FIV la Cluj 40
Raspunsuri - Pagina 11
RAMONELLA spune:
Cristina eu nu ma supar,am luat mottoul de pe site-ul fundatiei Emma,erau acolo mai multe legate de pierderea copiilor,si acesta mi-a placut cel mai mult.![]()
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
criadema spune:
Bruni, eu plec la mare in Romania, din pacate cu 2 "bagajele" dupa tine nu prea te poti duce departe, desi sincer deabia astept, mi-e dor de Coasta de Azur dar si de Marea Nordului, dar si cand eu o sa ma zbenguiesc pe unde mi-e dor, voi o sa stati acasa si o sa schimbati scutece.
Noi ne/am luat anul trecut un apartament in Olimp de aceea nu suntem legati de data de plecare si in general stam 3-4 saptamani.
Tu la fiv/ul din Romania nu ai facut test genetic?
Legat de testul genetic cum spunea si Ramonella sunt multe mutatii care nu lasa semne vizibile. Si mie in urma testului genetic mi-a iesit o mutatie in sensul ca tot a doua metafaza din 16 avea un cromozom X in plus. La aflarea rezultatului am plans in continuu 2 saptamani, nu puteam concepe asa ceva. Mai mult cand am iesit din laborator cu dosarul dr. Micu mi-a spus ca nici nu are rost sa incerc ca nu o sa obtin ovule si sarcina niciodata. O alta lovitura, doar Stamatian mi-a dat o sansa vaga sub 1% si m-a asigurat ca voi face toate analizele posibile pentru a fi sigura ca copiii mei nu vor avea nici o problema ca apoi la primul fiv dupa 10 zile de stimulare sa-mi propuna sa intrerup totul si sa renunt.
Cu toate acestea am reusit sa am 2 copii sanatosi.
Se poate.
Testul genetic se face in general atunci cand nu se poate stabili o cauza a nereusitei sau cand toate aparent sunt normale si nu se instaleaza o sarcina.
Iti tin pumnii pentru un rezultat bun si pentru reusita.
cristina3343 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=QS4VKa1zpVc
http://www.youtube.com/watch?v=eJ-ScpkklVU
http://www.youtube.com/watch?v=n0e7MM_wqU8&feature=related
Fetelor,ce voci au femeile astea....
alinutahu spune:
buna gasca ....
criadema..distractie placuta la mare si pupici pt cele doua ,,bagaje,,
restul fetelor ....
4+
alinutahu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina3343 Alinuta,cand mergi vineri la eco,dimineata sau dupa-masa? ![]() "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |

tu ? cum esti ?

4+
alinutahu spune:
cand zicea corina ca se testeaza? am uitat si mi lene sa ma uit in urma ,ca nu vreau sa pierd momentul si vreau sa scot majoretele la iviala ![]()
corina.....vrem doua liniute IIdaca nu facem greva 
4+
edennoa spune:
alinuta si eu m-am mirat de folicul de 17 in z3, dar avind in vedere ca am avut luni cind ovulatia a fost in z8 nu e chiar asa de imposibil; asta a fost cind aveam TSH-ul catre 4, pe urma am facut tratament si de 2 luni iara se scurtase perioada de ovulatie (am refacut analizele de tiroida si am din nou TSH catre 3, voi primi alt tratament saptamina viitoare dupa vizita la endo); cred ca tiroida influenteaza tare lungimea fazei foliculare la mine, probabil ca si calitaea ovocitelor 
mai vedem ce va fi si in z7 ![]()
tu cind mergi la eco?