FIV la Cluj 40
Raspunsuri - Pagina 13
cristina3343 spune:
Alinuta,nu ma lauda atata ca mi se urca la cap
Eu cred alinuta,ca la tine e sarcina pe bune,nu cred ca la extrauterina se lasa cu somn.
Alinuta,daca un copil trebuie sa se nasca,se va naste
alinutahu spune:
mai dragutelor....a venit vremea buna si ati disparut si voi?
eu dupa somnicul de dupa masa am iesit sa fac ceva cumparaturi cu bubu si ne-am uitat la ceva ventilatoare ca al nostru este cam batran saracul si nu mai functioneaza asa cum trebuie si am venit acasa cu o lebenita de 14 kg ,maine ne ducem iarasi sa luam un ventilator ca nu mai suport caldura asta ,stiu ca nu face prea mult ventilatorul dar mai bine decat nimica
acuma tot am discutat si ne-am analizat ,va-m mai citit si pe voi si ma simnt mai bine in sensul ca am iesit cu capul din butoi...
vreau sa-i multumesc din sufle monei si o pup dulce ,esti un adevarat sprijin pt mine
restul iara va-ti ascuns
4+
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Alinuta,lebenita de 14 kg ,eu nu prea-s cu fructele din pacate,dar acuma cred ca-mi cumpar lebenita
La noi au fost sora mea cu nepotica si cu ai mei,e tare scumpa,o iubesc tare,numa' sa nu fiu o mama posesiva pe cand oi fi,ca am impresia ca o iau razna uneori din punctul asta de vedere
Multumesc alinuta de apreciere
alinutahu spune:
cristina....secretul unei lebenite foarte dulci....sa fie cat mai mare si din aia lunguiata cu dungi verzi inchise si deschise iar partea ce sta pe pamant sa fie galbena ....
4+
cristina3343 spune:
Multumesc alinuta,iti zic cum a fost.
Ma duc si eu la nani ca am niste zile ingrozitoare la servici,maine vine controlul si pe ma controleaza prima si vineri ma duc la o inmormantare si ne-a sunat si directorul de la bucuresti sa fim mai repede gata cu situatiile.
Trec toate...
pogonici1977 spune:
alinuta..miaim facut pofta de lebenita...
eu am papat ieri din ala galben dar e mai bun rosu
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor!
O zi frumoasa!!
Alinuta,mult succes pe maine la eco!
Corina,sa vii si tu sambata cu II
la toate