FIV la Cluj 40

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cristina eu nu ma supar,am luat mottoul de pe site-ul fundatiei Emma,erau acolo mai multe legate de pierderea copiilor,si acesta mi-a placut cel mai mult.

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Bruni, eu plec la mare in Romania, din pacate cu 2 "bagajele" dupa tine nu prea te poti duce departe, desi sincer deabia astept, mi-e dor de Coasta de Azur dar si de Marea Nordului, dar si cand eu o sa ma zbenguiesc pe unde mi-e dor, voi o sa stati acasa si o sa schimbati scutece.
Noi ne/am luat anul trecut un apartament in Olimp de aceea nu suntem legati de data de plecare si in general stam 3-4 saptamani.
Tu la fiv/ul din Romania nu ai facut test genetic?
Legat de testul genetic cum spunea si Ramonella sunt multe mutatii care nu lasa semne vizibile. Si mie in urma testului genetic mi-a iesit o mutatie in sensul ca tot a doua metafaza din 16 avea un cromozom X in plus. La aflarea rezultatului am plans in continuu 2 saptamani, nu puteam concepe asa ceva. Mai mult cand am iesit din laborator cu dosarul dr. Micu mi-a spus ca nici nu are rost sa incerc ca nu o sa obtin ovule si sarcina niciodata. O alta lovitura, doar Stamatian mi-a dat o sansa vaga sub 1% si m-a asigurat ca voi face toate analizele posibile pentru a fi sigura ca copiii mei nu vor avea nici o problema ca apoi la primul fiv dupa 10 zile de stimulare sa-mi propuna sa intrerup totul si sa renunt.
Cu toate acestea am reusit sa am 2 copii sanatosi.
Se poate.
Testul genetic se face in general atunci cand nu se poate stabili o cauza a nereusitei sau cand toate aparent sunt normale si nu se instaleaza o sarcina.
Iti tin pumnii pentru un rezultat bun si pentru reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Criadema,bine-ar fi sa schimbam scutece
Ramonella,no offence.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna gasca ....
criadema..distractie placuta la mare si pupici pt cele doua ,,bagaje,,
restul fetelor ....

4+

Mergi la inceput

Buna alinuta,
ce mai faci(faceti)?

Mergi la inceput

Alinuta,cand mergi vineri la eco,dimineata sau dupa-masa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina3343

Alinuta,cand mergi vineri la eco,dimineata sau dupa-masa?

"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."

vineri la 10.30 am programare .......noi suntem ,dupa cum spuneam in afara de somn nu am alte probleme sau greturi ....acuma ma rog lui Dumnezeu sa fie totul bine la eco sa ma pot bucura si eu de sarcina
tu ? cum esti ?

4+

Mergi la inceput

cand zicea corina ca se testeaza? am uitat si mi lene sa ma uit in urma ,ca nu vreau sa pierd momentul si vreau sa scot majoretele la iviala
corina.....vrem doua liniute IIdaca nu facem greva

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

alinuta si eu m-am mirat de folicul de 17 in z3, dar avind in vedere ca am avut luni cind ovulatia a fost in z8 nu e chiar asa de imposibil; asta a fost cind aveam TSH-ul catre 4, pe urma am facut tratament si de 2 luni iara se scurtase perioada de ovulatie (am refacut analizele de tiroida si am din nou TSH catre 3, voi primi alt tratament saptamina viitoare dupa vizita la endo); cred ca tiroida influenteaza tare lungimea fazei foliculare la mine, probabil ca si calitaea ovocitelor

mai vedem ce va fi si in z7

tu cind mergi la eco?

Mergi la inceput