Gasca de Constanta***116***
Raspunsuri - Pagina 13
dadi_t spune:
hellooooo, tot eu sunt...dar deghizata
DanaAlex, mii de ... ii meriti din plin epntru organizarea si efortul depus ca noi toti sa ne simtim...nu bine, ci extraordinar. Super mama, super sotie...si supersexi...mi-a placut tare de tine ieri ...haha(nu-s pe invers!)...daca am ceva de bine de spus de ce sa nu spun,nu?
Gabi, n-ai pt. ce!Oricum eram fara stress, fara cupil..si e si meritul lui madamsadamy...ca altfel nu puteam sa ma intorc...intreaga
a...faza tare si cu Luca. La plecare a inceput sa planga dupa tat'su, dar nu oricum, ci asa cu tanguieri si vorbe...Alina incerca sa-l linisteasca...hai puiul mamii nu mai plange...la care Luca,se opreste brusc din plans: ba da vreau sa plang tare, il vreau pe george!...si imediat iar urlete(la comanda)...m-a durut stomacul de ras....
pupici..cu noul nick!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
dadi_t spune:
Crixia, mi-a facut mare placere sa te revad.... aceeasi.... dintotdeauna(mama parca n-au trecut anii peste tine!)si vreau sa-mi cer iertare ca nu ti-am spus si live,,la multi ani,,!La ce nebunie era acolo...Alexia a crescut mare si-i frumoasa foc...iar Ana parca a crescut din apa...Sa-ti traiasca motzatele...
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Dodo-pui spune:
Tania astept detalii sa ma apuc de lucru:
-culoare
-organza...??(la bratara) sau lant...
Cu cat mai repede cu atat le poarta fetele mai repede.
multam de aprecierile pentru Donu'
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
Tania, ce iti venii de te-ai deghizat?
Da, Luca e mare ...smecher....asa face mereu ..."eu vreu sa plang, trebuie sa plang"
Dupa ce am ajuns in cartier, discutie intre el si tati:
Geo:
Luca de ce ai plans dupa mine? Eu ma duceam la serviciu(a se citi eu ramaneam cu baietii ), tu te duceai cu mami acasa, si veneam mai tarziu!
Luca: Afara e noapte, noaptea tu dormi!
De dimineatza s-a trezit, si deja Geo era plekat : "Vezi mami, afara e ziua, tati e la serviciu, nu la 'Candinava!"
Mai zi/fa ceva fara sa stie copilu'....
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
salut!
Lulu ce tare e Luca sa-l vedem peste cativa ani...tot asa moralist .... baiatul cuminte !!!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
DanaAlex spune:
Dupa amiaza am planificat cu Adinutza o iesire pana la Eforie Nord...pe plaja ....cine mai e doritor? ....Happy, Cornelia sunam cand ajungem, poate veniti si voi
DanaAlex spune:
modificare de plan: maine ajungem in eforie nord ...in dupa amiaza asta in mamaia, la mare baie si in jur de 19 pe terasa la scandinavia, of course
Dodo si Dady am adunat azi toate formele, galetile, lopetile si greblele lasate aseara, maine i le dau Adinutzei ...dimineata am dat o tura cu cei mici pana in mamaia, s-au balacit in lac si eu am stat pe un pat sub umbrela ...e caldura mare afara!!!
lulu77 spune:
Cuscra, poate ne vedem, inca nu stiu planurile mele de dupa amiaza, astept sa ajung acasa, sa vad daca s-a rezolvat problema transportului, sa vad unde sunt neamurile, ce planuri au si ele, sa vad....multeeeeee
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
hai ca scriu doar asa ca sa trecem pe pagina 14...
suntem pe zona mamaia diseara, baie in mare cred ca pe la central si scandinavia dupa 19...