Pestisori... pestisori... (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna fetele!Asa este,se cunoaste ca nu sunt fetele,Crynaaaa ,Suriiii veniti fetelor!
Eu sunt cheaunasunt treaza de la si pe drumuri de la ,ajungand acasa acum o ora si jumatate.Si cu fetele dupa mine...am fost de am luat-o pe sora-mea de la aeroport si apoi prin oras cu ea.Nu va spun in ce stare de oboseala sunt mandrele,dar inca nu vor sa doarma.Si sunt atat de obo si le sare tandara din nimic si maraie...
Danuta sa aveti concediu placut si muuulti la fetita cuminte,iar pentru tatal tau multa sanatate!
Carma cat mai au meseriasii?
Ely sa aveti spor doamna.Oare cum te descurci si cu copii in casa?
Dana nu te-ai odihnit f mult in week,dar te-ai distrat.Ceva poze cu Andreiul cel bronzat nu ai?
Va ,merg sa incerc sa le culc,seara buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Carma cat mai au meseriasii?

[/quote]
buna papusa
am terminat la locatari(de fapt am reparat ce mi au stricat ei....ca tot pleaca)
si azi astept aici linga stadionul national unde normal sta mama ca sa vina si sa reinceapa santierul(de fapt a mai ramas doar sufrageria dar le trebuiesc trei zile
pe duminica sper sa fiu in campina(pt o sapt si sa ma relaxez putin si eu .....si o sa am timp de o cafeluta in ploiesti)
pupici multi si tie dar si la toate pestisoarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa... am venit la cafeaua de dimineata
Dupa aia nu stiu cand mai ajung la butoane...

Noi, cum ne stiti... nimic nou...

Nicoll incerc sa-i tin departe de moloz... pana acum am reusit...

danuta ce frumos ca plecati la mare... vreau si eeeeeu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">I love DC (ely-1.jpg)

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

io la fel , nu-mi place ca ploua , ce nasoala e vremea
am stat prin oras zilele astea , nu am avut chef pe ploaie sa circul la sat

poze , promit ca fac si va arat

o zi cat mai buna sa aveti

ely spor si asteptam pozici cu rezultatul final

ncicoll distractie faina cu sorele

carmaw e fain cu santier... cand e gata e super si eu as vrea sa ma apuc sa mai fac cate ceva la sat

danuta mergi la mare si la noi si la albena .... ce fainnn .... o sa te distrezi calumea nu gluma

va pup pe toate

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Noh ca am venit si eu la apel. Mari noutati nu am.. Astept secretariatul scolii sa se intoarca din vacanta si sa incept demersurile pentru obtinerea caminului si sa ma vad plecata.
In rest citesc mult, mai scriu pe blog si azi am scris cateva randuri pentru un testimonial pe care mi l-au cerut de la revista Femeia legat de stilul meu de alimentatie. Cica va aparea in numarul din Septembrie sau asa ceva. Ma anunta redactorul ce si cum si va spun si voua. M-am simtit flatata. A folosit blogul meu ca si punct de informare. Dragut.

Ma simt putin in afara sistemului parca cumva debusolata. Parca as face ceva desi nu stau mai deloc. Imi lipseste totusi varjoneala si cred ca problemele legate de finaciar ma ingrijoreaza totusi... Dar cred ca toata lumea e asa.

Nicoll promit sa te anunt daca ajung intr-o zi sa o pun de un spa-pensiune rural undeva prin vre-un colt de deal prin Maramu'. :-)

Ely cherie am citit pm si actionat in consecinta. Multumesc de link ca io nu-l gaseam singura never. Multa bafta.

Zilele astea ploua tare la Satu Mare. s-a pus asa de cateva zile pe turnat cu galeata a toamna. Parca mi se pare cam repede.
Ma simt singura mai fete. Ceva s-a intamplat zilele astea si simt mai tare decat de obicei o singuratate aproape palpabila care nu are nici o treaba cu solitudinea.. Trece, toate or trece.

Va pupez.

------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.

Mergi la inceput

Fetelor,e tarziu,v-am citit dar nu mai am puterea sa va scriu fiecareia.Vin dimineata cu tratatie,azi,pot sa spun deja azi,e zi mare pt mine.Codri face 5 anisori...
nu va suparati daca ii urez si aici
LA Multi Ani iubita mamei!!!Sa cresti mare,sa fi sanatoasa si sa ai parte de un pic-un pic de noroc in viata!Mami va fi langa tine si surioara ta intotdeauna!!!
Sunt fericita si totusi,parca nu-mi vina sa cred ca au trecut 5ani....
Pe dimineata!Sa visati frumos!

MMN

Mergi la inceput

Haideti,va invitam la ,aducem si ceva biscuiiti,o gustarica sa nu roada stomacul.
Iar pentru mai tarziu in cursul zilei va asteptam la gratar cu pulpe de pui,mici,bere sau vin la alegere,suc pepsi,cola la adulti si prigat la copilasi,desigur ca va servim cu sampanie,iar la sfarsit o felie de tortulet!
In cursul zilei cred ca mai ajung o data la Ploiesti,iar de la ora 17 avem petrecerea cu colegii la locul de joaca.Este tare incantata fata mea si desi a costat o caruta de bani(platiti de sora mea),fericirea si zambetul ei merita orice.

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Nicoll la multi ani fetitei tale dulci care face 5 anisori ... ce varsta frumoasa .... sa fie sanatoasa si cu mult noroc in viata ... distractie faina azi la petrecere ... si asteptam pozici

andanii

Mergi la inceput

Dana si multumim!
Cryna dulce si mult!Multumim tare frumos de urari!Si de dedicatie,i-a placut lui Codri,taman ce-i cantase sora-mea in italiana si engleza,stia ce inseamna si a zambit cu gura pana la urechi

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La multi ani Codruta mamei ! SA fii sanatoasa , sa ai parte de o copilarie de basm si sa o bucuri pe mami si pe surioara si pe toti dragi . Mami sa iti traiasca !

Mergi la inceput