Pestisori... pestisori... (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata!Haideti la cafea,abia am deschis ochii,asa ca se impune!
Si azi sunt libera,am facut un schimb de tura sa-mi conduc sora(sa fiu sigura ca pleaca).
Dora bine ai revenit,te asteptam cat mai des langa noi!Sa ai numai bucurii din partea domnisoarei!Uite ca noi fetele cu fete mai mici,vom avea de la cine sa vedem ce ne asteapta.
Charlie cred ca mai toate avem asa o chestie in aceasta perioada.Si eu tot la haine m-am oprit.Ale fetelor in prima faza ca au atat de multe...Ai grija si asigura-ti necesarul de proteine,trebuie sa ai putere
Suri sigur,sigur stam de vb pe mess.Ce treaba urata cu apartamentul.Dar veti gasi voi si ce cautati.Ce-i al vostru va fi al vostru.
Merg sa ne pregatim,in max 2 ore tre sa plecam.Sa aveti o zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Buna dimineata!!!... si o cafea taaaaare buna pentru acest inceput de zi! Spre marea mea surpriza, am reusit sa dorm si eu un pic, spre ziua. A fost o caldura infernala si nici azi nu va fi mai bine...
Va doresc o zi cat mai racoroasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Dora , multumesc de cafea , foarte buna .Intradevar groaznic de cald , daca la tine la poalele Ceahalului a fost cald inchipuie-ti la Bucuresti cum a fost , graozanic .. dar ce sa facem, scapam noi de canicula cumva .Sa ai o zi frumoasa .Esti in vacanta sau ai activiate?Unde profesezi ?

Suri, da da du-o la aeroport sa fii sigura ca pleaca .Spor la triatul hainutelor!

Charlie , sa ai spor la facut tofu, mie imi place , il mai consumam cand era post .

Danuta , sa va fie de bine plimbarae si mai da si tu nsite poze cu Miru.

Dra chiar asa unde e Baby?

Fug pana la piata ca deja e cumplit de cald.

o zi faina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa

Dany ce sa faca... prostiiiiii.... multe... abia ii tin la distanta de balamuc... Iar preferatul tau e si mai incapatanta... nu o scot la capat cu una, cu doua...
Imi pare rau ca nu a iesit treaba cu apt. dar poate e mai bine asa si te asteapa altul, mai frumos

Dora bine ai venit si multumim pentru cafea

Charlie bravo tie... eu nu reusesc nici macar sa tin post o sapt... dar sa le las de tot Si nu sunt fan carne... dar imi place branza, imi plac ouale Ar trebui sa incerc macar sa scap de carne... si doar ocazional, la un gratar de ex.

Gata... inchei aici si va ... fug la ale mele... ca nu se fac singure Poate reusim sa terminam azi
Si mai raman maruntisuri de facut... plus o curatenie generala... Bine, asa am tot facut cand ne-am mutat dintr-o camera in alta... dar sa fac intr-o zi... dupa ce terminam si cu maruntisurile... in toata casa...

Participam la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">I love DC (ely-1.jpg)

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Ely, pai ce sa faca sunt copii si cred ca fiind 2 ma rog , daca se alatura si printesa 3 ... e calr ca ies prostioare , ce sa faca se plictisesc .

Spor la treburi si Doamne ajuta sa terminati azi .

Am murit de cald .
si culmea e oprita si apa rece , vad ca sapa astia in strada.

vis a vis de renuntat la carne eu una nu as putea sunt carnivora rau .. si da imi plak si barnaza si oaule ...asta este ...sunt o mare pofticioasa

fug sa mai caut job desi nik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata pestisori

ieri am fost plecata , am ajuns tarziu in noapte acasa am fost dupa niste prieteni la aeroport la Budapesta

nicoll si cat a costat centrala pe lemne???

dany si era fain apartamentul , macar sa stii pentru ce-ti pare rau ??? de ce vrei sa te muti ???

dora bine ai revenit , sa-ti traiasca fetita de 10 ani .... si eu am un baiat de 12 ani ... pe aici pestisorii astia is numai cu copii mici .... eram cam singura cu flacau mare

ely imediat esti gata .... si cine e ca tine cu casa toata curata .... si eu as vrea o asa curatenie pup printesa si ce doi pitici voinici .... nu mai mergeti in concediu anul asta ???

charlie daaaa si eu trebuie sa intru in dulapuri cum zici , sa fac o triere ... ne place noua pestisorilor ordinea sau ????

de cryna si baby mai stiti ceva ???? mi-e dor de postarile lor , chiar asa absenteaza ??????

andanii

Mergi la inceput

Dana era buna zona , chiar la metrou la Bucur Obor etajul 2 , maricel.Nu vreau eu sa ma mut , apartamentul este pentru nepotul meu care are 25 ani si care a decis sa ramana in Bucuresti nu se intoarce la Bacau.

Eu am spus cand mi-am luat apartamentul acum 12 ani ca de aici ma mut la vila asa ca mai astept sau cine stie unde ma duce viata ... desi stiu unde as vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

IOi Dany.... iti tin pumni pentru vila. Daca se poate in 2010. :-)

No fete... io=s bagata rau in aranjari, ordonari, verificari... acte, carti,haine, cosmetice, etc... etc...
Parca imi pun si ordine in creeri cu ocazia asta.

Love you all.
Azi nu am reusit sa fac tofu ca nu am avut vreme si nici nervi cu vremea asta ciudatica... e o caldura infernala la satu mare.
Ramona

------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Gata,speram sa reintram in normal cat de repede,deja mandrele sunt in pat de 20 min,sunt aproape adormite.
Fetelor nu mai vorbiti de caldura ca...ma apuca toate cele.Efectiv transpir imediat dupa ce ma dushiesc,imi vine sa ma mut in cada
Dana centrala cu tot cu pompa,manometru,termostat si nu mai stiu ce mai are in dotare 77450.Dar mai avem calorifere,tevaraie si sigur va mai trebui si altele.Cred ca min 10000 cu tot cu mana de lucru.Dar...nu mai vrem inca o iarna ca precedenta fara incalzire
Suri a ajuns deja,e in regula.Si noi venim la inaugurarea vilei cu cadoul de casa noua,desigur!
Charlie caldura ne-a omorat pe toti.Cred ca in zona voastra sunt cele mai multe sanse sa vina ploile si racorirea...
Acum va spunem noapte buna,pe maine seara!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Neata pestisoare dragi
Eu sunt la campina astept miine tipul pt baie(pun niste caramizi din sticla pe linga dus) vineri zugravu pt reparatii,simbata vin rulourile pt ferestre duminica mobila si luni cred ca plec nebucurindu ma de noua infatisare a caseiSper intr una din zilele astea sa i au busul catre ploiesti sa ma intilnesc cu nicoll mada asta daca poate si ea off course
Numai patanii aici=o doamna care vedea putin de mama si a permis sa mi dea cu bronz pe rama unui tablou( ce i drept la rugamintea mamei ....care e bolnava) desi fusese avertizata de mine sa n o faca.
Rezultatul m au apucat niste draci, tabloul e la refacut tipa in speta o cocoana mindra de prostia ei nu vorbeste s a creeat o admosfera penibila stau singura in parc dar mai bine asa decit cu handicapatii...(chestia e ca tipei ii lasam banii de intretinere pe perioada absentei mele si acum nu stiu cum sa rezolv aceasta noua problema ca aici asociatia de bloc 12 apart...nu are nici cont
Inutil sa va mai spun ca tot eu i am scris cocoanei un bilet in care i am spus ca i ...inteleg gestul si ca prefer sa uit evenimentul dar ea tot nu vorbeste ramine bref la nivel prostiei
Doamne ce nivel mai au unii
==================================================================
In rest si eu sufar din cauza caldura e ceva de neimaginat nu stoiu cum va descurcati voi cu puiutii vostrii
Toate acestea fiind spuse va urez o zi mai linistita si racoroasa si sa savurati un frappé rece

Mergi la inceput