansul pentru ca il vom face vinerea viitoare.
Dana, va plimbati?
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC