BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 20
luana081985 spune:
off Ramo durerile astea, cate batai de cap pot sa dea, si eu de ieri am niste dureri ca tot ziceam ca nasc, ma doare jos de mor, si intre picioare, bine ca macar tu mergi la medic azi, eu pana sapt cealalta nu ajung.
35+
Giulia si
Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 4 sapt ( eu sper 2)
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
bumblebee spune:
Racusor, sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare si sa fie sanatos!

Larisa, sanatate multa fetei! 

Alina
36+ cu 
gargarita
luana081985 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 eu n-am nici un simptom...insa asta mica a mea....are un inceput de raceala si au sunat de la gradinita sa venim sa o luam. of...si maine avem invitati la ziua ei...o aduc acasa si trebuie sa o doftoricesc eu cumva. Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR max 15 zile ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ ![]() ![]() ![]() ![]() multi pupici si flocirele pentru alexia, sa ii treaca raceala repede |
35+
Giulia si
Ana Patricia 30 noiembrie 2006Au mai ramas 4 sapt ( eu sper 2)
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
michelle1981 spune:
Neata delfinariu!
BRAVO OANA!
BUN VENIT MATEI!!! 

Vazut toti delfinasii de pe contul comun

La multi ani delfinasului Andrei care face o lunita!!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu 
AMR 3+
Victo spune:
larisa, dc nu e grava raceala, da-i repede niste oscilococcinum si pe maine va fi ok 
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 5 zile de dans in burtica
michelle1981 spune:
WOW Carmen, zici ca e prezentarea unui magazin cu mobila! Super arata!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu 
AMR 3+
Mycya spune:
Andrei de racusor la mai multe lunite,sa cresti mare si sanatos
Luana 
Victo mie una mi sa acrit de atatea arsuri dar nu am ce face.trebuie sa indur, chiar daca nu imi trece ma mai descarc aici cate putin de nervi. succes la doctor
Carmen am vazut camera
pe cat e de frumos acolo pe asa de frumoasa sa fie nasterea ta si cu amintiri cat mai placute.
Bianca
35 +
Andra Maria
baby78 spune:
Am si eu o intrebare....Oana se apucase de baut ceai de frunze de zmeur?.....
Iuliana
cu minune 36+
Tudor Constantin
AMR -3
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Mesaj de la BELU: "A nascut andreea84 la 14.30, 2100. Eu nu mai pot :( " FELICITARI ANDREEA!!! ![]() ![]() BUN VENIT NOULUI DELFINAS![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu ![]() AMR 3+ |
Felicitari ANdreea!!Sa fiti sanatoase, norocoase si voioase!!!
Mov_79: ce bebe grasun si dulce am vazut in poze!!

Ochidut: curaj ca o sa fie bine!!
Dragaica: si eu sunt umflata de mama -mama, cand ma vede medicu imediat scoate tensiometru ...dar mai mult de 10 cu 6 nu am avut niciodata:D..mereu imi zice: ai noroc ca nu ai tensiune
Felicitari BELU:deci bebe e deja mancacios!!Sa fie norocos, sanatos si voios
!Imi mpare rau Puiutz pentru ca aveti probleme cu ploile.separe ca vara asta e rau de tot!!
Si eu ma interesez de inducere...mi-e cam frica sincera sa fiu, dar medicul e de garda vineri spre sambata si sincera sa fiu, as prefera sa fie langa mine la nastere...mai ales ca am auzit de atatea cazuri in care medicul si-a "uitat" pacienta pe mana altora sau si mai rau, nu l-a interesat de nimic..
Tina: dulce rau piciul tau!!Si tu arati foarte bine :*
Racusor: la multi ani!!avem deja o lunitaaa, ne facem baieti mari:*!
Felicitari Oana: deci bebe a ratat cuc 10min ziua lui tati....mare pisicher.SA fie sanatos, norocos, voios, mancacios, necolicos!!!Si sa va aduca numai bucurii!!!
Ramo: curaj!!
Laura
37+ cu 
AMR 2+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu

(13 iulie 2006)
AMR max 15 zile