Pestisori... pestisori... (62)
Raspunsuri - Pagina 19
daniela_daneza spune:
Mihaela, bine ai mai revenit pe la noi! Mai pune-ne si niste poze ce ce ai mai lucrat dar si cu minunata Diana! Cred ac a crescut printesa !
Dana, ai facut foarte bine ca ai condus si ca nu lasi teama sa te invinga .Curaj si invarte volanul ! Numai bine!
Am copt niste ardei ca un pic parca s-a mai racorit, adie vantul .Voi ce mai gatiti ?
Dana, Cryna e cu preagtirea nuntii cred iar de Baby chiar nu stiu nik, poate stie Nicoll ceva , nu am mai zarit-o nici pe mess ...Vor aprea ele !
daniela_daneza spune:
Frumos, am vazut cateva minunatii !Dar ia zi ai tuns fata ?
Citat: |
citat din mesajul lui ochi_verzi Dany Poze n-am mai pus, doar la mine pe blog si le gasesti in semnatura. Mihaela si Diana/ 22.11.2004 ...de la croitorie, la bucatarie |
Charlie spune:
Salut fete....
Vai Dana ce sperietura... Imi pare rau draga mea, sti eu cred ca e normal sa fii speriata cand da cineva asa peste tine. Of scumpa... vorba fetelor bine ca sunteti teferi. I-ai dat vreo doua la ametit ?
Cum e baiatul ?
Carma pup... din pacate lumea tot iese din tara in loc sa se intoarca..
Nicoll multa bafta. Iti tin pumni. Stiu si eu cum e. Groaznic lucru sabia asta a neajunsurilor deasupra capului.
Ely spor la dormit pe mese. Glumeam of course. Cald tare la voi ?
Dany ai interdictie in magazine. Ce-i cu cochetareala asta mai ? Te-ai indragostit sau ceva.
Ochi Verzi ai un blogulet dragut. Esti talentata.
Io nu zic nica. Azi am facut pana la urma branza tofu. Vreau sa va spun ca a iesit o nebunie. Sunt un geniu. ! Serios.
Va pupez. Sunt bagata tare in studiul efectelor pe care le are alimentatia asupra imbatranirii si cum se leaga nutritia de beauty si rejuvenare. Super interesant. Ce multe legente circula si fara nici o treaba cu realitatea.. wow.
Ramona
------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.
daniela_daneza spune:
Ramonik , stii prea bine ca sunt indragostita si recunosc . iar ce mi-am cumparat au fost cu gandul si directie clara pt. el.
Felicitari pt. reusita ! Si cauta akolo si zi-ne remedii pt. frumusetea vesnica .
revin ca suntcu distrigazul.. cica sa mi-l opreasca ca am furtun de cauciuc .. am tratat si am fost sa cumpar racord si furtun.. m-am vaitat ac sunt solo ca nu am munca ... si a tinut figura
va pup
daniela_daneza spune:
Gata , sunt in regula cu gazul la bucatarie ... verificat , sigilat ..a fost dragut domnul , dar cica si eu l-am convins ca era si la scara 1 o fata blonda dar ca aia a fost acra si nu l-a convins sa ii faca el schimbul.......
Voi ce prestati ? Acum pe la 20.30 astept un alpinist utilitar ca sa fac masuratoarea si sa vad cat m-ar costa sa izolez pe exterior la camere . Chiar daca nu am finante treaba asta trebuie sa o fac neaparat.
O seara plakuta!
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Trezirea si azi program lejer ca este mare sarbatoare, cu cruce rosie " SCHIMBARAE LA FATA A DOMNULUI " si este dezlegare la peste .
Deci ca sunt matinala am pregatit cafeaua si va invit
Asa cum va spuneam aseara asteptam un mester sa imi spuna cat ma costa izolatia exterioara si e de 1200 ron, cu materialele lui , manopera tot!Mie imi pare mult dar cica e 60 ron/mp. Sa vad daca mai negociez si cand am sa fac , ac de afcut trebuie neaparat .
Sa aveti o zi minunata!
Ely, ce iti mai face finutul ?
elyanne spune:
Si eu aveam in plan 2 masini de rufe ... maine
neata si de la noi... la cafea deocamdata, incerc sa ma trezesc...
Si pe urma sa continui curatenia... intru in vase si am un cheeef la capitolul bucatarie Poate le mai imputinez daca ma supar
Si asa mi-e soacra plecata... ordine si disciplina... acolo nu prea ma bag nici la cumparat, nici la aruncat, bucataria e domeniul ei... dar totusi fac colectie de oale?
Cald? e foarte cald... si noaptea... parca nu ma iadie mai deloc vantul...
daniela_daneza spune:
Ely, lasa-i mai cratitele femeii ... . si acuma doar nu te crezi la greci sa mai spargi din farfurii ai grija
cald , da , tare cald , bine ca aseara a stropit un pic , a fost buna ploicica de la 12.00 noaptea...
daniela_daneza spune:
Hei dar chiar nimeni pe aici ?
va invit la masa atunci ; somon la gratar cu lamie , cartof natur si un suc rece